Çok gerginim

Bunu fikrinizi net şekilde soyleyin bence nişanlınıza. Yanlış yollardaki insanlar bir sure sonra yine aynı hatalara düşüyor malesef

Ben de nişanlıyım sonbaharda evlencem. Aşağı yukarı masrafları biliyorum, bana ondan garip gelmişti o bohça sevdası.

Bu arada diğer konularınıza da baktım. Sizin yanınızda Ali hiçbir şey. Bir şey olmaz nişanlınıza merak etmeyin.

Bir tane bile size hak veren bir yorum gelmiş mi şu ana kadar, hayır. Bi sorgulamayı deneyin kendinizi. Belki de biz haklı olabiliriz :)))

Metroda falan kimlerin yanında oturuyoruz diye bir düşündüm yalan değil.

Terbiyesizsiniz. Ve ben buna yanıt verecek değilim.

Tamam anladım orasını ama nişanlınızın görüşmesine engel olamazsınız. Kendi kendinize istememeye devam edeceksiniz. Önemli olan sizin istememeniz değil. Nişanlınızın istememesi.

Belki tüm düşündüğünüz ihtimallerde haklısınız ( hatta büyük ihtimal haklısınız) ama gene de busizin evham yapabileceğiniz bir şey değil. Şu an flört dönemindeyseniz karşınızdaki kişiyi de en fazla tercihlerinden tanırsınız.
Bir yetişkinse ( sizin dediklerinizi yapmadı daha büyük bir sorun) kendi tercihini yapar. Eğer o tercihin ucu size dokunuyor ve memnun değilseniz siz de başka bir tercih yaparsınız. Ama sevgilinize kendi tercihinizi uygulatamazsınız. Bu ilişkiyi tek başına yaşamak anlamına gelir.
Kimse için de vesvese hastalığınızı körüklemeyin.

Gerilmekte haklısınız normal biri değil belli ki. Ben çocukluk arkadaşıymış akrabaymış dinlemem bana zarar veriyorsa kesip atarım dostluğu ki o dostlukta olmuyor zaten. Yani bu denli zararlı biri olmadı ama negatif enerji saçan sürekli moralim bozan bir yakın arkadaşımdan bile uzaklaştım. O yüzden yıllardır arkadaşım diye düşünmesin sonuçta eski halini bilmiyormuş bence konuşun mesafe koysun yavaş yavaş uzaklaşsın dikkat çekmek istemiyorsa eğer. Düğün deyince ben anneme düğünüme akrabalarımı çağırmayacağım yalnız onu bil dedim diye az kavga etmedik Hepsi manyak çünkü insan gerçekten de mutlu anında mutlu olacağı insanları yanında istiyor. Kuzenim mesela köyün delisi yüzünden hala o düğün travmasını atlatamadı sürekli konuyu oraya çekiyor manyak silah çekmişti düğünde ortalığı karıştırdı kavga etti. Diğer kuzeniminde aksine bi o kadar eğlenceli geçti o yüzden onu biraz kıskanıyor haklı olarak. O yüzden kötü karakterleri tamamen uzaklaştırın etrafınızdan yoksa sevgilinizde yanlış yoldan gidebilir.

Sanki 5 yaşındaki çocuktan bahsediyorsunuz. Kazık kadar adama karışmayın bir zahmet. Nişanlınıza annelik yapmayın

Câni birinin mazlum arkadaşı

Silah zoruyla götürülmedi herhlde nisanlınız?
Kendi hayatı kendi kararı.
Siz de velisi gibi davranmaktan vazgecin.

Ablacım böyle biriyle evlenme üzülürsün.
Bu saflıkta birini herkes sömürür,ailesi sömürür,kaynın sömürür,elti sömürür .
Sen de bi ömür koruma kalkanı gibi etrafı kollarsın.Canına yazık.

Okumayan cocuk ali cok zengin mi olmus simdi?
Dertlenmeyin nisanliniz koca adam kiminle kuser kiminle barisir kendi bilir. Dert yapmayin bosuna.

Problem okumamasi,veya kazanamamasi degil ki..
Bu ulkede okuyan bir dunya insan var basimizda..
Belki onlar dedigin isleri yapmiyorlar ama etrafindakilere yaptiriyorlar.Yani sen sadece Ali'yi hedef aliyorsun.Biz Ali'ye bu imkanlari verenleri,onu bu islere dahil edenleri suclu goruyoruz.Mantik anlasiliyordur umarim..
Ozetle her okuyan iyi olmayacagi gibi her okumayanda kotu olmaz.
Esin istemiyorsa gorusmez zaten..
Adamin altindaki arabayi gorup de akli celinebilecek kadar zayif bir kisiligi var diyorsan o baska..
Cocuk mu bu seker gorunce dogruyu,yanlisi unutsun..

Evet,Ali pek tekin degil ama bu arkadasligi Kurtlar Vadisi kivaminda algilaman da cok mantikli degil.
Abartili buldum tavrini.
Nisanlina guvenmiyormussun gibi geldi.Sanki nisanlin da kolay para kazanmak konusunda daha once girisimlerde bulunmus yahut bundan bahsetmis gibi geldi bana..O yuzden mi bu tedirginlik? Cozemedim ben.

Son düzenleme:
Nisanliniz kendine zararı dokunacak biri ile görüşmek isterse neticelerine katlansin.Bunun ayrımıni yapamıyorsa sizde nisanlinizi tanımış olursunuz.

Kafese koyun nişanlınızı en iyi çözümü bu

Uyarmışsıniz, yeter, bu yaşta adama annesi bile karışamaz. Bu kadar evham yapmayın, evet birşey olabilir ama bir cafede kendi halimizle otururken de taranabiliriz mesela.

Sanki seri katilden bahsediyorsunuz yahu bırakında koskoca adam kiminle görüşecek kiminle görüşmeyecek kendi karar versin.

Yok, saf değil nişanlısı o kadar. Çok da kurnaz bence.
Potansiyel katil dediğim birinin tanıştırdığı biriyle de nişanlanmazdım şahsen. En basitinden görüşmeleri bile riskli
İşte en başından bunu demeye çalışmıştım. Gereksiz evham yapıyor. Nişanlısı 5 yaşında çocuk değil. Koca adam kiminle ne seviyede görüşeceğini biliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…