Çok gezen koca

Aslında çocuğumuz olana kadar böyle bi sıkıntı yoktu bir hafta kadar kalır sonra annemlere geçerdim birbirimizi izleyince de evimizde bulusurduk zaten şehirlerimizin arası 2.5 saat çok uzak değil.. ama çocuk olduktan sonra ailesi torunlarını sevsin diye çocukta memleketinden uzaklaşmasın diye bırakmak istemiyo bizi.. bazen hak veriyorum aslında ama bu kadar dışarı çıkmasa valla sorun etmicem 2 ay kalmayı falan.. ya bi de her turlu yolu denedimm kavga ettim ailesini araya soktum onlar da bazen bana hak verdi bazen ona .. iyi niyetli bi şekilde konuştum üzüldüğümü sıkıldığımi belli ettim ama yok ise yaramıyor ne yapiyim daha ben...

Biraz bırak, döksün kurtlarini. Ozlemis memleketini belli. Bir sure sonra gidecek yeri kalmaz, doyar.

Biraz birlikte çıkalım dersin. Olmazsa sen cik gez dolas eve don. Kayinvalide sorunlu bir tip degilse onunla zaman gecir, akraba ziyaretleri cocuk derken gecer 1 hafta.

Annende tadini cikartirsin tatilin. Acisini cikar orada :) Cok haklisin ama belli duzelmez. E hep boyle degilse sadece anne evinde boyleyse azicik goz yumulur sanki ;) Simdi verecegin tepki butun tatili olayli gecirmene sebep olmasin. Keyfin kacmasin..

Hanimlar 2 aylık yaz tatili için kvnin evine gelmiş olsaniz ve eşiniz istisnasız her gün öğlen evden çıkıp gece 11-12 gibi eve gelse sizde bütün gün evde kv ile yalnız kalsaniz ne yaparsınız??
Not: 2 aylık misafirlik olur mu demeyin maalesef oluyor:kızgın:

ne iki ayı adam bensiz bir akşam anası abisiyle çıktı diye pönküre pönküre ağlamadığım kaldı, sen Nasıl sabredicen 2 ay. Çok net şekilde biletimi alır eve dönerdim yada ailemin evine. Ki ben yarın gece kvde de kalmayacağım misal, anneme geçicem..

Eşine sıkıldığını söyleyip, senle vakit geçirmesi gerektiğini konuşmuş olduğunu varsayıyorum

Bende hergün istisnasız gezmeye çıkarım, kayınvalideyle oturmam, eşim beni koluna yakıp gezdirmiyorsa ben kendim bir güzel gezerim, eşim akşam gelince sen niye çıktın derse sen niye çıktıysan bende ondan çıktım derim:KK14:
İyide mune , adam onada bişey demiyormuş ki
Konu sahibi, araba altımda istediğim an çıkarım diyor, eşi ilgisizlikte zirveleri oynuyo...
Kadın haklı olarak eşimlede vakit geçireyim hep kendi başına takılma hep dışarı hayatı olmazki ?
Madem bi evlilik ve çocuk! Var ortada, ve tatile çekirdek aile olarak çıkıldıysa öylede sürdürülmeli,yoksa sen annemle otur ben gezeyim olurmu bu böyle

Dünden beri konuşmuyoruz gerginlik var ikimizde de.. eşimle her konuda gayet iyi anlasiriz birlikte gezeriz dışarı cikariz surekli..oglumla da benimle de çok ilgilidir normal zamanlarda hep bizi el üstünde tutar gönlümüzü yapmaya çalışır ama işte buraya gelince bu değişik oluyo anlayamıyorum sanki çift karakterli gibi:-) ben yokmusum gibi davranıyor sanki bu tatil sadece onun hakkı ben susup oturmaliyim hicbisey demeye hakkım yok.. eşimi buraya gelince taniyamiyorum ona sorsan herşey gayet normal ben abartiyorum...
Sirf bu konu yüzünden onu kırmak istemiyorum dediğim gibi diğer zamanlarda herşey çok güzel ama artık gerçekten çok sıkıldım dayanamıyorum:-(

Back
X