çok geyik şok geyik

dinle dinle ya öğrenelim. ama işte enerji işi yapacak bişi yok çok da. bana da tutan yok doğru düzgün napalım. :/

bu arada ben geçenlerde bişi fark ettim. aramızın bozulmaya başladığı dönem çok yakın bir arkadaşıma demiştim ki "ben galiba dayanamıcam bu griliğe, şu işlerim bitene kadar görüşmeyelim diyebilirim" evet fark etmeden böyle yapmışım sözlere dikkat!

lebara ben şeyi çok merak ediyorum, ondan bir kitap almıştın. işim bittiğinde geri versem mi vermesem mi diyordun. ne yaptın o kitabı

Bu asli görevi yerine getirmelisin bence antonie

lebara ben şeyi çok merak ediyorum, ondan bir kitap almıştın. işim bittiğinde geri versem mi vermesem mi diyordun. ne yaptın o kitabı

ya kitaplar hala bende biri onun kendi kütüphanesinden nadir de bulunan bir şey üstelik, çok işe yaradı sağolsun. ama diğeri süreli. ne zaman getireyim demiştim, ne zaman işin biterse canım hiç önemli değil demişti. hala vermedim, gerçi hala işim de bitmedi. şeytan diyor ki kargola ofisine

Kızlar bana bildirim gelmiyor bozulmuş bu nolmuş sizde de öyle mi? Yoksa bunu da retroya yorayım mı? Gökyüzünden haber var mı?

Valla kızlar arkadaşıma dedim bulsama fal işine diye ama sonuç ne olur bilinmez telwe deki falcıları onerdim.

sitede baya sıkıntı var httpsye geçildiğin beri. bazen bildirim gelse tıklanmıyor

bana bitmeyen tez yapmışlar bitmiyor sonu gelmedi

oo selamlar

şubat başı jürim var, cuma da artık tam halini hocama yollamayı planlıyorum. son bölümdeyim, diğer bölümleri de gönderdim. yüzüp yüzüp kuyruğuna geldim umarım

oo selamlar

şubat başı jürim var, cuma da artık tam halini hocama yollamayı planlıyorum. son bölümdeyim, diğer bölümleri de gönderdim. yüzüp yüzüp kuyruğuna geldim umarım
bol bol yedir içir o prof.ları doç.ları sen savunmanı yaparken bişeycik diyemesinler
ah ah bende gelsem o jüri kısımlarına henüz yazmaya çalışıp yazamama aşamasındayım
Ve ben ;

Eklentiler

• 16128828_10210626767038321_1325342716_n.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 74
bol bol yedir içir o prof.ları doç.ları sen savunmanı yaparken bişeycik diyemesinler
ah ah bende gelsem o jüri kısımlarına henüz yazmaya çalışıp yazamama aşamasındayım
Ve ben ;

hahskdhsakjhasd çok güldüm.

ya komik tarafı şu jürimde en mesafeli olduğum kişi danışmanım biriyle konsere gidip bira tokuşturmuşluğumuz diğeriyle de bira içip muhabbet etmişliğimiz var. hatta ben almanyaya giderken kendi hocasından imzalı kitaplarını filan verdi danışmanımdan daha çok danışman

danışmanın zaten danışmanın tezine laf edemez diğerleri danışmanından daha çok danışmanın laf etmezler ohh oldu bu iş
ya böyle bir ortam olsaydı

Eklentiler

• tez_komiteniz.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 184
danışmanın zaten danışmanın tezine laf edemez diğerleri danışmanından daha çok danışmanın laf etmezler ohh oldu bu iş
ya böyle bir ortam olsaydı

bu çok evlerden ırak bir ekip ama bunun benzerini yüksek lisans mülakatımda yaşadım, benim üzerimden çılgın bir hesaplaşma döndü hahahah ben de tenis maçı izleyen kedi gibi dinlemek zorunda kaldım kavgayı. bana çok tatlı soru soran diğer jüri üyesinin sorusu da güme gitti, çünkü taraflardan biri adamı durdurup "bir saniye önce ben sormak istiyorum" dedi ve let the fight begin

ben şakasına demiştim kavga başlasın diye, 24 saat geçmeden aynı konudan tartışma başladı ana başlıkta

e oraya en son ben yazmışım zaten
kavga mı ki o. normal bi konuşmaydı sanki?

sen o başlıktaki kavgacı olacak son kişilerden birisin zaten antonie yok yahu ben bu konu açıldığında başlığa bir anda toplaşanlara çok gülüyorum hiç yazmıyor yazmıyor, sezginin daha lafı ucundan açılırsa geliveriyor biri dayanamayıp biraz ters bişi yazarsa hooop bir ban silsilesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…