• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Güzel Olmak İçin İllahaki Sarı Saç yada Renkli Goz mu gerek?

055d8ec888acd4309c0c4812a65012d3.jpg
sarisin-hatun-cirkin-olamaz-ki_588240.jpg

ikiside sarışın mavi gözlü aralarındaki 7 farkı bulun
Ben de sarışınım gayet güzelim yani. Herkescikler peşimde kıskanç:63:

kıs bak sana diyeyim 25 yaşında bir ablan olarak:))

biri esmer bir kumral bir sarışın afet güzel üç arkadaşım var
biri esmer çok çok güzel bir kız ama buzz dengesiz gülmez etmez kimse de sevmez o yüzden çok soğuk biri...
biri (kumral olan-angelina jolie gibi bi kız teni ,güzelliği ) yıllarca platonik aşıktı ta 24 yaşında sevdiğini buldu
diğeri (sarışın olan) sevdiğini buldu ama terkedildi psikolojisi bozuldu sosyofobi başladı sert bi insan oldu ...daha yeni yeni toparlıyor kendini( bu kız da aynı jessica biel gibi bir kız tip olarak gözler yeşil-mavi arası saçlar iri dalga sapsarı ...)
demem o ki gerçekten kısmetin güzel olsun:)

Kesinlikle. Bir de söyle birsey var iddiali tiplere pek yanasmiyorlar. Beni de hep yabancilara benzetirler falan gözlerim iri mavi ten sari sac kumral.. Lakin öyle kapima dizilen cok olmadi. Yapi itibariyle erkek iten bir tipim. Hep uzaktan baktilar. Kimisi cesaret edemedi. Ama hiiiiic mavi gözlüyüm diye özel hissettirilmedim. Hatta bastirilmaya calistim ailede bir tek ben öyleydim ve sürekli bir kulp bulurlardi bana. Misal dudaklarim kalin diye bile dudagimla dalga gecerdi yengelerim falan.
Ben sanssizim ya da.. Al sana bir mavi gözlünün itiraflari =)

Kesinlikle. Bir de söyle birsey var iddiali tiplere pek yanasmiyorlar. Beni de hep yabancilara benzetirler falan gözlerim iri mavi ten sari sac kumral.. Lakin öyle kapima dizilen cok olmadi. Yapi itibariyle erkek iten bir tipim. Hep uzaktan baktilar. Kimisi cesaret edemedi. Ama hiiiiic mavi gözlüyüm diye özel hissettirilmedim. Hatta bastirilmaya calistim ailede bir tek ben öyleydim ve sürekli bir kulp bulurlardi bana. Misal dudaklarim kalin diye bile dudagimla dalga gecerdi yengelerim falan.
Ben sanssizim ya da.. Al sana bir mavi gözlünün itiraflari =)
aynen o sarışın ve kumral iki arkadaşım da lisede dışlandı mesela
sırf çekememezlikten kızlar tarafından:)

aynen o sarışın ve kumral iki arkadaşım da lisede dışlandı mesela
sırf çekememezlikten kızlar tarafından:)
Inan hic arkadasim yok. Iki tane vardi yeni tasindigim yerde. Taraf oldular bana.
Kendimi cok sucladim neyi beceremiyorum diye. Üzücü bir durum.
Kizlarla aram hic iyi olmadi. Yalnizim :110:

İkizlerimden kızım yeşil gözlü kumral, oğlum kahverengi gözlü kumral. Her yerde oğlum daha çok ilgi çekiyor genelde kız çocukları ilgi çeker ama oğlumu çok durdurup seven oluyor ki oğlum öyle dışa dönük bir çocuk da değildir gözleri de koyu kahve enerjisi değişik geliyor insanlara demek ki kızkardeşinden çok o ilgi çekiyor. şeytan tüyü derler ya benim dikkatimi çeken genelde koyu renk gözlülerde daha çok oluyor çevremden de gördüğüm. Ben eenkli gözleri beğenirim ama göZlerim klasik anca güneşte yeşile dönen ela ergenken az incelememiştim pencere kenarında elimde ayna gözlerimi:) ama şimdi miyop astigmat oldu gözlüksüz burun ucumu göremiyorum rengini de soran olsa hatırlarım anca yaş ilerledikçe insan başka şeylerle meşgul oluyor

Valla dezavantajı da çok fazla. Yolda biri bağırsa millet dönüp sana bakar. Bir yere girersin mercek altında inceleniyor hissinden bi huzur bulamazsın. Gerçi bunları çok uzun bir çabayla aşıyosun ama bence yani kendi fikrim ülkemizde az bulunduğu için heleki orjinali az bulunduğu için matah bişeymiş gibi geliyor yoksa ben bir fark göremiyorum. Sarışın olarak dezavantajlar bitmiyo şahsen. Mesela saç boyatamıyosun dipten saçların sarı çıktığını düşünmek bile ığğğğ dedirtiyor bana mesela, boyatamadığın için de kafa hep aynı renk. Beyaz tenliyim aha Temmuz bitti kartopu gibi dolaşıyorum kumral olaydım en azından yolda yürürken bile rengim değişebilirdi :KK53: Mavi göz ya da renkli göze gelince çok hassas hiç tavsiye etmem :KK53: benim gözlerim mavi. güneşe bakama-kara bakama- cam kenarında beyaz kağıda bakama, şuna bakama buna bakama eee gözler ne işime yaradı :KK53::KK53:
Kardeş benim gözler de buz mavisi gibi gri mavi arası ama öyle dediğin gibi sorunlar yaşamıyorum bence senin gözlerinde bir rahatsızlık olabilir bir de saçlarını kızıla filan boyattim benim saçların açık sarı ama diplerden cart dedgin gibi bir sarılık cikmiyorki bi de etrafın bakma durumunun sarisinlikla alakası da yok kizilken de siyahken de bakiliyordu

Benim güzellik anlayışımda tam tersi aslında :KK23: Bence güzel olmak için,simsiyah uzun saçları olmalı insanın.Bide kavisli kaşları.Ne sarı saçlı bi kadın beğendiğimi bilirim,nede düz kaşlı bi kadın beğendiğimi... Güzellik göreceli yani.Sıradan olmanin bence renklerle pek alakası yok.Daha çok bakımla ilgisi var.Düşünsene simsiyah uzun saçlı bi kız,olması gerektiği kadar uzun bakımlı tırnaklar,sürekli güzel kokuyor.Belki parfüm belki vücut kremi.Kendine yakışan neyse mesela ruj,yada eyeliner.Günlük hayatında kullanıyor filan.Bence böyle bir kızın sıradan olma ihtimali benim gözümde YOK. Favorimse ''Helly Luv'' :KK68: Gerçi o da son zamanlarda saçını kızıla boyatarak beni baya üzdü ama,yinede benim için Esmersen Güzeeeeelsin :KK73:

Kardeş benim gözler de buz mavisi gibi gri mavi arası ama öyle dediğin gibi sorunlar yaşamıyorum bence senin gözlerinde bir rahatsızlık olabilir bir de saçlarını kızıla filan boyattim benim saçların açık sarı ama dillerden cart dedgin gibi bir sarılık cikmiyorki
Aksine gayet sağlıklı gözlerim ama renkli gözlülerde genel bir sorundur sende yoksa şanslısın. benim de gözlerim güneşte ya da aydınlıkta cam göbeği oluyor loş ışıkta parliament mavisi ama bana sorsalardı istemezdim yani. saça gelince elbette cart sarı bir renk çıkmıyor ama mesela koyu renkli saçı olanlar açık renge boyattıklarında dipten çıkan koyu saçlar bana itici gelmiyor mesela ama sarı çıkması bana itici gelir :KK53:

İllahaki diye bir kelimeyi de ilk kez gördüm.
Sarı mavi tipleri de hiç beğenmiyorum.
=D
Göreceli yani. =D
Dediğin gibi olsa Kim Kardashian gibi kapkara bir kadına bu kadar hayranlık besleyen milyonlarca insan olmazdı.

Aksine gayet sağlıklı gözlerim ama renkli gözlülerde genel bir sorundur sende yoksa şanslısın. benim de gözlerim güneşte ya da aydınlıkta cam göbeği oluyor loş ışıkta parliament mavisi ama bana sorsalardı istemezdim yani. saça gelince elbette cart sarı bir renk çıkmıyor ama mesela koyu renkli saçı olanlar açık renge boyattıklarında dipten çıkan koyu saçlar bana itici gelmiyor mesela ama sarı çıkması bana itici gelir :KK53:
Ya bence sukret şöyle bir okuyunca şikayetçi gibi olduğunu anladım sadece okuduğum gore ama bence güzel değişik yani

Evet mesela gülşen bubikoğlu' nu çok beğenirim hamileyken az filmini izlemedim şu batıl inanç var ya benzesin kızım diye benzedi mi tabii ki hayır :)

o bende de var.. Mesela sari sacli biri sacini siyaha boyuyor ustten sari saclar cikiyor cok itici..

Back
X