Bide emekli ogretmen olur kebdisiPsikolijin bozulmud dedi bende bozuldu tabi dedim
Iste diyorumya ustune alinmak yerine surekli didikleyip biseyler ariyo.kirmak istemiyirum buyugum diye.size mi psikolojin bozulmuş dedi.
siz de yok bozulmadı çok sükür allaha ama ben bu gidişe sebep olanların psikolojisini bozmayı düşünüyorum deseydiniz
ayy ben ne fena olmuşum içim dolmuş yaa:)
hiç anlamıyorum kör cahil de değil ki arkadaş hem kadın olup hem öğretmen olur da bu kadar anlayışsız olması allahın işi işte ne diyeyim:)Bide emekli ogretmen olur kebdisi
size mi psikolojin bozulmuş dedi.
siz de yok bozulmadı çok sükür allaha ama ben bu gidişe sebep olanların psikolojisini bozmayı düşünüyorum deseydinizbende dedimki benom kocam isinden olur cocugumun dersleri kotu olur bende ole komsunun agzina ....rim dedim sinirden
ayy ben ne fena olmuşum içim dolmuş yaa:)
kır gitsin bosverIste diyorumya ustune alinmak yerine surekli didikleyip biseyler ariyo.kirmak istemiyirum buyugum diye.
Daha gelmedi apartmanda karsolastik sadece.bilmiyorum bakalim bundan sonra napacak.birkacgun trip atar yine eskiye doneriz.bide bana iyilik yapar gobi basihatlari bu cocugu sole calistir bole okutSız konustktan sonra hala gelmeye devamedıyolar mı
Atarsa atsin. Yumusak yuz gosterme sende. Sende o yuzu bulmasalar bundan sonra gelemezler.Daha gelmedi apartmanda karsolastik sadece.bilmiyorum bakalim bundan sonra napacak.birkacgun trip atar yine eskiye doneriz.bide bana iyilik yapar gobi basihatlari bu cocugu sole calistir bole okut
onun zamanında ses temelli öğretim yöntemi yoktu nasıl çalıştıracağınızı kendi öğretmeniniz söyler sorduğunuzdaDaha gelmedi apartmanda karsolastik sadece.bilmiyorum bakalim bundan sonra napacak.birkacgun trip atar yine eskiye doneriz.bide bana iyilik yapar gobi basihatlari bu cocugu sole calistir bole okut
Bundan sonra ne sicak ne soguk mesafeyi hissettiricem.artik bukadar uyarmadan sonrada ayni olursabilmiyorum naparim artikAtarsa atsin. Yumusak yuz gosterme sende. Sende o yuzu bulmasalar bundan sonra gelemezler.
Kapina dayanirsa su an musait deyilim
Musait olunca cagiricam de kapidan iceri de alma.
Aman vallahıiallah yardımcınZ olsum benım 2 tane kıracım var onlarda bı ara dadanmslardı oglumu sevmek bahaneseyle zırt pırt gelılardı ben kac defa konustun kar etmedı en son esım eslerınıle konusmus bunlarda bır trp bır havalar tutturmuslar evden cıkcaklatmıs bende canıma mınnet ddm am ckmadılar ama cok sukur glmeler azaldı:)Daha gelmedi apartmanda karsolastik sadece.bilmiyorum bakalim bundan sonra napacak.birkacgun trip atar yine eskiye doneriz.bide bana iyilik yapar gobi basihatlari bu cocugu sole calistir bole okut
üzülme sen haklısın..onların yaptığı terbiyesizlik..komşuysa komşu biraz anlayışlı olsunlar..Merhaba arkadaslar benim sorunum komsularimla.ilkokulbirinci snfa giden cocugum var.uc hanelik bi apartmandayiz alttaki ustteki boyna 5 dkligina kahve icmeye geliyolar.5 dk diye gelip birbir bucuk saat butun gece odevle ugrasiyoruz.ccocuk okuldaykende islerimi yapmaya calisiyorum.ama gun icinde cok kez zile basip napiyon ne ediyon diye sankinaptigimi ettigimi hep hesap vermek zorundayim.son zamanlarda cok bunaldim.bitanesi bu aksam 9 da geldi actim agzimi yumdum gozumu cokbunaldigimi yetisemedigimi anlattim.kirildi sanirim sonucta annem yasinda kirdimmi acaba diye cok uzuldumsoruyolar.bu geceyarisina kadar devam ediyo.gece 11,12,1oturuyolar.cocugumun odevleri cok oluyo
yuh yani, siz gelmeyin diyorsunuz ve dinlemiyorlar yine geliyor enson eşiniz gidip eşlerine mi söylüyor.Aman vallahıiallah yardımcınZ olsum benım 2 tane kıracım var onlarda bı ara dadanmslardı oglumu sevmek bahaneseyle zırt pırt gelılardı ben kac defa konustun kar etmedı en son esım eslerınıle konusmus bunlarda bır trp bır havalar tutturmuslar evden cıkcaklatmıs bende canıma mınnet ddm am ckmadılar ama cok sukur glmeler azaldı:)
Aynen ya dıyorum kı boyle toplanıp otrnca ıslerım yetısmıyo daha seyrek goruwelım bana dıyolrkı aman hergunkı ıs yap yap btmıyo bana 15 gunde bı abla gelıyo temızlıge dusun o varken bıle gelıyolardı kadın raha rahat ıs yapamıyodu ben de baktım olcak gıbı degıl kocama havale etrım:)yuh yani, siz gelmeyin diyorsunuz ve dinlemiyorlar yine geliyor enson eşiniz gidip eşlerine mi söylüyor.
nasıl insanlar var allahım ya, inanılır gibi değil. şok oluyorum
demekki herkesi kendimiz gibi sanıyoruz. bu ne yüzsüzlük.
Baştan fazla taviz verilmiş,şimdi de önünü kesememe durumu olmuş.Geldiklerinde tartışmana gerek yok.3 haneli ev.Yüzyüze bakıyorsunuz.Müsait değilim dersin.Yok illede girecekse içeri eşim rahatszı oluyor dersin.Merhaba arkadaslar benim sorunum komsularimla.ilkokulbirinci snfa giden cocugum var.uc hanelik bi apartmandayiz alttaki ustteki boyna 5 dkligina kahve icmeye geliyolar.5 dk diye gelip birbir bucuk saat butun gece odevle ugrasiyoruz.ccocuk okuldaykende islerimi yapmaya calisiyorum.ama gun icinde cok kez zile basip napiyon ne ediyon diye sankinaptigimi ettigimi hep hesap vermek zorundayim.son zamanlarda cok bunaldim.bitanesi bu aksam 9 da geldi actim agzimi yumdum gozumu cokbunaldigimi yetisemedigimi anlattim.kirildi sanirim sonucta annem yasinda kirdimmi acaba diye cok uzuldumsoruyolar.bu geceyarisina kadar devam ediyo.gece 11,12,1oturuyolar.cocugumun odevleri cok oluyo
Sonuc biri normal davranio oburundede biraz trip hissediyorum ama hic umrumda degil.cunku yuz buldugunda eskisi gibi olacaksonuç ne oldu ne olacan naptınız merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?