Benim gitmeme firsat yokki gece yarisi sabahin koru.kimse kirilmasin istiyorum amaAmanniyi yapmisin
cocuk okuldayken gelseler ya yada onlar gtmeden sen git yarim saate kalkarsin ama gelene git denmiyo
hem kocanada yazik cocugunada
Kadin kaynana gibi naptim ne ettim boyna hesap soruyo.boyna zile basiyoYatak açıver bari sende yatsınlar. Eve gitmek için zahmet etmesinler. Bu ne bir komşuluk böyle vıcık vıcık. İyi etmişsin bence.
Kiziyo amatepki vermiyo onlara yuz goz olmuyo oda kirginlik olmasin istiyo.ama ben bu aksam dayanamadim patladimKocan ne diyo bu duruma
Evde ama takan yok.hemen dalip mutfagaEşiniz akşam evde değil mi ?
Eşiniz laf vursun bi daha mutfağa daldıkların da olmaz ama öyleEvde ama takan yok.hemen dalip mutfaga
Oooo kac defa dedim uzerlerine alinmiyolar bile.herzaman kapida sira bekliyen biri varKocam rahatsız oluyo tarzında bişeyler diin de bari akşamları gelmesinler ders çalışın başka türlü bunlar vazgeçmezler senden.Aslında severim bu tarz komşulukları ama iş geri kalınca çocuk olunca problem olur.
Kısasa kısas yapacaksın onlar sana gelmeden sen onlara gideceksinEvde ama takan yok.hemen dalip mutfaga
O yolu cok denedim arkadasim.artik okadar bunaldimki.oglene kadar sessiz sessiz isyapiyorum tikirtiyi duyduklarigibi damliyolar.keşke bu durumdan rahatsız oldugunuzu oğlunuzun odevleriyle meşgul oldugunuzu bu nedenle zaman ayıramıycanızı falan kıbarca söyleseydınız ( açtım agzımı yumdum gözümü) daha iyi olurdu. ben gelip ne yaptın ne ettın dıye sormalarını art nıyetlı bulmadım sevmiştir sizi samımı bulmuştur kendıne yakın görmüştür soruyodur oyle kibarca araya mesafe koysanız daha ıyı olurdu
napın biliyomusunuz eşiniz bi daha ki kapıya uygunsuz bi kıyafetle çıkıp ne var yahu müsait değiliz desin terslesin size gelme sevdalarından vazgeçirse eşiniz vazgeçirir onlarıOooo kac defa dedim uzerlerine alinmiyolar bile.herzaman kapida sira bekliyen biri var
Sanki evim halka acik napiyorum ne ediyorum herseyi ogrenmeye calisiyolar.cok fazla ozele giriyolar.rahatsiz oluyorum artikO yolu cok denedim arkadasim.artik okadar bunaldimki.oglene kadar sessiz sessiz isyapiyorum tikirtiyi duyduklarigibi damliyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?