cok gelen komsular

hahahahah yemin ederim aynı şeyleri yaşamışız ya açma kapıyı her çaldıklarında sesini de duysunlar önemseme valla sonra gördüğünde duştaydım uyuyodum filan uydur hep böyle bişeyler yani ben öyle yapıyorum tvnin sesini kısıyodum ses çıkarmamaya çalışıyodm bi baktım bütün gün yatıyorum sinirden dedim bunlarla mı uğraşcam ya banane sende öyle yap kendini sıkma koyver gitsin :)

yüzlerine direk söylemektense kapıyı açma derim.
sonuçta kapıyı çalsın dursun, sen de dersin ki banyodaydım, iş yaparken kulaklıkla müzik dinliyordum. ya da ne bilim wc deydim duymadım falan dersin. isterse 10 defa çalsın kapıyı kırcak hali yokya.
sen böyle yapınca bir süre sonra bezerler. hem sen de kimseyi kırmamış olursun

uuufff çok zor yaaa
ben herzaman söylüyorum çocuklar küçükse ve bir yere gidemiyorsan başkaları kendi adına bunu fırsata çeviriyor ve sürekli sana geliyor, ikram, sohbet , muhabbet iyi yere tezgah açıyorlar. ben misafiri çok severim ama böyle fırsatçılıktan ibaretse sinir oluyorum. ama gelin görün elden bişey gelmiyor. dişimi sıktıkça kendime yapıyorum. bu kon ile ilgili dualar var bide onları araştırın bence yüz yüze bakınca kırmakta olmuyor

yüzlerine direk söylemektense kapıyı açma derim.
sonuçta kapıyı çalsın dursun, sen de dersin ki banyodaydım, iş yaparken kulaklıkla müzik dinliyordum. ya da ne bilim wc deydim duymadım falan dersin. isterse 10 defa çalsın kapıyı kırcak hali yokya.
sen böyle yapınca bir süre sonra bezerler. nasılsı kapısını çalsam da duymayacak diyip gelmezler artık. hem sen de kimseyi kırmamış olursun

Aynen yaa.bende kendime yapiyorum onlari kirmayim diye.

Ben olsam direkt yüzlerine söylemezdim. Rahatsız olduğumu belli etmeye çalışırdım. Bir şekilde farklı yollardan ima ederdim. Yüzüne pat diye söylerseniz sizinle aranıza çok net bir çizgi koyarlar , daha sonra bir sorun olduğunda birbirinize soğuk yüzle bakmanız pek hoş olmayabilir.

kimse kırılmasın istiyorsan bu işden kurtulamazsın,,, zaten bu insanları kırmamak adına şu anda böyle bir durumdasın,,,
yani insanların bunu kendisinin düşünmesi gerek değil mi???

Yani kirginlik olsun istemiyorum.ama artik su kapi zili calinca elim ayagim titriyo.hergunde insan ayni modda olmuyo.kendimede vakit ayirmak istiyorum.dedim zaten bidaha evde olsamda canim istemiyosa acmicam hic kirilmayin dedim

Guya seviyolar kiLari gibi seviyolarmis
yaa hep öyle derler. hamileyim risli geçyor evde yatıyorum herkes beni seviyo, lohusayım seviyolar, bebeklerim küçük seviyolar, nasılsa iadeyi ziyaret yapamıyorum ya, çocuklarım 3 yaşında artık sanırım beni sevmiyolar çocukların hareketli zamanı ya benim gittiğim gelmiyor ama gitmezsem oohh nasılsa gelmiyor diye üstüme üstüme geliyor. habersizmi dersiniz, milleti toplayıpmı dersiniz, gittiğim yerden geri çağımakmı dersiniz her model var bizde. Allah ım sen affet misafirin değerini biliyorum ama kullanılmakta çok sinir bozucu

kimse kırılmasın istiyorsan bu işden kurtulamazsın,,, zaten bu insanları kırmamak adına şu anda böyle bir durumdasın,,,
yani insanların bunu kendisinin düşünmesi gerek değil mi???
Ben sahsen birisi rahatsiz oldugu icin zilini kapatiyosa utanirim kapisini yumruklamaya

Evet zaten kullanmalarina kiziyorumya.yoksa misafir istemedigimden degil.cok bilirim perde yikayipta ustlerindenatlayip perde taktigimi hala bu kadinin isi var demuyolar.bide bu kadunlar annem yasinda ama pesimi birakmiyilar yicekler beni valla o derece

Ama ben onuda cok denedim.kimse ustune alinmiyo bile.sonucta ben bu insanlari zirta pirta rahatsiz etmiyorun onlarda bana saygi gostermek zorundalar.onlar emekli insanlar benin bu cocugum var onlarla bir olam zaten.iste anlamadan bosaliverdi sinirlerim bu aksam

Ben sahsen birisi rahatsiz oldugu icin zilini kapatiyosa utanirim kapisini yumruklamaya
hmm o zaman biraz yüzsüz yada evde çok canı sıkılan biri,,,
ben komşuluk yapmadan büyüdüm,, annem sevmez emri vakileri,, neyse bu apartmana taşındım baktım herkes herkesin evinde,,, ben en başdan koydum mesafemi,,
nasılsınız? iyi misiniz şeklinde,,,
sen iadeyi ziyaret yapıyor musun ? yapıyorsan yapma,, zaten sen gitmiyorsan sana sürekli gelmesi ayıp,,,
bence bir dahaya müsait değilim şu anda de,, anlar herhalll

çok doğru her harfinize katılıyorum. hani kırsam sevabı nasıl alıcam, yüz yüze nasıl bakıcam diye düşünürüm hep.
ama şu var karşınızdaki arsızsa anlamamaya getiriyor işine geldiği gibi davranıyor. hani ben mümkün olsa değil şehir dışı yurt dışına çıkıcam o derece muzdaribim.

ohoooo emekliyse senin halinden anlarmı bacım çocuğu ergenliğe gelmişler bile anlamıyor kaldıki emekli küçük çocuklu hali çoktaaaan unutmuştur

Benim iadeyi ziyaret yapmama firsat bile yokki.sanki ben gelinleri yani bi kvnin gelininden bekledigi herseyi benden bekliyolar diyebilirim.bende para veriyorum rahat etmek istiyorum evimde.tamam seviyolar sahipleniyolarda fazlasida bunaltiyo

Benim iadeyi ziyaret yapmama firsat bile yokki.sanki ben gelinleri yani bi kvnin gelininden bekledigi herseyi benden bekliyolar diyebilirim.bende para veriyorum rahat etmek istiyorum evimde.tamam seviyolar sahipleniyolarda fazlasida bunaltiyo
walla bir ara bende de oldu aynı problem komşu değil de yaşlı bir kadın aile dostu,,, haber vermeden çat kapı geliyor,, uyuyorum evimde keyif yapıyorum,, falan filan,, ben sevmem öyle şeyi,,,
laf arasında dedim,, artık telefon açıyor sana geleceğim diye, ve müsait olsamda diyorum ki şu saatte uygunum diye,,
yani gelsinde benim akranım değil, bir şeyim değil ne paylaşayım,,,
akşam geldikleirnde eşin nerede oluyor??? eşine at topu,, eşim hoşlanmıyor de,,, sonuçda adamlar çalışıyor,, afedersin yata yata dinlenecek evinde bölenecek değil mi???

Dedim senin kizlerin olsa benim kadar sabirli olabilirmi yok kesinlikle istemezler diyolar
offff offf ben mümkün olsa şehri hatta ülkeyi terketmek istiyorum o derece bunaldım şu kullanılmaktan
benim aile efradıda aynı
ben evden çok çıkamıyorum ya koca vardiyalı çocuklar küçük
eşimin ve benim tarafım genelde toplantılar bizde yapılır, arkadaş benim bildiğim büyüklerin evinde toplanılır anne kv yani.
ben çıldırmıyımda kim çıldırsın. ben doğum yapmasam millet nereye sığıncaktı çok merak ediyorum.
kimse kendi evine kimseyi istemiyor. bana geldilerimi onuda arayalım oda gelsin bunuda arayalım buda gelsin. ya bi düşünün ikramlığım varmı, maddiyatım uygunmu, yorgunmuyum, hele vardiyayı kimse umursamıyor.
offfff offff ben sizden de dertliymişim az kaldı konunuzu ele geçircem

Kirilirsa kirilsin , Mademki onlarda anlayis yok .
Sende niye olsunki ..

Bosver takma ..

Digerinede sert bir dille soyle , okadar gelmesinler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…