Çok gezen koca

Biraz bırak, döksün kurtlarini. Ozlemis memleketini belli. Bir sure sonra gidecek yeri kalmaz, doyar.

Biraz birlikte çıkalım dersin. Olmazsa sen cik gez dolas eve don. Kayinvalide sorunlu bir tip degilse onunla zaman gecir, akraba ziyaretleri cocuk derken gecer 1 hafta.

Annende tadini cikartirsin tatilin. Acisini cikar orada :) Cok haklisin ama belli duzelmez. E hep boyle degilse sadece anne evinde boyleyse azicik goz yumulur sanki Simdi verecegin tepki butun tatili olayli gecirmene sebep olmasin. Keyfin kacmasin..

ne iki ayı adam bensiz bir akşam anası abisiyle çıktı diye pönküre pönküre ağlamadığım kaldı, sen Nasıl sabredicen 2 ay. Çok net şekilde biletimi alır eve dönerdim yada ailemin evine. Ki ben yarın gece kvde de kalmayacağım misal, anneme geçicem..

Eşine sıkıldığını söyleyip, senle vakit geçirmesi gerektiğini konuşmuş olduğunu varsayıyorum

İyide mune , adam onada bişey demiyormuş ki
Konu sahibi, araba altımda istediğim an çıkarım diyor, eşi ilgisizlikte zirveleri oynuyo...
Kadın haklı olarak eşimlede vakit geçireyim hep kendi başına takılma hep dışarı hayatı olmazki ?
Madem bi evlilik ve çocuk! Var ortada, ve tatile çekirdek aile olarak çıkıldıysa öylede sürdürülmeli,yoksa sen annemle otur ben gezeyim olurmu bu böyle

Dünden beri konuşmuyoruz gerginlik var ikimizde de.. eşimle her konuda gayet iyi anlasiriz birlikte gezeriz dışarı cikariz surekli..oglumla da benimle de çok ilgilidir normal zamanlarda hep bizi el üstünde tutar gönlümüzü yapmaya çalışır ama işte buraya gelince bu değişik oluyo anlayamıyorum sanki çift karakterli gibi ben yokmusum gibi davranıyor sanki bu tatil sadece onun hakkı ben susup oturmaliyim hicbisey demeye hakkım yok.. eşimi buraya gelince taniyamiyorum ona sorsan herşey gayet normal ben abartiyorum...
Sirf bu konu yüzünden onu kırmak istemiyorum dediğim gibi diğer zamanlarda herşey çok güzel ama artık gerçekten çok sıkıldım dayanamıyorum:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…