çok geyik şok geyik

Şu an ki durumumu anlatan bu şarkıyı kendime armağan edip bu ruh halimi de KK'nın tozlu sayfalarına bırakıyorum. olur da bir gün bir değişim olursa seni de alıntılarım mesajım.. ama şimdilik çok uzaksın bu alıntılamaya..

İzmir bilir ya, fallar çıkmaz ya, kimse bilmez ya,
Bende kül oldum yandım...

Ilk sevgilimle ikimizin şarkısıydi bu parça

benden de size bir şarkı gelsin. son konuşmamızda kendisi donmuş kalmışken, ben de mağrur mağrur yanından giderken fonda resmen bu şarkı çalıyordu

Kızlar son ses eski bir falımı dinliyordum metrobuste meğerse hoparlordeymiş tam fail oldum

Bu benimde başıma geldi Allah'tan anlatan siractı ve otobüs gürültülüydü de duyulmadı. Zaten ben zor duyuyordum mıymıntı adamı ama yaşadığım paniğin tarifi yok

sevgililer gününüz kutlu olsuuun, seneye bugün yanımızda hayırlı sevgililerimiz olsun

benim vardı ya. ben öyle çok sevmem sevgililer günü kutlamasını, hatta anlamsız buluyorum sevgililere her gün sevgililer günü çünkü :) çok da takılmayın yani bugüne.

bizimkiyle geçen sene de ayrıydık şimdi de ayrıyız ama önceki sene denk gelmişti birlikteydik, özellikle de ayarlanmamıştı. naptınız derseniz adnan oktar filan videoları izleyip gülerken uyumuştuk

ben özellikle ayarlayıp o gün sevgilimle buluşmamıştım gerçekten sevmiyorum böyle şeyleri, mazallah yanlışlıkla kutlarız diye özellikle o gün arkadaşımla plan yapmıştım buraya böyle yazdığıma bakmayın, bir gün birisi bana hediye alacak diye aklım çıkıyor, hediye alma ve kutlama fobim var benim

Ayhh bende sevmiyorum şu günü. Zaten hayatımda bir kez kutladım onda da erkek arkadaşım çok heves etmişti heryer çift, her restoran, cafe dolu, kırmızı güller, peluşlar... yazarken dahi daraldım. 14 şubat'ın en güzel yani ve bilimum bu günlerin indirimleri yakalamak alışveriş biraz ızdırap oluyor, yoğunluktan dolayı ama olsun :))

Neyse ki bitti... esas oğlanı bugün az kalsın arayacaktım sonra 14 şubat olduğu aklıma geldi beklentide olduğumu düşünmesin şimdi

ben kendi kendime yarın ağva'ya kaçıyorum. bir gece kendimle kalacağım sadece, göl kenarında yürüyüş filan arındırır beni biraz diye umuyorum. yarım kalan işlerimi de hallederim bu huzurla belki

kızlaaar, nasılsınız?

@zehrina yengem hiç sesin çıkmıyor? umarım bu sessizlik mutluluktandır :)

masalkizi- hello canım?

Nesvete sesin bir çıktı gördüm, umarım sen de iyisindir :)

antonie geçenlerdeki ayarın (grubu kurun biz de nasihat dinlemekten kurtulalım minvalindeki) harikaydı, her yerinden öpüyorum

milenart sen nasılsın?

inceden ayar verme konusunda antonie bir numara
Biliyorsundur bugün yök dil sınavı vardı son zamanlarda ona kaptırmıştım atlattım nefes alıyorum
Sen nasılsın

Biliyorsundur bugün yök dil sınavı vardı son zamanlarda ona kaptırmıştım atlattım nefes alıyorum
Sen nasılsın

geçmiş olsun

ben iyiyim ne olsun. biraz boşluğa düştüm tekrar iş bakıyorum, yolumu çizmeye çalışıyorum falan filan

Sen nasılsın
ya utandım
ama tak etti artık allahım ağız tadıyla bir okutmadılar topiği

ya utandım
ama tak etti artık allahım ağız tadıyla bir okutmadılar topiği

ben de sustum sustum ona patladım zaten uzun zamandır keyif alamıyordum topicten. bir de fala şöyle uzağım bilmemne. ay kardeşim biz de eskisi gibi baktırmıyoruz ama böyle şeyler mi yazıyoruz düşüncelerimizin tercümanı oldun gerçekten antonie evde alkışlayasım gelmişti okurken. bir de ncarenot da güzel verdi ağzının payını ehihih

Gelmiş yine gıy gıy kaç gündür... topikten başka yerde sosyalleşemiyor bunlar
Hızlandırılmış topik kullanma kursu olsa keşke...

lebara canım ben tam tamina on günlük bir tatile çıktım o kadar iyi geldi ki. Sosyal medyadan ve topikten uzak kaldım ama çok iyi geldi. Sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…