Çok gerginim

Öncelikle kabullenin nişanlınızın bir arkadaşıyla görüşmesi sizin isteyip/istememenize bağlı değil. Elini ayağını bağlayacak haliniz yok, kendi görüşmek isterse görüşür. Sürekli görüşmesin istiyorum yazmışsınız ama bunu sağlayabileceğiniz bir yol yok

Bahsettiğiniz kişiden hoşlanmıyor olabilirsiniz ama uyuyamayacak endişe etmeniz de normal değil.
Nişanlınız doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek biri mi?
Komplo teorileri kurmuşsunuz birde, çabuk yaşlanırsınız bu şekilde.

Hiç kimse için görüşme demedim bugüne dek. Bu kişi için de demedim henüz.Ama bu kişinin bayram kutlamasını dahi istemiyorum. Ve buna karşı argümanı yok. Sağlam bir insan değil ve sırf geçmişin hatrı için oturup sohbet edilecek biri değil.

Sizin çevrenizde değil ki zaten adam.

Alttan alttan Manipule edin sevgilinizi, kötü ozelliklerini soyleyin zamana yayarak, direkt görüsme derseniz is inada Biner

Ne kadar hadsiz yorum bu. Tanımadan, etmeden sırf heves edip yapalım dediği birşey için anasının gözü diyebiliyorsunuz
Oradaki olay nişanlınızın maddi durumunuz iyi değilken bohça gibi şeylerde ısrarcı olmasıydı. Neyse konular karışmasın. Arkadaşının nasıl bir insan olduğunu sizden daha iyi biliyordur ve nasıl davranacağını kestiriyordur. Nişanlınız sandığınızdan daha akıllı ve kurnaz bence. Dolayısıyla endişeleriniz yersiz.

Amann bana ne dicem de. Sizi düşündüğümden söylüyorum boşuna gerilmenize gerek yok nişanlınıza güvenin özetle.

Nişanlım maddi durumumdan haberdar değildi. Şuan aldığım iyi bir zamdan dolayı rahatça da yapabiliyorum. Dolayısıyla birbirimizi kıracak bir durum olmadı.

Düğününüze davet etmezsiniz, müstakbel eşinizden de rica edersiniz olur biter. Ricanızı kıracaksa yapacak bir şey yok, evlilik kararını tekrar gözden geçirmenizi öneririm öyle bir durumda.

Ama adamın ayda yılda bir arkadaş ortamında görüşmesine karışma hakkınız yok üzgünüm. Kaygı bozukluğunuz varsa tedavi olun, kimse sizin aşırı endişeli hallerinize müsamaha göstermek zorunda değil.

E bu kadar insanı o soruda boşuna mı yordunuz?

Bu soruda da kendinizi boş yere geriyorsunuz.
Haydaaa.Ben o soruyu zam almadan önce sormuştum :) Özür dilerim zammımı tahmin edemediğim için. Terfi aldım,zammım da ona göre oldu.
Bunda da belki kendiliğinden keser arkadaşlığını. İsterseniz yorum yapıp boş yere yorulmayın :)

Benim bunu ona bu şekilde yansıttığım yok. Tedavi olmadığım izlenimine nerden kapıldınız onu da anlayamadım açıkçası.

Benim bunu ona bu şekilde yansıttığım yok. Tedavi olmadığım izlenimine nerden kapıldınız onu da anlayamadım açıkçası.
Hani tedavi olunca biraz daha normal düşünmeye, endişe etmemeye başlamanız gerek ya, ordan çıkardım. Tedaviye iki hafta önce başladıysanız ayrı mesele tabi.

E adama söylemişsiniz zaten görüşmeni istemiyorum diye, o da yılda bir kere diğer arkadaşlarımla birlikte görüyorum, endişelerin yersiz abartıyorsun demiş. Nasıl yansıtmamak bu?

Potansiyel bir katilin sevgilimin hayatında olmamasını istemem, görüşünce gerilmem nedense normal düşünmemek oldu :)
Ayrıca ben görüşme demedim, hayırdır onca zaman sonra nereden çıktı ki mesafeliydiniz dedim. Neden görüşüyorsun ki şimdi durduk yere dedim. Ki kendisi de bu yanlış seçimlerinden sonra uzun bir zamandır görüşmüyordu.
Ben korkuyorum. Normal biri değil çünkü.

Direk rest çekmek şeklinde söylerseniz belli emrivaki algılar. Siz kendi düsüncelerinizi söyleyin. Bir zamanlar seni maddi yönden sömürdü böyle bir insandan hayır gelmez tekrardan arkadaş olarak hayatına alma mesafeni koysan daha iyi olur deyin bence

Düşünme tarzınız normal değil.

Bu çok önemli mafyatik kişilik senede bir görüştüğü arkadaş ortamındayken silahlı adamlar gelip masayı tarayacaklar o sırada kurşunlar sevgilinize isabet edecek falan, türk filmi senaryosu bu. Bu kötü adamlar salak mı herifi yalnızken iz bırakmadan indirmek varken ibrahim tatlısesi tarar gibi insan içinde ortalık yerde tarayacaklar

Sevgilinizin hayatında olmasını istememe lüksünüzün olmadığını anlatmaya çalışıyoruz burda zaten onlarca kişi. Adam istiyorsa görüşür, istemiyorsa görüşmez. İsterse size hak verir, istemezse abartıyorsun sevgilim der geçer. Hani özgür bir birey ya, kendi kararlarını alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…