Çok gerildim!

Esin kessin bunu , bana dedikodu yapmayin , karilarinizin iftiralarini tasimayin desin
Maalesef elti kısmım cehalette nirvanaya ulaşmış durumda. Kendi ailem dostlarım böyle değil. Dediğin gibi ben aslında takan biri değilim, konuşmuyorum gerekmedikçe. Uzağım hepsine zaten. Eşim zaten gereken her şeyi söylemiş, söylüyor da ama durmuyorlar maalesef. Kaynım gelmiş söylemiş ama kendileri hatalı çıktı, şimdi dün kavga ettiler büyük ihtimal çünkü karısının yalanı çıktı ortaya.
Hiç sorma kayınvalideme söyledim şaka yapıyordur diyor beni çıldırtıyor. Zaten o günden sonra muhatap olmadım sadcee bir davete çağırmıştım çağırmaz olaydım.

Hic cagirma da evine
En cok korktugum sey cahil insandir , gercekten o kadar tehlikeliler ki
Her turlu kotulugu beklerim
Sen kendi hayatina bak , oglunla ilgilen , stres olma ki bebegin de etkilenmesin

Valla benim hayat tecrubelerimden yola cikarak soyluyorum kimseye iyilik yapmayacaksin.kime canim desen canin ciksin der.siz kayniniz icin kendinizi kotu yapip savunmussunuz oda size tesekkur edecegine suclamis.kim olursa olsun kimsenin isine karismamak lazim.biraksaydiniz suclasinlar kandirildik desinler.

Benimde eltim surekli esimin ailesine sacma sapan suclamalarda bulunuyodu.bende onunla konustum tartistik neden yalan soyluyosun dedim.esimin ailesi bunu ogrendi ne mi oldu onunla gayet iyi olmaya devam ettiler arada ben gittim.simdi eltimle iyiyiz onlarar neler neler soyluyor beddua ediyor.hic ses etmiyorum ne diyosa desin hakediyolar

Hic cagirma da evine
En cok korktugum sey cahil insandir , gercekten o kadar tehlikeliler ki
Her turlu kotulugu beklerim
Sen kendi hayatina bak , oglunla ilgilen , stres olma ki bebegin de etkilenmesin
Aynen dediğin gibi yapıcam çok teşekkür ederim. Eşim bugün dedi ben bunları direk yengeme diyeceğim herkesin içinde de sussun haddini bilsin dedi :))

Yok beni suçlayan boşanan kaynım değil diğeri.
Ben hiç iyi olamam Allah bildiği gibi yapsın pis insanları ne diyeyim.

Aynen öyle aile büyükleri varken kocaman insanlar hak savunmak eltiyemi düşmüş.diğer eltiler akıllıymış susup oturmuşlar

Aynen öyle aile büyükleri varken kocaman insanlar hak savunmak eltiyemi düşmüş.diğer eltiler akıllıymış susup oturmuşlar

Konuşma için başka odadan çağırmışlar ve sık sık laf vermişler yorum yapması için. Karakterinden dolayı bilerek yapılmış diye düşünüyorum. Aynı durumda annem olsa beni karıştırmayın derdi laf gelse bile. Biraz uyanıktır böyle konularda :)

Benim annemde tam tersi uyanık değildir atlar hemen herseye.şimdi yaşlandida duruldu ama

Kocaman insanlar? Eltimin annesiyle aramda sadece 9 yaş var. Ne kocaman insanı?
Ayrıca öyle eltiye mi düşmüş geline mi düşmüş gibi sığ bir düşünceye sahip değilim. Hepimiz insanız ve insanlar konuşarak anlaşır. Bunun bir mertebesi yok.

Boşverin o halde.Eşiniz de sizi destekliyorsa görüşmeyin olsun bitsin.Her türlü zarar gelir bu tür insanlardan.

sen kaynanası gibi yok siz yalan söylediniz diye herkesin için böyle yaparsan olcagı bu sanamı kalmış senin gelininmi o iyi olmuş sana her işe karışılmıycanı ögrenmişsindir artık

sen kaynanası gibi yok siz yalan söylediniz diye herkesin için böyle yaparsan olcagı bu sanamı kalmış senin gelininmi o iyi olmuş sana her işe karışılmıycanı ögrenmişsindir artık
Yo öğrenmedim. Öğrenmeyi de düşünmüyorum. Ayrıca bana bir şey olmadı, olan yine onlara oldu

Yo öğrenmedim. Öğrenmeyi de düşünmüyorum. Ayrıca bana bir şey olmadı, olan yine onlara oldu
Buna sevinmenizde zaten sizin ne kadar haksız oldugunuzu gösteriyor yalakalık yapcam diye millete oyunlar oynayın bir gün gelir o oyunlar size dolanır ne oldum degil ne olcam demeli yazık o eltilere valla üçüde haksız siz melek allah yardımcıları olsun

Tamam canım seni şöyle uzağa alalım beni hiçbir oyun bulmadı hep onları buldu. Çok mutluyum şükür 10 yıldır

Haklısınızdır ona bir şey diyemem ama ben böyle insanlar için yesinler birbirlerini der aradan çekilirim...
Neden müdahil oluyorsunuz ki?
Doğrucuyum, haksızlığa karşı gelemem falan diyorsunuz ama bu biraz toy bir bakış açısı bana göre.
‘Her doğru her yerde söylenmez’ düsturu ve biraz sessiz kalıp gözlem yaparak daha çok şey kazanırsınız diye düşünüyorum.
Çünkü yeri geliyor haklı olmak, doğru olmak yetmiyor.

Beni müdahil etmeseler ben de müdahil olmam zaten. Bizzat beni çağırıp bana soruyorlar, söylüyorlar. Zaten bugün aradım kayınvalidemi ve söyledim. Ben konuşursam kötü olur söyle onlara benden uzak dursunlar dedim. O da tamam merak etme ben konuşurum dedi.

Kaçının... cevap vermeyin... politik olun.
Her sorulan soruya fikir beyan etmek zorunda değiliz ki...
kayınvalideyi falan da karıştırmazdım ben olsam.
Ya sanırım bende sorun :)
Ben yorum bile yapmam kendimle ilgili olmayan bir şeye. Başkalarının da kendi işime karışmasına izin vermem.
Dolayısı ile kimsenin bana iftira atacağı zemin olmaz :)
bence deneyin. Size şimdilik bir şey olmaması olmayacağı anlamına gelmez. Birinden biri amacına ulaşır, canınız sıkılır. Mahal vermemek en güzeli.

O olay 1,5 yıl önce oldu. Şu an beni ilgilendiren konu ise o zaman yapmadığım bir şeyi eltimin şimdi herkese yapmış gibi göstermesi. Yoksa ben de unutmuştum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…