- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi maviterlik
-
öğretmen galiba eşiniz. bu kadar tatili olduğuna göre..Hanimlar 2 aylık yaz tatili için kvnin evine gelmiş olsaniz ve eşiniz istisnasız her gün öğlen evden çıkıp gece 11-12 gibi eve gelse sizde bütün gün evde kv ile yalnız kalsaniz ne yaparsınız??
Not: 2 aylık misafirlik olur mu demeyin maalesef oluyor
Kalkar evime dönerim.Hanimlar 2 aylık yaz tatili için kvnin evine gelmiş olsaniz ve eşiniz istisnasız her gün öğlen evden çıkıp gece 11-12 gibi eve gelse sizde bütün gün evde kv ile yalnız kalsaniz ne yaparsınız??
Not: 2 aylık misafirlik olur mu demeyin maalesef oluyor
Himm çevrede kafa dengi birilerini bulmaya çalışıp onlarla takılırim yada belli bir sure sonra ben annemi ozledimmmm diye yaygarayı basıp annemin yanina giderimöğretmen galiba eşiniz. bu kadar tatili olduğuna göre..
valla çok sıkılırım ya
allah sabır versin
Benim canım sıkılıyor emmioglu sen neyin peşindesin derim
bende aynen böyle diyorum emmoglu kısmı hariç tabi ama adamın umrunda değil çıldıracam cinnet getirmeye az kaldi
Aslında sessiz sakin birisi de değilim hatta daha önce kvnin evinde çok büyük bi kavga ettik bu konu yüzünden valizimi topladım gidiyodum yoldan çevirdiler bir kez değil çok kez kavga ettik ama gene bildiğini yapiyo..Muhtemelen gece 11-12 sularında bir cinnet geçiririm ya olay çözülür ya da kvli yaz tatillerinden sonsuza dek kurtulmuş olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?