- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi maviterlik
Aslında çocuğumuz olana kadar böyle bi sıkıntı yoktu bir hafta kadar kalır sonra annemlere geçerdim birbirimizi izleyince de evimizde bulusurduk zaten şehirlerimizin arası 2.5 saat çok uzak değil.. ama çocuk olduktan sonra ailesi torunlarını sevsin diye çocukta memleketinden uzaklaşmasın diye bırakmak istemiyo bizi.. bazen hak veriyorum aslında ama bu kadar dışarı çıkmasa valla sorun etmicem 2 ay kalmayı falan.. ya bi de her turlu yolu denedimm kavga ettim ailesini araya soktum onlar da bazen bana hak verdi bazen ona .. iyi niyetli bi şekilde konuştum üzüldüğümü sıkıldığımi belli ettim ama yok ise yaramıyor ne yapiyim daha ben...
Biraz bırak, döksün kurtlarini. Ozlemis memleketini belli. Bir sure sonra gidecek yeri kalmaz, doyar.
Biraz birlikte çıkalım dersin. Olmazsa sen cik gez dolas eve don. Kayinvalide sorunlu bir tip degilse onunla zaman gecir, akraba ziyaretleri cocuk derken gecer 1 hafta.
Annende tadini cikartirsin tatilin. Acisini cikar orada :) Cok haklisin ama belli duzelmez. E hep boyle degilse sadece anne evinde boyleyse azicik goz yumulur sanki