çok geyik şok geyik

Kızlar ben çok iyiyim teşekkür ederim. Size birsey sormak istiyorum arkadaşım cingeneye fal atmak istedi bu yüzden telweden üyelik aldı ilk kez baktıracakti ordan. Neyse isim ve doğum tarihlerini verdi anne isimlerini de adam tutturdu önceden baktım ben sizin falınıza başka bir hesabınız daha var ikinci hesap kabul etmiyorum dedi.kizin başka hesabı yok sanırım eski erkek arkadaşı onun yerine fal atti biz bunu düşünüyoruz olabilir mi

Nesvete erkeklerden de hic beklemezsin normalde:)

lebara ya gunlerdir aklimda yazamadim canim tebrik ederim darisi basima

Şubat Ayı 2017 Astroloji Yorumu
Şubat’ta Öyle Bir Hız Var ki Sormayın;

Geçenlerde Şubat 2017’yi yazmak için bilgisayarın başına oturdum. Ama bir de baktım ki ne kadar büyük geçişler olsa da yine de 2 olay daha can alıcı geldi benim için. Tabi ki sizin de takdir ettiğiniz gibi bunlar Tutulmalar. İçeriklerine baktığımda da aslında iştahım kabarmadı değil. O yüzden geç olsa da Şubat ayı yorumunu yazmak istiyorum.

11 Şubat’ta Aslan burcunda bir Tutulma meydana gelecek. İçeriğinde büyük destekler mevcut. Uranüs, Satürn ve de Jüpiter büyük ışıklarını yollayacaklar. Yani bu tutulmada haritanızdaki Koç, Aslan ve Terazi hangi evleriniz ve de alanlarınız ise oralarda da hızlanmalar olacak. Yani Tutulma Aslan’da ve sadece Aslan alanımda beni bir şeyler bekleyecek bilgisi yanlış olabilir.

Genel olarak Aslan enerji verir, ilk başta kalp’te pıt pıt atmalar yapar ama zamanla bunun şu ya da bu heyecandan olduğunu anlarız. Çocuklaştırır ya da çocuk sahibi olmaya doğru harekete geçirir. Yaratıcı tarafımızı ortaya çıkarır. Bir o kadar da etrafımızdaki dedikodular cereyan etmeye başlar. Para kazanmak ya da risk almak zihnimize gelir. Spor yapmam lazım enerjisi hasıl olur. Artık uzun zamandır bir yalnızlık mevcutsa da aşk diye diye kıvranmaya başlarız. Bu tutulmanın içeriğine baktığımızda bunlar mevcutken sonuçlarını almak da gecikmeyeceğiz gibi gözükmekte. Sürprizler, olaylar ve birden başlayacak aşklar, atılımlar, uzun zaman için kurulacak bağlantılar gibi.

26 Şubat’ta da Balık burcunda bir Tutulma gerçekleşecek. Ve artık kangren, sonlanması gerekenler ortaya çıkacak. Belki içtiğimiz sigara ile vedalaşabilir, uzun zamandır terk etmek istediğimiz ilacı bırakabilir, arkamızdan çevrilen bir dolap ortaya çıkıp ilelebet bitebilir, zihnimizdeki kara basan artık zihnimizden sıkılıp bize elveda diyebilir, ayaklarımızdan biraz çekebilir ve onun için tedaviye başlayabilir, yeni bir eser ya da oluşuma kendimizi atıp eski sakin ve kendimizi yediğimiz günlerden kurtulabiliriz. Diğer yandan da uzun zamandır sağlık problemi yaşayan birilerinin son durumunun belli olması adına net bir enerji olarak da kendini gösterebilir. Bu tutulmanın da içeriğine baktığımızda da bireysel bir daralma görmüyorum. Ama yine de SON DAKİKACI hayatını idame ettirenlere şoklarda yok değil.

Şubat’ta ki Tutulmaların genel mizansenine baktığımızda;

1- Artık kalk ve BAŞKALARINA BAĞIMLI OLMAYI BIRAK DİYOR!
2- Aman çile dolduruyoruz gibi bir bakış açısından sıyrıl deniyor.
3- Kendine odaklanmanın bencillik tarafına dolanma. Sadece karşıdakine karşı hep güç kaybetmemek isteniyor.
4- Geçmiş ile mecburi vedalaşmalara karşı alkış tutmalısın, senin yapamadığını gökyüzü yapıyor deniyor.
5- SENDEN İSTENEN TAŞINMA, YER, GÜÇ, AŞK VE YALNIZLIK DEĞİŞİMİNE DİRENME VE ARTIK KALABALIKLAŞIYORSUN DENİYOR.

Şubat aslında bir sürü şansın içinde olduğu bir ay. Burç burç yazmak yerine, genel bilgiye hakim olmayı öneriyorum.
Küllerinden doğmak gibi bir şey Şubat.
Şöyle bir bakalım kendimize;

1- Kendimizden kaçıyoruz.
2- Devamlı surette karşıyı suçluyoruz.
3- Bir sürü şeyi hayattan bekliyoruz.
4- Yaptığımız yanlışların nedenini mecbur kaldık diye kestirip atıyoruz.
5- Bilgiyi hap gibi alıyoruz ve işimize yaramayınca işin kolay yanını bulup başka bir kanala geçiyoruz.
6- Uykunun huzurunu, günün bereketini kaçırıyoruz.
7- Kendimizi yalnızlığa kodluyoruz.
8- Bazen de o kadar çok karşının kuklası oluyoruz ki o bile şaşırıyor ve hayatımıza tekrardan girip emek vermese de o eforsuz yorgunluktan imtina ediyor.
9- Negatife tutunmak için özel bir çaba gösteriyoruz. Pozitif olan şeyse hep uzak duruyoruz.
10- Özellikle 2012’den başlayan bir süreçle yorganların altına gizlenmeyi marifet sayıyoruz.
11- Genel neyi düşünüyor ve de hissediyorsa onla haşır neşir oluyoruz. Bireysel duruşu unutuyoruz.
12- Bilgi kirliliğine müsaade ediyoruz.
13- Gizli korkulara teslim oluyoruz nedensizce.
14- Şükrü unutuyoruz.
15- Nefes almayı, almadan yaşamayı, soluksuzca hayatımızı devindirmeyi tercih ediyoruz.

Bunlar genel semptomlar. İşte Şubat bunları değiştirme fırsatı sunuyor her birimize. Şubat için fiziksel bir şey yapamıyorsak da niyet ve de enerjisel atıflarda bulunmayı öneriyorum. Evet MART VE NİSAN mücadele zamanları. Ama biliyor ve de inanıyorum ki Şubat’ta yapılan ekmenin biçmesi hemen, kalıcılığı ise baki görünüyor.

Çok şükür diyerek yazımı kapatıyorum.

Mümkün mertebe Şubat’ta aktif yazılarla karşınız da olmaya çalışacağım.

ÇANLAR BİZİM İÇİN ÇALIYOR. ÇALIYOR DA ÇALIYOR.
Alıntı

Üşenme Hasannnn.... sende git

Eklentiler

• FB_IMG_1486468642312.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 39
ncarenot caanım sen mi yazdın astrolojiye ilgin olduğunu bilmiyordum büyük emek vermişsin saol canım benm yani bir nevi silkelen harekete geç çünkü radikal kararlar bizi bekliyor diyebilir miyiz?

ncarenot caanım sen mi yazdın astrolojiye ilgin olduğunu bilmiyordum büyük emek vermişsin saol canım benm yani bir nevi silkelen harekete geç çünkü radikal kararlar bizi bekliyor diyebilir miyiz?
Alıntı canım. Ben bu adamın aylık yorumlarını beğenerek takip ediyorum.. Ve başarılı da buluyorum...

ya ama orda minicik alinti var soylemesen fark etmezdim :)) oner doser mi bu kim peki bu arada astrolojiden baya anlayanlar var aramizda kizlar:)

ciddi egitim almis bir suru alanda ya mesela bir sey diyecegim kizlar astrolojik durumlari hayatiniza gecirebiliyor musunuz ornegin retro donemlerini hepimiz hissediyoruz ama onun disinda diger durumlardan uyarilari alabiliyor musunuz benim genelde bir kulagimdan girip digerinden cikiyor

Bu fal işi bataklık kendime acıyorum ama son verdim :) anı,geçmişi çok iyi bilen de iyi değil aslında gelecek kesin çıkar diye düşünüyor insan ister istemez bugünlerde geçermi bee

Bu fal işi bataklık kendime acıyorum ama son verdim :) anı,geçmişi çok iyi bilen de iyi değil aslında gelecek kesin çıkar diye düşünüyor insan ister istemez bugünlerde geçermi bee

geçer elbet. hayat sonuna kadar böyle gitmez ki zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…