- 23 Ekim 2017
- 211
- 250
- 18
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
-
Çok özür dilerim ben çocuklara bakacağımO kadar heyecanlsiniz ki, cocuklara bakacak olan taraf misiniz yoksa cocuklar sizin mi anlayamadim :)
İnan olsun bende anlamadım eşimden anlamadıEvine neden geliyorlar
Çok özür dilerim ben çocuklara bakacağım
Çeri ben de gittim görmeye.ee neden o zaman sizin evinize geliyorlar cozemedim? Normalde siz onlarin evine gidersiniz, cocuklarla tanisirsiniz.
Bizde o kısmı anlamadım vallahi benim bildiğim çalışan gider ama bunlar gelecekler birde ikiside asker karı kocaee neden o zaman sizin evinize geliyorlar cozemedim? Normalde siz onlarin evine gidersiniz, cocuklarla tanisirsiniz.
Ben onların evinde bakacağım ama ilk kez böyle bir şey yaşadığım için çok heyecanlıyımÇeri ben de gittim görmeye.
Kimin evinde bakacagını yazmamış mesela.
Ama ben bakıcıya verdigim zamanlarda hem evime davet ettim, hem evine gittim.
Evini filan begenmezlerse diye korkuyorum eski bir evde oturuyorum eşyalarım filan da çok eski gerçi bütün gün temizlik yaptım ama yinede utanıyorumevinize gelmeleri garip geldi ama 2 çocuk var ortada. kontrol edecekler demek ki. yalnız bu kadar heyecan iyi değil. ssakin olun.
Heyecanlanma sakin ol.Ben onların evinde bakacağım ama ilk kez böyle bir şey yaşadığım için çok heyecanlıyım
Onların evinde bakacağımÇocuklara nerede bakacaksınız ?
Sizin evde mi ?
Onların evinde mi ?
Ben onların evinde bakacağım ama ilk kez böyle bir şey yaşadığım için çok heyecanlıyım
Kıyamam kız sana.Evini filan begenmezlerse diye korkuyorum eski bir evde oturuyorum eşyalarım filan da çok eski gerçi bütün gün temizlik yaptım ama yinede utanıyorum
Yaptım vallahi herşeyi hazır ettim çatıda kodum bekliyomKız oturma kalk kalk, ikramlıkları börekleri çörekleri bol bol sebzeli fitaminli fitaminli yapmaya başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?