kızlar aslında var ya bir falcı bana öyle bir cümle kurmuştu ki ne kadar yerine cuk oturduğunu ben bugün anladım ama maalesef ki kimin kurduğunu hatırlamıyorum. oturup bir sürü falı dinlemeye üşenmezsem size haber ederim
lebara ben şeyi çok merak ediyorum, ondan bir kitap almıştın. işim bittiğinde geri versem mi vermesem mi diyordun. ne yaptın o kitabı
Ben son bir kaç gündür saçma sapan rüyalar görüyorum bunlarda dolunay yuzundenmisKızlar bana bildirim gelmiyor bozulmuş bu nolmuş sizde de öyle mi? Yoksa bunu da retroya yorayım mı?Gökyüzünden haber var mı?
sitede baya sıkıntı var httpsye geçildiğin beri. bazen bildirim gelse tıklanmıyor
Mesela sen online görünmüyorsun ama mesaj yazıyorsun bu nasıl oluyor?
bana bitmeyen tez yapmışlar bitmiyor sonu gelmediNolsun yuvarlanıp gidiyoruzşu tezi teslim edeydim de kurtulaydım. Sizi sormalı?
bana bitmeyen tez yapmışlar bitmiyor sonu gelmedi
bol bol yedir içir o prof.ları doç.ları sen savunmanı yaparken bişeycik diyemesinleroo selamlar
şubat başı jürim var, cuma da artık tam halini hocama yollamayı planlıyorum. son bölümdeyim, diğer bölümleri de gönderdim. yüzüp yüzüp kuyruğuna geldim umarım
bol bol yedir içir o prof.ları doç.ları sen savunmanı yaparken bişeycik diyemesinler
ah ah bende gelsem o jüri kısımlarına henüz yazmaya çalışıp yazamama aşamasındayım
Ve ben ;
danışmanın zaten danışmanın tezine laf edemez diğerleri danışmanından daha çok danışmanın laf etmezler ohh oldu bu işhahskdhsakjhasd çok güldüm.
ya komik tarafı şujürimde en mesafeli olduğum kişi danışmanım biriyle konsere gidip bira tokuşturmuşluğumuz diğeriyle de bira içip muhabbet etmişliğimiz var. hatta ben almanyaya giderken kendi hocasından imzalı kitaplarını filan verdi danışmanımdan daha çok danışman
danışmanın zaten danışmanın tezine laf edemez diğerleri danışmanından daha çok danışmanın laf etmezler ohh oldu bu iş
ya böyle bir ortam olsaydı
ay yine mi…ben şakasına demiştim kavga başlasın diye, 24 saat geçmeden aynı konudan tartışma başladı ana başlıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?