keşke enerjin çabuk bitmese bi yerde sende bakar kaybettiklerini alırdın belki bir süre sonra hepimiz lebara online olacak diye başında beklerdik falan
ahahaa süper olur valla
Ay ay unutmamışta :)))
Bende öyleyim lebara o kadar eksik hissediyorum kitez bitti, düzeltmelerimi yapıyorum. ama nasıl anlatsam... buruk bir sevinç diyelim, eksik hissediyorum maalesef
Bende öyleyim lebara o kadar eksik hissediyorum ki
gerçekten hayatımda heyecanlandığım hiçbir şey yok. fal atarken en azından ay ne diyecek diye heyecanla bekler, geldi mi diye sürekli mail kontrol ederdim. özledimSaracak başka bişey mi bulsak?Fal işinin heyecanı kalmadı başka geçici hevesler peşinde koşmak istiyorum fal beni artık tatmin etmiyor
gerçekten hayatımda heyecanlandığım hiçbir şey yok. fal atarken en azından ay ne diyecek diye heyecanla bekler, geldi mi diye sürekli mail kontrol ederdim. özledim
Ben yapıyorum gizli oldugunu görsün takip isteği yollasın diyeCidden yaa o heyecan bambaşkaydı. Hele geç gelen fallar gece 3'te fal geldi mi diye kontrol ettiğimi bilirim beee eyy gidi zehrina
Kızlar oyundan önce sorayım. Bir insan instagram profilini zırt pırt neden gizli/açık yapar? Amaç ne olabilir?
Cidden yaa o heyecan bambaşkaydı. Hele geç gelen fallar gece 3'te fal geldi mi diye kontrol ettiğimi bilirim beee eyy gidi zehrina
Kızlar oyundan önce sorayım. Bir insan instagram profilini zırt pırt neden gizli/açık yapar? Amaç ne olabilir?
Kızlargaliba fama çıkcak bana
Kimse seni sevmiyor akibetinde kimse yok demişti
Geysuha bu arada çıkan fal vs. demişken. valla geysu cayır cayır devam çıkmayaen son inanılmaz daralıp baktırdığım oydu. bir de tarot bakan bir canısım var, hatta bu başlığı da okuyordur belki ama ifşa etmeyeyim para verip baktırdıklarımdan çok daha iyi
Kızlargaliba fama çıkcak bana
Kimse seni sevmiyor akibetinde kimse yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?