- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Ben onlarin yaptigi gibi her dakka gitsem istemezler kesinliklenapın biliyomusunuz eşiniz bi daha ki kapıya uygunsuz bi kıyafetle çıkıp ne var yahu müsait değiliz desin terslesin size gelme sevdalarından vazgeçirse eşiniz vazgeçirir onları
Sekiz senedir cekiyorum bu durumuBazı insanlara nezaket yaramıyor. Açık açık söylemişsin iyi olmuş, kırılırsa kırılsın.
O zaman terslemeye devam edinBen onlarin yaptigi gibi her dakka gitsem istemezler kesinlikle
Merhaba arkadaslar benim sorunum komsularimla.ilkokulbirinci snfa giden cocugum var.uc hanelik bi apartmandayiz alttaki ustteki boyna 5 dkligina kahve icmeye geliyolar.5 dk diye gelip birbir bucuk saat butun gece odevle ugrasiyoruz.ccocuk okuldaykende islerimi yapmaya calisiyorum.ama gun icinde cok kez zile basip napiyon ne ediyon diye sankinaptigimi ettigimi hep hesap vermek zorundayim.son zamanlarda cok bunaldim.bitanesi bu aksam 9 da geldi actim agzimi yumdum gozumu cokbunaldigimi yetisemedigimi anlattim.kirildi sanirim sonucta annem yasinda kirdimmi acaba diye cok uzuldumsoruyolar.bu geceyarisina kadar devam ediyo.gece 11,12,1oturuyolar.cocugumun odevleri cok oluyo
Sekiz senedir cekiyorum bu durumu
Bunlar anlamıyo galiba kadını bezdirmişler canındanAçık secik soyle bu ne biçim iş ya.insanın işi gucu olur kocası evde olur hasta olur. Böylesine kapıyı yarım acarım aradan bakarım karsı taraf anlar zaten.tam acınca bilir insan buyur edıldıgını .
Sen de aynısı onlara yap anlasınlar neler çektiğini,ayrıca açık açık söylemekle iyi etmişsin.Ben onlarin yaptigi gibi her dakka gitsem istemezler kesinlikle
Bunlara bizim gelin gibi biri lazım.kapıdan gecmezler mecbur kalırlarsada seke seke gecerlerBunlar anlamıyo galiba kadını bezdirmişler canından
Bezdimki ne bezdim zile anahtar taktim canim istemedimi kapatiyorum biliyolar bu sefer kapiyi kirciklar sanki alacakli gibi caliyolarBunlar anlamıyo galiba kadını bezdirmişler canından
Apartman icinde gerginlik olmasin diye sabrettim hep yada ustu kapali izah ettim.anlamiyolar kiraciyim burda biri evsahibi hem para veriyoruz hemde psikolojimi bozduruyorum.az sabredeyim evimizi alinca cikariz diye dayanmaya calisiyorum.Bezdimki ne bezdim zile anahtar taktim canim istemedimi kapatiyorum biliyolar bu sefer kapiyi kirciklar sanki alacakli gibi caliyolar
Bence hepsini bir araya topla ve yarin sizde olalım, öbür gün onda olalım de, hazirlik yapmakla meşgul olup sizi fazla rahatsız etmezler...Bezdimki ne bezdim ile anahtar taktim canim istemedimi kapatiyorum biliyolar bu sefer kapiyi kirciklar sanki alacakli gibi caliyolar
Dogru soluyosun arkadasim.aslinda sabah erken kalkiyorum duymasinlar sesimi diye resmen parmakucunda dolaniyorum bi sefet adimi uykucuya cikardilar.istemiyorum kimsein dagiikligimi yatagimi yorganimi gormesini.kadinin sabahon 9 da isini alip geldigini bilirimo kırılcak bu üzülcek diye kendini yeme boşver benimde başıma aynısı geldi apğzıma geleni söyledim küstü bana ama şimdi kafam rahat en azından ben rahatım kendinden başkasını düşünme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?