- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
İşte onları hiç ciddiye almadığım için bunu yapıyorlar zaten.Hiç ciddiye alıp muhattap olmazdım.
Şöyle diyeyim ben zaten hiçbir şeye karışmadım. Fakat gözümle gördüğüm bir şeye de evet olmamış doğrudur diyemiyorum. Beni muhatap alarak konuşuyorlardı. Kaynım ve kayınvalidem orda yoktu. Ben hatta dedim en başta biz karışamayız neden bize diyorsunuz ki diye/ kadın uzattıkça uzatınca ben de tutamadım kendimi ve söyledm. Zaten ondan 2 ay sonra başka olay oldu ve eltimle tamamen bağımı kestim.Konu karışık, kim haklı haksız bilmiyorum ama siz en başta keşke hiçbir şeye karışmasaydınız. Haklı dahi olsanız böyle haksız duruma düşer, kötü siz olursunuz.
Tahrik etmişlerse bir şey diyemem. Ama gel gör ki işte bir laf söylersin sonra onlar yine iyi olur, sen dediğinle kalırsın. Hep böyle..İşte onları hiç ciddiye almadığım için bunu yapıyorlar zaten.
Şöyle diyeyim ben zaten hiçbir şeye karışmadım. Fakat gözümle gördüğüm bir şeye de evet olmamış doğrudur diyemiyorum. Beni muhatap alarak konuşuyorlardı. Kaynım ve kayınvalidem orda yoktu. Ben hatta dedim en başta biz karışamayız neden bize diyorsunuz ki diye/ kadın uzattıkça uzatınca ben de tutamadım kendimi ve söyledm. Zaten ondan 2 ay sonra başka olay oldu ve eltimle tamamen bağımı kestim.
Evet bunu gerçekten yapmam lazım çünkü bu kadının düşük tehlikesi vard diye 5 aylık riskli gebeliğimle gittin ona baktım, yemek yaptım işini yaptım, çocuğuna baktım. Ama işte bir davet verdim ve beni seven insanalr gelmişti baya kalabalıktı ondan sonra çıldırdılar.Hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Malesef kötü olan yaranıyor her zaman.
Onu herkesin içinde yere batır çıkar lafları sok yüzüne tükürmüşçesine rahatlayana kadar saydır. Diline kuvvet. Böyle ortalığı karıştıran insanları yolasım geliyor cidden eltine de bilendim şu an.
Eeee ikisi mükemmel anlaşıyormuş da tek sorun sizdeymiş gibi davranmışlar..Elti sizi suçlar, kaynınız sizi suçlar.
Töbe töbe o zaman sizinle iletişimi kesip mükemmel evliliklerine devam etsinler.Sorun çözülür.
Kabahati başkasında aramanın bu kadarı...Pes
Yok onlar iyi olmadı aslında. Herkes onların nasıl aile olduğunu öğrendi ama burada eltim sanki ortalığı o zaman ben karıştırmışım gibi lanse etmiş eşine verdiğim bir davetten sonra. Çıldırmıştı artık nasıl zarar vereceğini bilemiyordu!Tahrik etmişlerse bir şey diyemem. Ama gel gör ki işte bir laf söylersin sonra onlar yine iyi olur, sen dediğinle kalırsın. Hep böyle..
Aslında benim de uğraşmaya tahammülüm yok ama yalan söylenmesi çok zoruma gidiyor.Bununla ugrasmaya enerjiniz varsa aslinda ilk yaptiginiz (butun ailenin onunde yuzlesmek) iyi fikirmis. Ben hic ugrasamam sanirim. En fazla bir iki kere arkadaslarima esime falan icimi dokerim, sonra da unuturum.
Arayıp sorarsam anında kayınvalidemi arayıp kendisini acındırır söylemediğim bir ton şeyi de sayar. Bu sebeple herkesin yanında söyleyeceğim.Ben de senin gibiyim. Kimseye yaranma gibi bir derdim yok. Haksıza haksızsın derim, yalan konuşana niye yalan söylüyorsun derim. Hele gözümün içine baka baka yalan konuşanları boğasım gelir.
Eltini ara sor niye böyle bir yalan uydurmuş. Hatta senden beklemezdim de de ağzını açamasın.
Çünkü benim her işim iyi gidiyor, mutlu bir yuvam var ve asla bir açığım yok, hayatı doya doya yaşıyorum bir de tahsilim iyi güzel de bir çevrem var bu sebeple benimle uğraşıyorlar. Herkesçe sevilen bir insan olduğum için “Janet gözünüzü boyuyor, aslında sizin bildiğiniz gibi iyi değil” diyorlar, neden istediğini yapıyor neden biz yapamıyoruz diyorlar!
Belki tebessüm edersiniz diye bunu atayım dedim aklıma direkt bu geldi sizin konuyu okuyunca. :) Yüzleşmek de bir tercih ama bunun gibi tipler orada da zeytinyağı gibi üste çıkar. Zaten taze annesiniz, sinirlenmemeye çalışın derim ben. Hiçbir şey saklı kalmıyor zaten bir şekilde açığa çıkıyor. Siz dahil olmayın, eşiniz de sizi dahil etmemeye çalışsın. Bir de bu eltilerin hepsi niye size iftira atıyor yahu, çok garipler. Baya baya uzak dururdum ben yerinizde olsam, bırak yüzleşmeyi gram malzeme vermezdim ellerine.
Yuvası bozulan değil bu. Başkası. Yuvası bozulan eltimle evet konuşmuyordum ama Allah var çok üzülüyordum, dua ediyordum. Duydum ki sabah kalkıyorlarmış akşama kadar bana beddua ediyorlarmış ben bozmuşum diye, o gün bugündür asla üzülmüyorum/ herkes ne yaparsa kendine yaparmış.Zaten yuvası bozulmuş. Yeterince üzgündür. Bence dillendirmeyin. Kalsın derim.
Çünkü benim her işim iyi gidiyor, mutlu bir yuvam var ve asla bir açığım yok, hayatı doya doya yaşıyorum bir de tahsilim iyi güzel de bir çevrem var bu sebeple benimle uğraşıyorlar. Herkesçe sevilen bir insan olduğum için “Janet gözünüzü boyuyor, aslında sizin bildiğiniz gibi iyi değil” diyorlar, neden istediğini yapıyor neden biz yapamıyoruz diyorlar!
Maddi durumları çok iyi ama onlar biriktiriyor ömürleri geçiyor, ben harcıyorum diye zorlarına gidiyor/ inanın hepsi bu. Beni insanlara kötü göstermek tek dertleri.
Düşünün ablama bile beni kötülemeye çalışıyordu bi tanesi:)
Benim 6 yıla yakın bebeğim olmadı ve olduğunda da düşmesini dört gözle beklediler. Öyle de pis insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?