Çok gerginim

possibleornot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
832
1.660
113
Ankara
Herkese merhaba ,
Çok gerginim bir yere atmam lazımdı. Aklıma da ilk burası geldi.
Nişanlımla çok uzun yıllardır beraberiz. Benim nispeten uzaktan tanıdığım biri bizi tanıştırdı. Daha doğrusu bana bir konuda yardımcı olması için sevgilimle tanıştırdı. Çocuğun maksadı bizi görüştürmekmiş meğerse ve biz o dönem bir ilişki yaşamadık. Bundan 1 yıl sonra denk gelip görüşmeye başladık ve hala da beraberiz.
Biz birlikte olmaya başladığımızda bizi tanıştıran Ali ile ipleri koparmak üzereydi sevgilim. Ben biraz biraz öğrenince Ali’nin karakterini zaten şimdiye kadar bitmesi gereken bir arkadaşlık olduğunu söyledim. Sevgilimde yıllarca iletişimi kesti. Şimdi dışarıdan bakınca bizi tanıştırdığı için sempati duymam gereken biri gibi algılanabilir. İşte böyle olmadığını anlatmaya başlıyorum
Bu Ali nasıl kolay para kazanırım derdinde olan biri. Üniversite okumadı. Onlarca iş değiştirdi. Ve en son gayrimeşru iş yapan birileri ile takılmaya başladı. Tehdit için mekan basan, hatta mekanı uzaktan korkutmak için silah sıkan saçma sapan biri haline geldi. Çocukta pislik olan her yol vardı. Tabi biz görüşmediğimiz için uzaktan duyuyoruz. Sevgilim de son derece şaşkın bir halde çocuğun gidişatını duyuyordu ordan burdan. Çocuk dediğime bakmayın 30 yaşında kazık kadar adam. Sonra o işleri bıraktığını duyduk ama çocukta emek vermeden kazanma hırsı olduğundan başını hep belaya sokacak, mide bulandıracak işler yapacağını biliyordum. En son sağlık alanında bir şirkette çalışmaya başladığını duyduk.
Yıllarca sevgilimi de maddi olarak sömürmüş biri. Gözü açıldığında mesafe koydu ama olan olmuştu o zamana dek.
Ben aman görüşmüyorlar diye seviniyorken, düğünüme dahi gelmesini istemezken bu çocuk sevgilimi ve arkadaş grubunu aramaya başladı bu ara. İçlerinden birinin işyerine gitmiş. Lüks bir araçla.Ve sevgilimi de görüşmek için ısrarla arayınca bugün grup olarak görüştüler. Kesin bakın siz okudunuz ben okumadım ama bu haldeyim diye caka satmak İçin çağırdı . Çünkü arkadaş grubunda tek okumayan buydu, kazanamadı ve bunun aşağılık psikolojisi vardı. Ben sevgilimin bu çocukla görüşmesinden aşırı rahatsızım. Şuan bunun gerginliği yüzünden uyuyamıyorum mesela. Aklıma kötü kötü senaryolar geliyor . Canını yaktığı biri oturdukları yerde denk gelir, olay çıkar sevgilime zarar gelir diye endişe duyuyorum. Zaten çok evhamlı biriyim.
Sevgilin kaşınmış diyebilirsiniz, çok doğru. Ama çocukluk arkadaşı ve yıllarca görüşmedi. Israrla görüşmek istemesinin nedenini görmek istediler.
Ben sevgilime bu çocuğu çıkar hayatından diye rest çekmeli miyim ? Bu çocuğun ayağını kesmek istiyorum. Sevgilimle de diğer arkadaşlarla da asla alakası olmayan biri bu.

Son düzenleme:
Bırakın da insanlar kiminle arkadaşlık edip etmeyeceklerine kendileri karar versinler.

Sizin düşündüklerinizi sevgiliniz düşünemiyor mu, aptal mı bu adam, korunmaya muhtaç bir zavallı mı? Öyleyse zaten sizin böyle bir insanla ne işiniz var? Yok öyle değil diyorsanız neden adamın arkadaşlık ilişkilerine karışmaya, onu korumaya çalışıyorsunuz?

Nişanlının çocukluk arkadaşı olduğuna göre o da 30 yaşındadır diye düşünüyorum. 30 yaşındaki kazık kadar adam bilir heralde kimle görüşüp görüşmeyeceğini. Dediğin gibi kötü alışkanlıkları olan biriyle görüşmemesi gerektiğini sen söylemeden idrak edemiyor mu?

Normal bir profilden bahsetmiyoruz. Yoksa tabiki kiminle arkadaşlık yapacağına kendisi karar verir. Nişanlım aptal da değil. Sadece onca yılın hatrına yılda bir kez olsun birkaç saat oturmanın zararsız olduğunu düşünüyor.
Ama ben cani biri ile oturmasını, ahbaplık etmesini istemiyorum.

Yılda 1 kez oturuyorum. Eskilerden bahsediyoruz. Grupça görüşüyoruz. Bir zararı yok diyor.
Akanın çocuğun yaptığı şeyler bize olmasa dahi başka insanların canını yakmış şeyler. Bana böyle biriyle karşılıklı oturup sohbet etmek normal gelmiyor

Restten kastım ya o ya ben değil tabiki. Görüşme artık demek.
O hep eski halini anarak yılda bir kez oturup görüşebilirim diyor. Ama yemediği halt kalmamış biri bu. Diyorum biri Ali’yi takip eder, zarar vermek ister yanında olursun sana birşey olur korkuyorum diyorum. İster istemez evham yapıyorum ki çok evhamlı biriyim kaygı bozukluğum var

Görüşme demenize gerek yok koca adam. illa görüşmek isterse de sonucuna katlansın

Görüşme demenize gerek yok koca adam. illa görüşmek isterse de sonucuna katlansın
Görüşme demek istemiyorum zaten. Görüşmemelerini istiyorum.
Benim nişanlım çok saf ve temiz kalpli biri. Bu çocuk yıllarca maddi anlamda sömürmüş ve kendi bunun hiç farkına varamamış. Çünkü çok kıymet vermiş. Anlatsam şaşırır kalırsınız. Ben söyleyince idrak etti bazı şeyleri. İfşa olmamak İçin rahat yazamıyorum ama öğrenci haliyle nişanlımın kredi kartını zaman zaman alıp yaşayan biri bu. O kadar çok detay var ki.
Benim sevdiğim herkese elim açıktır . Ama bu çocuğun yaptığı şey ihtiyaç değil , sömürüydü

E o istiyor. Buna müdahale etme hakkınız yok ki.

E o istiyor. Buna müdahale etme hakkınız yok ki.
Ben bu kişiyi normal bulmuyorum. Sevgilimin kız/erkek hiç bir arkadaşına yorum yapmadım. Ama bu kişi farklı biri. Tahammül edemiyorum. Ben hayatım boyunca kimseye fiziksel zarar vermedim. Ve kimbilir bu çocuk kimlerin canını yaktı. Normal bir durum değil. Ve ben çevremizde böyle insanlar olsun istemiyorum. Ya belki de birini öldürdü. Ben bu potansiyeldeki insanları çevremde istemiyorum. Aa evet senin tercihin diyemiyorum bu yüzden.

Aaaa sizi hatırladım nişanda bohça isteyen damattı nişanlınız. Bir şey olmaz nişanlınıza merak etmeyin anasının gözü bir tipe benziyordu. Pabuç bırakmaz Ali’ye.
Ne kadar hadsiz yorum bu. Tanımadan, etmeden sırf heves edip yapalım dediği birşey için anasının gözü diyebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…