çok geyik şok geyik

Valla Geysu bana da çıkıyor. Selena gibi. Gecikiyor ama çıkıyor. Keşke şu mevzuma Selena'da bakabilseydi.

Geysu antonie de çıkıyor bana çok feeena patlamıştı
ay azıcık şu zamanlarım geçsin ben gidicem yine o kadına. şu an fal baktırmıyorsam tek sebebi yine fal batağına saplanmamak için. yoksa basirly can falan da çok aklımda ama kendimi biliyorum, şu durumda birine 1 fal atsam devamında 99 fal peşinden gelir

ya ben de ondan korkuyordum da terbiye etmişim kendimi gerçi yaramazlık yapıp sezgiye de ne zaman müsaitsin diye sordum ama allahtan meşgulmüş ölmüyoruz be falsız antonie bence uslandık biz biraz

Atma cana enerjimiz ters srnle bana bildi sana çıkmaz

Haftada 2-3 kez değişiyor ilginç. Kız yapıyor bunu. Hikaye olayını düşünmemiştim çok mantıklı. Anammm iyi ki hikayeyi stalk'lamadım

Kızlar Can bende tanışacağım adamın burcunu ve adını bildi.

kapına ipe ipe gelene noldu yengem? söküklerini dike dike gitti mi

ya ben de ondan korkuyordum da terbiye etmişim kendimi gerçi yaramazlık yapıp sezgiye de ne zaman müsaitsin diye sordum ama allahtan meşgulmüş ölmüyoruz be falsız antonie bence uslandık biz biraz
ya deme öyle. atsam tek falla yetinebilir miyim sence?

ya deme öyle. atsam tek falla yetinebilir miyim sence?

şöyle düşün. sen sana uyanları ve çıkanları/çıkmayanları biliyorsun artık. niye sana uymayan birine atasın ki? zaten tatmin edecek bir fal gelecek ister istemez, haliyle yetineceksin ve baktırmak istemeyeceksin bir süre

kapına ipe ipe gelene noldu yengem? söküklerini dike dike gitti mi

Yoo duruyor ama ben eski ben değilim galiba. Valla kızlar kafam çok karışık. Karşıma biri çıktı herşey çorbaya döndü. İpe ipe gelen görüşelim diyor. Adam 1 saatlik yol çekip kapıma geldi -tabi yine ipe ipe- ben dedim başka zaman görüşelim işim var. Bozulmuş çok ayıp etmişim falan. Sanki hazır kıta her daim zehrina gel deyince gelecek yok yaaa! Öyle bir bekleme dönemine girdik. Ne olcak bilmiyorum muhtemelen bu hafta da arar. O kadar da para verdim fallara yaaaaa.. Ne alışveriş yapardım ben onun yerine

antonie bak kötü arkadaş işte böyle oluyor kanmaaa hep böyle 1 taneyle bişey olmaz diye başlamadık mı zaten?

geysuya atalı da 2 ay oldu aslında, gayet ideal bir süre. ben bu konuyu bi düşüneyim

antonie bak kötü arkadaş işte böyle oluyor kanmaaa hep böyle 1 taneyle bişey olmaz diye başlamadık mı zaten?

sensin kötü arkadaş ben güveniyorum ona bir kere HIH!

Ya Geysu zaten 2 ay rötarlı çıkıyor. Bekle biraz daha bence.

valla geysu çok acayip benim tezle ilgili söylediği iki şey de tam zamanında çıktı yarın rapor sonucunu alacağım sorun olacak mı dedim, pürüz ondan kaynaklı yarın hallolacak dedi (halloldu). 10 gün içinde de asıl mesele var yani tam olarak belli olacak dedi biraz sıkılacaksın ama başarıyla halledeceksin dedi. ( sunumum tam 8 gün sonraydı ) dediği gibi haftaiçi biraz bunaldım ama sunum bildiğiniz geyik havasında geçti.

bir de önceki falın gecikmesiyle ilgili açıklama da yapmış sormadığım halde 2-3 hafta demişti rica edicem o da zamanıyla çıksın

Gizem hatun 2 hafta sonra haber alcaktım ne olduuuuuuu

gizem hatuna göre aralık bizim ayımızdı. hıhım, evet........

geysuya atalı da 2 ay oldu aslında, gayet ideal bir süre. ben bu konuyu bi düşüneyim

ben de 2 ay sonra 2. falımı attım. ama bir gelişme vs. yoksa öylesine baktırmış olmak için baktırma

Son düzenleme:
gelişme var canım olmaz mı. her şey tersine döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…