- 13 Nisan 2007
- 33.825
- 103.191
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi maviterlik
-
Desene eviniz orada olsaydı, adam yatmaya da eve gelmeyecekti yani... Şimdi haklı oldu yani kendisi.Aslında durum biraz karışık.. eşimle bi anlaşma yaptık evimiz benim memleketimde şehir merkezinde güzel bi yerde.. o hep kendi memleketinde yaşamak istedi küçük bi ilçede yaşıyor ailesi ve shir merkezine uzaklığı 2saat.. ben kabul etmedim çok tartıştık zamanında evlendigimiz günün sabahı bile boşanma konusu oldu sırf bu yüzden.. sonunda anlaştık bütün tatillerde eşimin memleketinde olmayı kabul ettim evimizde benim istediğim yer oldu.. o yüzden bisey diyemiyorum da fazla.. bazen haksızlık mı yapıyorum acaba diyorum sonuçta o benim için her şeyini bırakıp benim yanıma geldi bende idare edeyim biraz diyorum ama suyunu çıkardı iyice memleketine gelince gözü dönmüş gibi arkadaşlarını ariyo surekli bi plan program eve ugramiyo ne yapacam ben
Ya benim çıkıp gezmeme de karışmaz ki her gün cikicam desem yok demez araba altımda çıkarım da ama küçük bi yer her gün her gun nereye cikiyim? Beraber de cikariz akşamları falan ama yalnızım ste yine de bütün gün pinekliyorum evdeBen de cok sıkılırım. Bi gün sende o hazırlanırken hazırlan; hayırdır derse bi cıkıp gezeyim debelki anlar
Aslında durum biraz karışık.. eşimle bi anlaşma yaptık evimiz benim memleketimde şehir merkezinde güzel bi yerde.. o hep kendi memleketinde yaşamak istedi küçük bi ilçede yaşıyor ailesi ve shir merkezine uzaklığı 2saat.. ben kabul etmedim çok tartıştık zamanında evlendigimiz günün sabahı bile boşanma konusu oldu sırf bu yüzden.. sonunda anlaştık bütün tatillerde eşimin memleketinde olmayı kabul ettim evimizde benim istediğim yer oldu.. o yüzden bisey diyemiyorum da fazla.. bazen haksızlık mı yapıyorum acaba diyorum sonuçta o benim için her şeyini bırakıp benim yanıma geldi bende idare edeyim biraz diyorum ama suyunu çıkardı iyice memleketine gelince gözü dönmüş gibi arkadaşlarını ariyo surekli bi plan program eve ugramiyo ne yapacam ben
Ya benim çıkıp gezmeme de karışmaz ki her gün cikicam desem yok demez araba altımda çıkarım da ama küçük bi yer her gün her gun nereye cikiyim? Beraber de cikariz akşamları falan ama yalnızım ste yine de bütün gün pinekliyorum evdeBen de cok sıkılırım. Bi gün sende o hazırlanırken hazırlan; hayırdır derse bi cıkıp gezeyim debelki anlar
Valla canım önceki yorumunu da okudum ama öyle anlaşma olmaz kocan kusura bakmasın. İki ay ne demek ya iki koskoca ay! Yerleştiğiniz şehirde senin kendi anne babanla mı yaşıyorsunuz? Eğer kocanla ayrı evde yaşıyorsanız kocanın şu an yaptığı haksızlık. Kimse eşinin anasıyla babasıyla başbaşa tatil geçirmek istemez hem de ne tatil! Evde pinekleyerek!Aslında sessiz sakin birisi de değilim hatta daha önce kvnin evinde çok büyük bi kavga ettik bu konu yüzünden valizimi topladım gidiyodum yoldan çevirdiler bir kez değil çok kez kavga ettik ama gene bildiğini yapiyo..
Ya iyi ama o o zaman gitsin memleketine yaz tatillerinde. Seni neden sürüklüyor ki? Dön ailenin yanina. Zaten orada olsan ne olmasan ne onun için? O arkadaşlarıyla takılsın rahat rahat.Ya benim çıkıp gezmeme de karışmaz ki her gün cikicam desem yok demez araba altımda çıkarım da ama küçük bi yer her gün her gun nereye cikiyim? Beraber de cikariz akşamları falan ama yalnızım ste yine de bütün gün pinekliyorum evde
Bugün tam böyle bi konuşma yaptım tatilde benimde iyi vakit geçirmem lazim sen beni hep yalnız bırakıyosun beraber çıkalım ya da beraber evde oturalim dedim benle kahveye mi gelecen dediAda'm bütün tatil memleketine gitmesinde haklı.
Haklı diyorum çünkü baştan öyle anlaşmışsınız oyun bozanlığı sen yapmış olursun . Buraya neden geliyoruz gelmeyelim diyemezsin artık.
Buradayken çok geziyorsun beni düşünmüyorsun diyeceksin , beraber gezelim bende tatildeyim diyeceksin . Çok geç gelmenden rahatsız oluyorum diyeceksin ama asla buraya neden geliyoruz demeye Hakkı'n yok artık başta böyle el sıkışmışsın çünkü. bugünleri düşünecektin
Dön evine. Cidden. Birak o orada kalsin. Benim evli birçok arkadaşım böyle yapıyor. Tatilde herkes kendi ailesinin yanında.Bugün tam böyle bi konuşma yaptım tatilde benimde iyi vakit geçirmem lazim sen beni hep yalnız bırakıyosun beraber çıkalım ya da beraber evde oturalim dedim benle kahveye mi gelecen dedisonuç adam hala eve gelmedi
Bende tam öyle dedim bugün etkisiz eleman gibiyim bu evde ha varlığim ha yokluğum dedimYa iyi ama o o zaman gitsin memleketine yaz tatillerinde. Seni neden sürüklüyor ki? Dön ailenin yanina. Zaten orada olsan ne olmasan ne onun için? O arkadaşlarıyla takılsın rahat rahat.
Bende tam öyle dedim bugün etkisiz eleman gibiyim bu evde ha varlığim ha yokluğum dedimYa iyi ama o o zaman gitsin memleketine yaz tatillerinde. Seni neden sürüklüyor ki? Dön ailenin yanina. Zaten orada olsan ne olmasan ne onun için? O arkadaşlarıyla takılsın rahat rahat.
Iyiymis. Ya cidden bence bir hafta daha kal sonra dön memleketine.Onunla da konuş; böyle sende bende mutsuz oluyoruz ben gideyim sen tatilini geçir burada de olsun bitsin;-)Bende tam öyle dedim bugün etkisiz eleman gibiyim bu evde ha varlığim ha yokluğum dedimo bana baktı ben ona baktım öyle bakıştık sonra gitti
Hanimlar 2 aylık yaz tatili için kvnin evine gelmiş olsaniz ve eşiniz istisnasız her gün öğlen evden çıkıp gece 11-12 gibi eve gelse sizde bütün gün evde kv ile yalnız kalsaniz ne yaparsınız??
Not: 2 aylık misafirlik olur mu demeyin maalesef oluyor
Bende hergün istisnasız gezmeye çıkarım, kayınvalideyle oturmam, eşim beni koluna yakıp gezdirmiyorsa ben kendim bir güzel gezerim, eşim akşam gelince sen niye çıktın derse sen niye çıktıysan bende ondan çıktım derimHanimlar 2 aylık yaz tatili için kvnin evine gelmiş olsaniz ve eşiniz istisnasız her gün öğlen evden çıkıp gece 11-12 gibi eve gelse sizde bütün gün evde kv ile yalnız kalsaniz ne yaparsınız??
Not: 2 aylık misafirlik olur mu demeyin maalesef oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?