çok geyik şok geyik

tez bitti, düzeltmelerimi yapıyorum. ama nasıl anlatsam... buruk bir sevinç diyelim, eksik hissediyorum maalesef

neyse kasveti dağıtayım biraz. falları beklerken biz temsili

ben istiyorum ama çıkmadılar seda hanım ben ne zaman çıkan fal haberi vericem seda abla

Saracak başka bişey mi bulsak? Fal işinin heyecanı kalmadı başka geçici hevesler peşinde koşmak istiyorum fal beni artık tatmin etmiyor

Saracak başka bişey mi bulsak? Fal işinin heyecanı kalmadı başka geçici hevesler peşinde koşmak istiyorum fal beni artık tatmin etmiyor
gerçekten hayatımda heyecanlandığım hiçbir şey yok. fal atarken en azından ay ne diyecek diye heyecanla bekler, geldi mi diye sürekli mail kontrol ederdim. özledim

Son düzenleme:
o zaman burdan bir oyun başlatalım. mmmm mesela... son harfiyle kelime filan veya daha yaratıcı fikri olan? şöyle olabilir son kelimeden veya çağrıştırdığı şeyden falımızda söylenen ama yalan olduğunu bildiğimiz bir şey söyleyelim?

gerçekten hayatımda heyecanlandığım hiçbir şey yok. fal atarken en azından ay ne diyecek diye heyecanla bekler, geldi mi diye sürekli mail kontrol ederdim. özledim

Cidden yaa o heyecan bambaşkaydı. Hele geç gelen fallar gece 3'te fal geldi mi diye kontrol ettiğimi bilirim beee eyy gidi zehrina

Kızlar oyundan önce sorayım. Bir insan instagram profilini zırt pırt neden gizli/açık yapar? Amaç ne olabilir?

Kızlargaliba fama çıkcak bana
Kimse seni sevmiyor akibetinde kimse yok demişti

Ben yapıyorum gizli oldugunu görsün takip isteği yollasın diye

oyunu istediğimiz yerde keseriz. sen merak etme yengem. amaç ne olabilir... mesela hikayelerine kim bakıyor vs. merak ediyor olabilir veya göstermek istediği paylaşımları vardır.

bence famayı seven kimse yok boşver

ha bu arada çıkan fal vs. demişken. valla geysu cayır cayır devam çıkmaya en son inanılmaz daralıp baktırdığım oydu. bir de tarot bakan bir canısım var, hatta bu başlığı da okuyordur belki ama ifşa etmeyeyim para verip baktırdıklarımdan çok daha iyi

Geysu antonie de çıkıyor bana çok feeena patlamıştı

Amaaaan bırak o gamlı baykuşu yaaa

"Lakin saptama olmazsa Haziran'da lakin saptama olursa Haziran öncesinde ya da sonrasında. Lakin yılı ne zaman gerçekleşecektir ve hangi sene içinde olacaktır işte bu nokta belli değildir."

Kadın simple present tense doğmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…