bende 12 yıllık evliyim..çok oldu bana böyle şeyler ..ama bazen güzelce tavır koymayı bilmek gerekiyor zamanınızdan hayatınızdan çalıyorlar tek amaçları cansıkıntılarını gidermeye çalışmak ve böyle arkadaşlıklar samimi değil maalesef..iyi bir komşu bencil olmaz düşünceli olur..3 çocuklu arkadaşım var..ararım müsaitsen kahve içmeye gelecektim derim en fazla 1 saat oturup kalkarım oda hafta bir bazen ayda 2 defa falan..Karsindaki insan kendini dusnen bencil olunca.kendi ustlerine bile alinmiyoilar.nasil seyler anlamadim
Zaten benimde evlendigimin ertesi gunu basladi.hic unutmam 5 kere musaitmisiniz diye haber vermeye geldiler.zaten o isihalletmeye calusiyoruz baktik olmucak kabul etmek zorunda kaldik.toplamislar 5 6 kadin geldiler ve aksam 8 e kadar oturdilar.bizde yanlarinda pijamayla.ozamandan belliymis hic utanma yoktaviz verince çok kötü oluyor..ben yeni evliydim bir komşumdadanmıştı tam 3 sene sabah geldi akşam gitti..müsait olunca ben çağırırım diye diye atlattım artık
Vede bunun ustune beni oyle kullandiki cok zarari dokundu bana.hadi buyugum kirmayim diyr.bilmiyorum hakkim gecermi ama o kadinda cok ahim varZa
Zaten benimde evlendigimin ertesi gunu basladi.hic unutmam 5 kere musaitmisiniz diye haber vermeye geldiler.zaten o isihalletmeye calusiyoruz baktik olmucak kabul etmek zorunda kaldik.toplamislar 5 6 kadin geldiler ve aksam 8 e kadar oturdilar.bizde yanlarinda pijamayla.ozamandan belliymis hic utanma yok
bende 12 yıllık evliyim..çok oldu bana böyle şeyler ..ama bazen güzelce tavır koymayı bilmek gerekiyor zamanınızdan hayatınızdan çalıyorlar tek amaçları cansıkıntılarını gidermeye çalışmak ve böyle arkadaşlıklar samimi değil maalesef..iyi bir komşu bencil olmaz düşünceli olur..3 çocuklu arkadaşım var..ararım müsaitsen kahve içmeye gelecektim derim en fazla 1 saat oturup kalkarım oda hafta bir bazen ayda 2 defa falan..
Aksam sabah demez gelen komsuları yine bir aksam gelmişler gelin ayağa kalkar ve herkese ağzının payını verip yollar.kımseylede gorusmuyor artık.biraz fazla edepsizce oldu onunki mısafırı kovdu resmenKonu sahibi ac5im agzimi yumdum gozumu demissin ya merak ettim ne dedin. Bir de o gunden sonra geldiler mi
sizin gelin nasil ki
Haketmislerdir arkadasim.kimse kimseyi durup dururken kovmaz canina tak ettiyse.bazen benimde aklimdan gecmiyo degil.seytan diyo tut kolundan .....retAksam sabah demez gelen komsuları yine bir aksam gelmişler gelin ayağa kalkar ve herkese ağzının payını verip yollar.kımseylede gorusmuyor artık.biraz fazla edepsizce oldu onunki mısafırı kovdu resmen
Aksam sabah demez gelen komsuları yine bir aksam gelmişler gelin ayağa kalkar ve herkese ağzının payını verip yollar.kımseylede gorusmuyor artık.biraz fazla edepsizce oldu onunki mısafırı kovdu resmen
Hak etmişler.Aksam sabah demez gelen komsuları yine bir aksam gelmişler gelin ayağa kalkar ve herkese ağzının payını verip yollar.kımseylede gorusmuyor artık.biraz fazla edepsizce oldu onunki mısafırı kovdu resmen
sinir oldukca sigaraya yukleniyorum.gunde bir pakete cikti.bugun sonunu ictim birakicam ama bilmiyorum bu stresle.millet kvdesini gorumcesini gelinini takar benim derdim alemin karilari.benimkilere sira gelmiyo
Evet yaa baska eve gidincede baska sikintilar olcak.erkekler bizim gibi bakmiyo olaya.cogu seyide soleyemiyorum esime.bide kadin evinde at gibi kosuyoya gicik oluyorum iyiceben de taşınmayı düşündüm bi ara öyle bunaldım ki üst kat dedim ya her yürüyüş her ses bana kasıtlı yapılıyor gibigeliyordu . taşınmayı eşime dedim ne olacak bosver takılma dedi. off adam işte ne anlasın. bebek gelecek zaten küçüğüm de var nasıl gidilir kış ortası yakıt vs. ama bazen bunalıyorum siz gibi . eşim başka yere gitsek ne olacak başka bi problem çıkar muhakkak dedi. evet o da doğru . önceki yıllarda üst komsunun sofra bezini silkelemesinde salonun pencersi acıktı yaz mevsimiydi pencereden lüp diye bütün soğan bile girdi yani kırıklar cam önünde. bunları da yasayan biriyim. her yerde bişley çıkar ama konuşulabilen insanlar olmalı sonuçta.
ertesi günlerde sakayla karışık dedim ablaydı benden çok büyük çocuk yapmış bilememiş dedi. özür diledi olmadı sonra.
konuşulabilen insan olmayınca karsında konu durum farketmiyor kardeşin de olsa anlaşılmayınca hersey bos sonuç olarak
maalesef can sıkıntısı atacak yer arıyorlar..arada kapıyı açmayın diycemde lafla halletmek daha iyi gibi..çocuğumun öğretmeni komşu görüşmelerine ara verin çocukalr geri kalıyor derslerindedn dedi deyin kızkardeşim öyle yaptı..Za
Zaten benimde evlendigimin ertesi gunu basladi.hic unutmam 5 kere musaitmisiniz diye haber vermeye geldiler.zaten o isihalletmeye calusiyoruz baktik olmucak kabul etmek zorunda kaldik.toplamislar 5 6 kadin geldiler ve aksam 8 e kadar oturdilar.bizde yanlarinda pijamayla.ozamandan belliymis hic utanma yok
temizlik yaparken öyle vuruyor ki yere duvara allah biliyor ya kesin bilerek yapıyor kız annesi öle değil de işte aynen küçük sinek mide bulandırıyorEvet yaa baska eve gidincede baska sikintilar olcak.erkekler bizim gibi bakmiyo olaya.cogu seyide soleyemiyorum esime.bide kadin evinde at gibi kosuyoya gicik oluyorum iyice
Buyukmu kuz evlense rahatlarsintemizlik yaparken öyle vuruyor ki yere duvara allah biliyor ya kesin bilerek yapıyor kız annesi öle değil de işte aynen küçük sinek mide bulandırıyor
Gecen son konustugumda dedim kocam isinden cocugum okulundan uyari aldi yeter ama artik dedimmaalesef can sıkıntısı atacak yer arıyorlar..arada kapıyı açmayın diycemde lafla halletmek daha iyi gibi..çocuğumun öğretmeni komşu görüşmelerine ara verin çocukalr geri kalıyor derslerindedn dedi deyin kızkardeşim öyle yaptı..
kızkardeşimin eltisi üst katında her gün iniyormuş kendiside hiç çağırmıyormuş..kızkardeşim öğretmeni komşuluk yapmayın çocuklar geri kalıyor hafta bir oturun dedi..bundan sonra öyle yapmak zorundayım alınmayın olurmu de..Gecen son konustugumda dedim kocam isinden cocugum okulundan uyari aldi yeter ama artik dedim
kızın yası var taşındığımızda gelin annesini de kaynananası sanmıstım evlenmesi evlenmemesi değil de işte kafa yapı algılayış insanların yaşamlarını böyle olumsuz etkiliyor.Buyukmu kuz evlense rahatlarsin
kızın yası var taşındığımızda gelin annesini de kaynananası sanmıstım evlenmesi evlenmemesi değil de işte kafa yapı algılayış insanların yaşamlarını böyle olumsuz etkiliyor.ayy ole deme gunaha giriyon diyo.aaahhh gunahsa gunah dedim istemiyorum komsu momsu.defalarca soluyorum kaldiramiyorum sikiliyorum diyededim.senin psikolojin bozulmus diyo bide.sen bozdun be kari dedim icimden
ne dediler peki? siz böle böle dedğinizde hiç mi alınmıyorlar yahuuu
Bu ara sigarayi birakmak istiyorum.diyorumki yarin sigarayi birakicam lutfen beni bisurekendi halime birakin yok aksini yapiyolar.su sigaradanda biran once kurtlmak istiyorumkızkardeşimin eltisi üst katında her gün iniyormuş kendiside hiç çağırmıyormuş..kızkardeşim öğretmeni komşuluk yapmayın çocuklar geri kalıyor hafta bir oturun dedi..bundan sonra öyle yapmak zorundayım alınmayın olurmu de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?