- Konu Sahibi possibleornot
-
Normal bir profilden bahsetmiyoruz. Yoksa tabiki kiminle arkadaşlık yapacağına kendisi karar verir. Nişanlım aptal da değil. Sadece onca yılın hatrına yılda bir kez olsun birkaç saat oturmanın zararsız olduğunu düşünüyor.Bırakın da insanlar kiminle arkadaşlık edip etmeyeceklerine kendileri karar versinler.
Sizin düşündüklerinizi sevgiliniz düşünemiyor mu, aptal mı bu adam, korunmaya muhtaç bir zavallı mı? Öyleyse zaten sizin böyle bir insanla ne işiniz var? Yok öyle değil diyorsanız neden adamın arkadaşlık ilişkilerine karışmaya, onu korumaya çalışıyorsunuz?
Benim bilinçsiz olduğum kısım hangisi tam olarak. Siz eşinizin mekan taramış bi adamla oturmasını ister misiniz ?Ortada öfkelenecek bir şey yok. Nişanlınızın sizden daha bilinçli olduğunu sezdim. Lütfen ona bırakın kimle isterse onunla görüşsün.
Hayatı hakkında yorum yapmam İçin vasisi olmama gerek yok. Siz de bdv nin şakamatiğisiniz sanırımVasi mi tayin edildiniz nişanlınıza?
Nişanlınıza güvenin bir şey olmaz.Benim bilinçsiz olduğum kısım hangisi tam olarak. Siz eşinizin mekan taramış bi adamla oturmasını ister misiniz ?
Yılda 1 kez oturuyorum. Eskilerden bahsediyoruz. Grupça görüşüyoruz. Bir zararı yok diyor.Nişanlının çocukluk arkadaşı olduğuna göre o da 30 yaşındadır diye düşünüyorum. 30 yaşındaki kazık kadar adam bilir heralde kimle görüşüp görüşmeyeceğini. Dediğin gibi kötü alışkanlıkları olan biriyle görüşmemesi gerektiğini sen söylemeden idrak edemiyor mu?
Restten kastım ya o ya ben değil tabiki. Görüşme artık demek.Nişanlınız aklı başında biriyse o da zaten görüşmek istemez, sadece fikrinizi ve neyden tedirgin olduğunuzu anlatın, bahsettiğiniz gibi bir tehlike olabileceğini düşünürse nişanlıniz da görüşmez. Reste gerek yok
Saygısız biri değilim. Ama bu kişi normal biri de değil.kaç yaşında adam kiminle arkadaşlık edeceğine aklı kesmiyor mu siz rest çekeceksiniz?
kulağınıda çekin.
Görüşme demenize gerek yok koca adam. illa görüşmek isterse de sonucuna katlansınRestten kastım ya o ya ben değil tabiki. Görüşme artık demek.
O hep eski halini anarak yılda bir kez oturup görüşebilirim diyor. Ama yemediği halt kalmamış biri bu. Diyorum biri Ali’yi takip eder, zarar vermek ister yanında olursun sana birşey olur korkuyorum diyorum. İster istemez evham yapıyorum ki çok evhamlı biriyim kaygı bozukluğum var
Görüşme demek istemiyorum zaten. Görüşmemelerini istiyorum.Görüşme demenize gerek yok koca adam. illa görüşmek isterse de sonucuna katlansın
E o istiyor. Buna müdahale etme hakkınız yok ki.Normal bir profilden bahsetmiyoruz. Yoksa tabiki kiminle arkadaşlık yapacağına kendisi karar verir. Nişanlım aptal da değil. Sadece onca yılın hatrına yılda bir kez olsun birkaç saat oturmanın zararsız olduğunu düşünüyor.
Ama ben cani biri ile oturmasını, ahbaplık etmesini istemiyorum.
Ben bu kişiyi normal bulmuyorum. Sevgilimin kız/erkek hiç bir arkadaşına yorum yapmadım. Ama bu kişi farklı biri. Tahammül edemiyorum. Ben hayatım boyunca kimseye fiziksel zarar vermedim. Ve kimbilir bu çocuk kimlerin canını yaktı. Normal bir durum değil. Ve ben çevremizde böyle insanlar olsun istemiyorum. Ya belki de birini öldürdü. Ben bu potansiyeldeki insanları çevremde istemiyorum. Aa evet senin tercihin diyemiyorum bu yüzden.E o istiyor. Buna müdahale etme hakkınız yok ki.
Ne kadar hadsiz yorum bu. Tanımadan, etmeden sırf heves edip yapalım dediği birşey için anasının gözü diyebiliyorsunuzAaaa sizi hatırladım nişanda bohça isteyen damattı nişanlınız. Bir şey olmaz nişanlınıza merak etmeyin anasının gözü bir tipe benziyordu. Pabuç bırakmaz Ali’ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?