Çok gezen koca

Aslında durum biraz karışık.. eşimle bi anlaşma yaptık evimiz benim memleketimde şehir merkezinde güzel bi yerde.. o hep kendi memleketinde yaşamak istedi küçük bi ilçede yaşıyor ailesi ve shir merkezine uzaklığı 2saat.. ben kabul etmedim çok tartıştık zamanında evlendigimiz günün sabahı bile boşanma konusu oldu sırf bu yüzden.. sonunda anlaştık bütün tatillerde eşimin memleketinde olmayı kabul ettim evimizde benim istediğim yer oldu.. o yüzden bisey diyemiyorum da fazla.. bazen haksızlık mı yapıyorum acaba diyorum sonuçta o benim için her şeyini bırakıp benim yanıma geldi bende idare edeyim biraz diyorum ama suyunu çıkardı iyice memleketine gelince gözü dönmüş gibi arkadaşlarını ariyo surekli bi plan program eve ugramiyo ne yapacam ben:KK43:
Desene eviniz orada olsaydı, adam yatmaya da eve gelmeyecekti yani... Şimdi haklı oldu yani kendisi.:KK31:
Ayol şu sorumsuz adamlar hemencecik nasıl aklanıyorlar bir öğrensem ben de bu taktiği uygulayacam hayat boyu :spor:

Evine dön ve o tatili orda noktala .
Ve yaa sende çık gez gece 12 de eve dön görsün tatil nasıl oluyomuş !
Sizi niye götürmüyo bukadar gezme meraklısıysa birlikte gezin,
Kv hiçbişey demiyormu
- oğlum karınıda götür birlikte gezin sıkıldı kızcağız diye ( muhtemelen demiyordur ah nerde böyle kv ..
- 2 aydır kv deyle tatil kabus gibi yaa mecburmusun kalmaya evine dön yahu yada sende takıl arkaaşlarınla annenlerle plan yap
- eşin hem bencil hem gereksiz birisiymiş vede düşüncesiz

Ben de cok sıkılırım. Bi gün sende o hazırlanırken hazırlan; hayırdır derse bi cıkıp gezeyim de:-) belki anlar
Ya benim çıkıp gezmeme de karışmaz ki her gün cikicam desem yok demez araba altımda çıkarım da ama küçük bi yer her gün her gun nereye cikiyim? Beraber de cikariz akşamları falan ama yalnızım ste yine de bütün gün pinekliyorum evde

Aslında durum biraz karışık.. eşimle bi anlaşma yaptık evimiz benim memleketimde şehir merkezinde güzel bi yerde.. o hep kendi memleketinde yaşamak istedi küçük bi ilçede yaşıyor ailesi ve shir merkezine uzaklığı 2saat.. ben kabul etmedim çok tartıştık zamanında evlendigimiz günün sabahı bile boşanma konusu oldu sırf bu yüzden.. sonunda anlaştık bütün tatillerde eşimin memleketinde olmayı kabul ettim evimizde benim istediğim yer oldu.. o yüzden bisey diyemiyorum da fazla.. bazen haksızlık mı yapıyorum acaba diyorum sonuçta o benim için her şeyini bırakıp benim yanıma geldi bende idare edeyim biraz diyorum ama suyunu çıkardı iyice memleketine gelince gözü dönmüş gibi arkadaşlarını ariyo surekli bi plan program eve ugramiyo ne yapacam ben:KK43:

Ada'm bütün tatil memleketine gitmesinde haklı.
Haklı diyorum çünkü baştan öyle anlaşmışsınız oyun bozanlığı sen yapmış olursun . Buraya neden geliyoruz gelmeyelim diyemezsin artık.
Buradayken çok geziyorsun beni düşünmüyorsun diyeceksin , beraber gezelim bende tatildeyim diyeceksin . Çok geç gelmenden rahatsız oluyorum diyeceksin ama asla buraya neden geliyoruz demeye Hakkı'n yok artık başta böyle el sıkışmışsın çünkü. bugünleri düşünecektin

Ben de cok sıkılırım. Bi gün sende o hazırlanırken hazırlan; hayırdır derse bi cıkıp gezeyim de:-) belki anlar
Ya benim çıkıp gezmeme de karışmaz ki her gün cikicam desem yok demez araba altımda çıkarım da ama küçük bi yer her gün her gun nereye cikiyim? Beraber de cikariz akşamları falan ama yalnızım ste yine de bütün gün pinekliyorum evde

Aslında sessiz sakin birisi de değilim hatta daha önce kvnin evinde çok büyük bi kavga ettik bu konu yüzünden valizimi topladım gidiyodum yoldan çevirdiler bir kez değil çok kez kavga ettik ama gene bildiğini yapiyo..
Valla canım önceki yorumunu da okudum ama öyle anlaşma olmaz kocan kusura bakmasın. İki ay ne demek ya iki koskoca ay! Yerleştiğiniz şehirde senin kendi anne babanla mı yaşıyorsunuz? Eğer kocanla ayrı evde yaşıyorsanız kocanın şu an yaptığı haksızlık. Kimse eşinin anasıyla babasıyla başbaşa tatil geçirmek istemez hem de ne tatil! Evde pinekleyerek!

Topla valizini dön evine. Böyle tatil mi olur allasen? Böyle niteliksiz iki ay geçirmektense eşinle başbaşa bir hafta tatil yapsan bin kat iyidir. Eşin meydanı fazla boş bulmuş. Rahat verme ona

Ya iyi ama o o zaman gitsin memleketine yaz tatillerinde. Seni neden sürüklüyor ki? Dön ailenin yanina. Zaten orada olsan ne olmasan ne onun için? O arkadaşlarıyla takılsın rahat rahat.

Biletimi alır ilk vasıtayla evime dönerim, oturacaksam kendi evimde otururum bari. Ayrı evi olan insanların niye 2 ay hala ana baba evinde kaldığını ben anlamıyorum , evli-bekar farketmez. Bir türlü göbek bağını kesemiyoruz koca koca adamlar kadınlar.

Ada'm bütün tatil memleketine gitmesinde haklı.
Haklı diyorum çünkü baştan öyle anlaşmışsınız oyun bozanlığı sen yapmış olursun . Buraya neden geliyoruz gelmeyelim diyemezsin artık.
Buradayken çok geziyorsun beni düşünmüyorsun diyeceksin , beraber gezelim bende tatildeyim diyeceksin . Çok geç gelmenden rahatsız oluyorum diyeceksin ama asla buraya neden geliyoruz demeye Hakkı'n yok artık başta böyle el sıkışmışsın çünkü. bugünleri düşünecektin
Bugün tam böyle bi konuşma yaptım tatilde benimde iyi vakit geçirmem lazim sen beni hep yalnız bırakıyosun beraber çıkalım ya da beraber evde oturalim dedim benle kahveye mi gelecen dedi:KK45: sonuç adam hala eve gelmedi:kızgın:

Bugün tam böyle bi konuşma yaptım tatilde benimde iyi vakit geçirmem lazim sen beni hep yalnız bırakıyosun beraber çıkalım ya da beraber evde oturalim dedim benle kahveye mi gelecen dedi:KK45: sonuç adam hala eve gelmedi:kızgın:
Dön evine. Cidden. Birak o orada kalsin. Benim evli birçok arkadaşım böyle yapıyor. Tatilde herkes kendi ailesinin yanında.

Ya iyi ama o o zaman gitsin memleketine yaz tatillerinde. Seni neden sürüklüyor ki? Dön ailenin yanina. Zaten orada olsan ne olmasan ne onun için? O arkadaşlarıyla takılsın rahat rahat.
Bende tam öyle dedim bugün etkisiz eleman gibiyim bu evde ha varlığim ha yokluğum dedim:KK34: o bana baktı ben ona baktım öyle bakıştık sonra gitti:KK70:

Bende tam öyle dedim bugün etkisiz eleman gibiyim bu evde ha varlığim ha yokluğum dedim:KK34: o bana baktı ben ona baktım öyle bakıştık sonra gitti

Bende tam öyle dedim bugün etkisiz eleman gibiyim bu evde ha varlığim ha yokluğum dedim:KK34: o bana baktı ben ona baktım öyle bakıştık sonra gitti
Iyiymis. Ya cidden bence bir hafta daha kal sonra dön memleketine.Onunla da konuş; böyle sende bende mutsuz oluyoruz ben gideyim sen tatilini geçir burada de olsun bitsin;-)

Mesaj attı bugünkü konuşmadan sonra
Bir hafta daha sabret annelere goturuyum seni orda sıkılmazsın demiş.. bende cevap yazmadım

Aslında çocuğumuz olana kadar böyle bi sıkıntı yoktu bir hafta kadar kalır sonra annemlere geçerdim birbirimizi izleyince de evimizde bulusurduk zaten şehirlerimizin arası 2.5 saat çok uzak değil.. ama çocuk olduktan sonra ailesi torunlarını sevsin diye çocukta memleketinden uzaklaşmasın diye bırakmak istemiyo bizi.. bazen hak veriyorum aslında ama bu kadar dışarı çıkmasa valla sorun etmicem 2 ay kalmayı falan.. ya bi de her turlu yolu denedimm kavga ettim ailesini araya soktum onlar da bazen bana hak verdi bazen ona .. iyi niyetli bi şekilde konuştum üzüldüğümü sıkıldığımi belli ettim ama yok ise yaramıyor ne yapiyim daha ben...

Hanimlar 2 aylık yaz tatili için kvnin evine gelmiş olsaniz ve eşiniz istisnasız her gün öğlen evden çıkıp gece 11-12 gibi eve gelse sizde bütün gün evde kv ile yalnız kalsaniz ne yaparsınız??
Not: 2 aylık misafirlik olur mu demeyin maalesef oluyor:kızgın:

Tatli dille kocamla konusurum, anlamasini isterim ve eger böyle devam edecekse ben eve dönmek istiyorun tatilimiz burnumdan geliyor ben seninle birseyler yapmak istiyorum, ask yasamak istiyorum derim, sırnaşırım şirinleşirim. eğer devam ediyorsa yaygarayı koparırım:-)

Annem aynisini yasamis ve babama demiski yarin da gidersen bavulumu toplar giderim babamda hee hee tamam demis. Ertesi gün cikmamis ondan sonraki gün bidaha cikmis annem de bavulunu pilini pirtini topladi. Ege nin bilmemne köyünden indi merkeze biletini aldi istanbula. istanbula gidecek ordan da almanyaya. Babam eve dönünce komsudan ögrenmis gitdigini ve pesiinden gitmis otobüsü durdurmus ve soför demiski kusura bakma kardes ben yolcumu birakamam. Istanbulda indiririm anca yolcumu demis gitmis istanbula kadar babamda pesinden sonra almis annemi dönmüsler geri ege ye.

Babama da ders olmus. Bende annem gibi yapardim acikcasi

Hanimlar 2 aylık yaz tatili için kvnin evine gelmiş olsaniz ve eşiniz istisnasız her gün öğlen evden çıkıp gece 11-12 gibi eve gelse sizde bütün gün evde kv ile yalnız kalsaniz ne yaparsınız??
Not: 2 aylık misafirlik olur mu demeyin maalesef oluyor:kızgın:
Bende hergün istisnasız gezmeye çıkarım, kayınvalideyle oturmam, eşim beni koluna yakıp gezdirmiyorsa ben kendim bir güzel gezerim, eşim akşam gelince sen niye çıktın derse sen niye çıktıysan bende ondan çıktım derim:KK14:

Hiç normal değil.
Evlenince ve hele ki çocuktan sonra bu adamlar eşlerinden neden uzaklaşıyor.
Kendilerini onlardan olabildiğince çok saat ayrı tutuyorlar ??
Nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar anlamak imkansız.
Umarım gerçekten sadece kahveye falan gidiyordur.
Ben olsam evime dönerdim.
Böyle tatil olmaz olsun. Resmen işkence.

Back
X