Şu an ki durumumu anlatan bu şarkıyı kendime armağan edip bu ruh halimi de KK'nın tozlu sayfalarına bırakıyorum. olur da bir gün bir değişim olursa seni de alıntılarım mesajım.. ama şimdilik çok uzaksın bu alıntılamaya..
İzmir bilir ya, fallar çıkmaz ya, kimse bilmez ya,
Bende kül oldum yandım...
Kızlar son ses eski bir falımı dinliyordum metrobuste meğerse hoparlordeymiş tam fail oldum
Hiç sevgilimle girmedim şu sevgililer gününesevgililer gününüz kutlu olsuuun, seneye bugün yanımızda hayırlı sevgililerimiz olsun
benim geçen senekinde vardı ama en yakın arkadaşımla buluşmuştum, şimdi ikisi de yokHiç sevgilimle girmedim şu sevgililer gününe
ben özellikle ayarlayıp o gün sevgilimle buluşmamıştımbenim vardı ya. ben öyle çok sevmem sevgililer günü kutlamasını, hatta anlamsız buluyorum sevgililere her gün sevgililer günü çünkü :) çok da takılmayın yani bugüne.
bizimkiyle geçen sene de ayrıydık şimdi de ayrıyızama önceki sene denk gelmişti birlikteydik, özellikle de ayarlanmamıştı. naptınız derseniz adnan oktar filan videoları izleyip gülerken uyumuştuk
inceden ayar verme konusundakızlaaar, nasılsınız?
@zehrina yengem hiç sesin çıkmıyor? umarım bu sessizlik mutluluktandır :)
masalkizi- hello canım?
Nesvete sesin bir çıktı gördüm, umarım sen de iyisindir :)
antonie geçenlerdeki ayarın (grubu kurun biz de nasihat dinlemekten kurtulalım minvalindeki) harikaydı, her yerinden öpüyorum
milenart sen nasılsın?
inceden ayar verme konusundaantonie bir numara
Biliyorsundur bugün yök dil sınavı vardı son zamanlarda ona kaptırmıştım atlattım nefes alıyorum
Sen nasılsın
kızlaaar, nasılsınız?
@zehrina yengem hiç sesin çıkmıyor? umarım bu sessizlik mutluluktandır :)
masalkizi- hello canım?
Nesvete sesin bir çıktı gördüm, umarım sen de iyisindir :)
antonie geçenlerdeki ayarın (grubu kurun biz de nasihat dinlemekten kurtulalım minvalindeki) harikaydı, her yerinden öpüyorum
milenart sen nasılsın?
ya utandıminceden ayar verme konusundaantonie bir numara
Biliyorsundur bugün yök dil sınavı vardı son zamanlarda ona kaptırmıştım atlattım nefes alıyorum
Sen nasılsın
ya utandım
ama tak etti artık allahım ağız tadıyla bir okutmadılar topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?