Çok gezen koca

maviterlik

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
1.493
3.380
333
Hanimlar 2 aylık yaz tatili için kvnin evine gelmiş olsaniz ve eşiniz istisnasız her gün öğlen evden çıkıp gece 11-12 gibi eve gelse sizde bütün gün evde kv ile yalnız kalsaniz ne yaparsınız??
Not: 2 aylık misafirlik olur mu demeyin maalesef oluyor

öğretmen galiba eşiniz. bu kadar tatili olduğuna göre..

valla çok sıkılırım ya
allah sabır versin

Kalkar evime dönerim.
Bekçi değilim ya kayınvalide başını bekleyemem...

öğretmen galiba eşiniz. bu kadar tatili olduğuna göre..

valla çok sıkılırım ya
allah sabır versin
Himm çevrede kafa dengi birilerini bulmaya çalışıp onlarla takılırim yada belli bir sure sonra ben annemi ozledimmmm diye yaygarayı basıp annemin yanina giderim

tabiki çıldırılır
annesinin yanında iken
hayatım böyle gezmen annene ayıp oluyor bunca yolu seni de görmek için geldi vs deseniz

bende aynen böyle diyorum emmoglu kısmı hariç tabi ama adamın umrunda değil çıldıracam cinnet getirmeye az kaldi

Senin ağzına ekmek koyarım sayın eş. Ya eve gidelim yada beraber gezelim böyle tatil mi olur. Derdim tabi ben dominant biriyim siz sessiz sakinseniz işiniz zor

Aslında durum biraz karışık.. eşimle bi anlaşma yaptık evimiz benim memleketimde şehir merkezinde güzel bi yerde.. o hep kendi memleketinde yaşamak istedi küçük bi ilçede yaşıyor ailesi ve shir merkezine uzaklığı 2saat.. ben kabul etmedim çok tartıştık zamanında evlendigimiz günün sabahı bile boşanma konusu oldu sırf bu yüzden.. sonunda anlaştık bütün tatillerde eşimin memleketinde olmayı kabul ettim evimizde benim istediğim yer oldu.. o yüzden bisey diyemiyorum da fazla.. bazen haksızlık mı yapıyorum acaba diyorum sonuçta o benim için her şeyini bırakıp benim yanıma geldi bende idare edeyim biraz diyorum ama suyunu çıkardı iyice memleketine gelince gözü dönmüş gibi arkadaşlarını ariyo surekli bi plan program eve ugramiyo ne yapacam ben

Geceden sag sutleri buzluga attt adam cikmadan al cantani cik dolaba da kocamannnnn bi yazi asssssssss sutler buradaaaaaaaa beni aramaaaaaa anca gelirim askimmmmmmm cocuk aglarsaaaa gazdandir kafana takma azicik sallaaaaaaa

Ben de cok sıkılırım. Bi gün sende o hazırlanırken hazırlan; hayırdır derse bi cıkıp gezeyim de belki anlar

Muhtemelen gece 11-12 sularında bir cinnet geçiririm ya olay çözülür ya da kvli yaz tatillerinden sonsuza dek kurtulmuş olurum.
Aslında sessiz sakin birisi de değilim hatta daha önce kvnin evinde çok büyük bi kavga ettik bu konu yüzünden valizimi topladım gidiyodum yoldan çevirdiler bir kez değil çok kez kavga ettik ama gene bildiğini yapiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…