- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi edanur1997
Nedir bu milletteki özgüvensizlik?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle deme yaNedir bu milletteki özgüvensizlik?
Ben de sarışınım gayet güzelim yani. Herkescikler peşimde kıskanç![]()
![]()
ikiside sarışın mavi gözlü aralarındaki 7 farkı bulun
kıs bak sana diyeyim 25 yaşında bir ablan olarak:))
biri esmer bir kumral bir sarışın afet güzel üç arkadaşım var
biri esmer çok çok güzel bir kız ama buzz dengesiz gülmez etmez kimse de sevmez o yüzden çok soğuk biri...
biri (kumral olan-angelina jolie gibi bi kız teni ,güzelliği ) yıllarca platonik aşıktı ta 24 yaşında sevdiğini buldu
diğeri (sarışın olan) sevdiğini buldu ama terkedildi psikolojisi bozuldu sosyofobi başladı sert bi insan oldu ...daha yeni yeni toparlıyor kendini( bu kız da aynı jessica biel gibi bir kız tip olarak gözler yeşil-mavi arası saçlar iri dalga sapsarı ...)
demem o ki gerçekten kısmetin güzel olsun:)
Bende onu diyorum ya sitenin en güzel sarışını nerelerdesin sen.Ben de sarışınım gayet güzelim yani. Herkescikler peşimde kıskanç![]()
Nerdesin hacımBen de sarışınım gayet güzelim yani. Herkescikler peşimde kıskanç![]()
![]()
sarışın diye ben buna derim mesala
üzerine tanımam
neredesin harbiella sarı çiceğim iznin olmadan vesikalığını kullanmış gibi oldum ama
EnHarbiKiz
aynen o sarışın ve kumral iki arkadaşım da lisede dışlandı meselaKesinlikle. Bir de söyle birsey var iddiali tiplere pek yanasmiyorlar. Beni de hep yabancilara benzetirler falan gözlerim iri mavi ten sari sac kumral.. Lakin öyle kapima dizilen cok olmadi. Yapi itibariyle erkek iten bir tipim. Hep uzaktan baktilar. Kimisi cesaret edemedi. Ama hiiiiic mavi gözlüyüm diye özel hissettirilmedim. Hatta bastirilmaya calistim ailede bir tek ben öyleydim ve sürekli bir kulp bulurlardi bana. Misal dudaklarim kalin diye bile dudagimla dalga gecerdi yengelerim falan.
Ben sanssizim ya da.. Al sana bir mavi gözlünün itiraflari =)
seni örnek göstermeyeceğim de kimi göstereceğim alem sarışın görsün dedimafişe etme beniiii
Güzellik başa bela bebegim pesimdeki sapiklardan kaçıyordum![]()
Inan hic arkadasim yok. Iki tane vardi yeni tasindigim yerde. Taraf oldular bana.aynen o sarışın ve kumral iki arkadaşım da lisede dışlandı mesela
sırf çekememezlikten kızlar tarafından:)
Kardeş benim gözler de buz mavisi gibi gri mavi arası ama öyle dediğin gibi sorunlar yaşamıyorum bence senin gözlerinde bir rahatsızlık olabilir bir de saçlarını kızıla filan boyattim benim saçların açık sarı ama diplerden cart dedgin gibi bir sarılık cikmiyorki bi de etrafın bakma durumunun sarisinlikla alakası da yok kizilken de siyahken de bakiliyorduValla dezavantajı da çok fazla. Yolda biri bağırsa millet dönüp sana bakar. Bir yere girersin mercek altında inceleniyor hissinden bi huzur bulamazsın. Gerçi bunları çok uzun bir çabayla aşıyosun ama bence yani kendi fikrim ülkemizde az bulunduğu için heleki orjinali az bulunduğu için matah bişeymiş gibi geliyor yoksa ben bir fark göremiyorum. Sarışın olarak dezavantajlar bitmiyo şahsen. Mesela saç boyatamıyosun dipten saçların sarı çıktığını düşünmek bile ığğğğ dedirtiyor bana mesela, boyatamadığın için de kafa hep aynı renk. Beyaz tenliyim aha Temmuz bitti kartopu gibi dolaşıyorum kumral olaydım en azından yolda yürürken bile rengim değişebilirdiMavi göz ya da renkli göze gelince çok hassas hiç tavsiye etmem
benim gözlerim mavi. güneşe bakama-kara bakama- cam kenarında beyaz kağıda bakama, şuna bakama buna bakama eee gözler ne işime yaradı
![]()
Aksine gayet sağlıklı gözlerim ama renkli gözlülerde genel bir sorundur sende yoksa şanslısın. benim de gözlerim güneşte ya da aydınlıkta cam göbeği oluyor loş ışıkta parliament mavisi ama bana sorsalardı istemezdim yani. saça gelince elbette cart sarı bir renk çıkmıyor ama mesela koyu renkli saçı olanlar açık renge boyattıklarında dipten çıkan koyu saçlar bana itici gelmiyor mesela ama sarı çıkması bana itici gelirKardeş benim gözler de buz mavisi gibi gri mavi arası ama öyle dediğin gibi sorunlar yaşamıyorum bence senin gözlerinde bir rahatsızlık olabilir bir de saçlarını kızıla filan boyattim benim saçların açık sarı ama dillerden cart dedgin gibi bir sarılık cikmiyorki
Ya bence sukret şöyle bir okuyunca şikayetçi gibi olduğunu anladım sadece okuduğum gore ama bence güzel değişik yaniAksine gayet sağlıklı gözlerim ama renkli gözlülerde genel bir sorundur sende yoksa şanslısın. benim de gözlerim güneşte ya da aydınlıkta cam göbeği oluyor loş ışıkta parliament mavisi ama bana sorsalardı istemezdim yani. saça gelince elbette cart sarı bir renk çıkmıyor ama mesela koyu renkli saçı olanlar açık renge boyattıklarında dipten çıkan koyu saçlar bana itici gelmiyor mesela ama sarı çıkması bana itici gelir![]()
o bende de var.. Mesela sari sacli biri sacini siyaha boyuyor ustten sari saclar cikiyor cok itici..Aksine gayet sağlıklı gözlerim ama renkli gözlülerde genel bir sorundur sende yoksa şanslısın. benim de gözlerim güneşte ya da aydınlıkta cam göbeği oluyor loş ışıkta parliament mavisi ama bana sorsalardı istemezdim yani. saça gelince elbette cart sarı bir renk çıkmıyor ama mesela koyu renkli saçı olanlar açık renge boyattıklarında dipten çıkan koyu saçlar bana itici gelmiyor mesela ama sarı çıkması bana itici gelir![]()