cok gelen komsular

Yine kocan tavir alabiliyo.benim kocamda sessiz kaliyo.zaten bende cok fazla bildirmemeye calisiyorum

Bunlari cok denedim arkadasim.bende istemem tartismayi ama cok bezdim

Bu komşu muhabbetinin hiç ortası yok mu yahu herkeste aynı sıkıntı.

İlk oturduğum sitede kimse birbirine gidip gelmezdi sadece asansörde kapıda karşılaştıkça nezaketten kırılıp dökülerek en resmi ve sevimli hallerimizle selamlaşır geçer giderdik.Kapı çalmasına insan yüzüne hasret yaşadım resmen.

Şuan oturduğum evde ise taşınmamdan kısa süre sonra bütün blok kapıdan gidip bacadan düşmeye başlamışlardı ki kaç kez tuvaletten koşa koşa çıktığımı bilirim.Bir kahve aşkı ki sormayın gitsin,gündüz ayrı çat kapı akşam ayrı çat kapı eşlerle biz geldik hemen bi kahveye uğradık rahatsız olmayın falan filan.Her gelen birbirinin arkasından sayıp döküyor ortalık cadı kazanı gibi.Durumdan midem bulanmaya başladı. Hiiiç bulaşmadan koydum noktayı gidip gelmedim kapıyı açmadım sonra vazgeçtiler.

Sonra da selamı sabahı kestiler. Seviyeli ilişki falan diye bir şey yok arkadaş yok bu işin ortası. Ya da bana denk gelmedi bedevi gibiyim bilmiyorum

Banada denk gelmiyo arksdadim ortasi.suan rahat gibiyim gelen yok.ama gecen aksam payladigim komsum triplerde.surat falan yapiyo ama hic umrumda degil artik

Yüz buluyorlar senden demekki ..
Çok rahatsızsan kapıyı açma,sorularına gezmeye de geç ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…