- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
Allah'ım bin kere razı olsun arkadaşim
Çok sevindim senin adına hadi hayırlısı olsun bakalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım bin kere razı olsun arkadaşim
çok sevindim, hayırlı uğurlu, bol bereketli olsun inşallah...Hepinizden Allah razı olsun kızlar vallahi duaciniz oldum vallahi biri albay diğeri yarbaymis bizim için olumlu dediler başkasına bakmayacagiz dediler Allah hepinizden razı olsun vallahi siz olmazsanız heyecanımi yenemezdim ev içinde şey dediler sanırım anladı kadın üzüldüğümü sakın zulme biz ne yollardan geçtikte geldik bu günlere dedi
Cookk mutlu oldum! Cok naif bir kadinsin. En cok ne diliyorum senin icin biliyor musjn, hayallerindeki o peri masali gibi evin, bereketin olsun. Cok mutlu ol.
Hayirli olsun❤❤❤
Hepinizden Allah razı olsun kızlar vallahi duaciniz oldum vallahi biri albay diğeri yarbaymis bizim için olumlu dediler başkasına bakmayacagiz dediler Allah hepinizden razı olsun vallahi siz olmazsanız heyecanımi yenemezdim ev içinde şey dediler sanırım anladı kadın üzüldüğümü sakın zulme biz ne yollardan geçtikte geldik bu günlere dedi
Evini filan begenmezlerse diye korkuyorum eski bir evde oturuyorum eşyalarım filan da çok eski gerçi bütün gün temizlik yaptım ama yinede utanıyorum