Çok heyecanlıyım nolur yardım edin

Yaptım vallahi herşeyi hazır ettim çatıda kodum bekliyom
Güler yüzlü de olursan bu iş tamamdır :)
Aramıza hg o zaman diyelim sana çalışan anne :)
Ne güzel evinde bakacaksın bebelere.
Biz iş yerinde geberiyoruz :D

Güler yüzlü de olursan bu iş tamamdır :)
Aramıza hg o zaman diyelim sana çalışan anne :)
Ne güzel evinde bakacaksın bebelere.
Biz iş yerinde geberiyoruz :KK70:
Yok ben onların evinde bakacağım çocuklara :) inşallah beğenirler

Evini filan begenmezlerse diye korkuyorum eski bir evde oturuyorum eşyalarım filan da çok eski gerçi bütün gün temizlik yaptım ama yinede utanıyorum

Yok yahu ev, esya vs detay, kimse dikkat etmez bile
Nasil bir insansiniz buna bakarlar
Guleryuzlu olun bu kadar.

Yaptım vallahi herşeyi hazır ettim çatıda kodum bekliyom

Muhabbette, çay-ikramlıklar derken misafir ağırlar gibi başlayın.
Gerekirse söyleyin de "Lütfen kusuruma bakmayın, bu benim evimde yaptığım ilk iş görüşmem, bu sebeple heyecanlandım biraz" diye. Bu söylem bile üzerinizdeki heyecanın yarısını alır, karşı taraf için de kendinizi ifadede bir artıdır.

Muhabbette, çay-ikramlıklar derken misafir ağırlar gibi başlayın.
Gerekirse söyleyin de "Lütfen kusuruma bakmayın, bu benim evimde yaptığım ilk iş görüşmem, bu sebeple heyecan da yaptım biraz" diye. Bu söylem bile üzerinizdeki heyecanın yarısını alır, karşı taraf için de kendinizi ifadede bir artıdır.
Evim çok eski birde onlar zengin insanlar hani açıkçası biraz utanıyorum benim yaptığım şeyleri yemezlerse filan diye

Evim çok eski birde onlar zengin insanlar hani açıkçası biraz utanıyorum benim yaptığım şeyleri yemezlerse filan diye
Olur mu neden utanıyorsunuz eşyanıza evinize göre değerlendireceklerse hiç gelmesinler önemli olan nasıl birisi olduğunuz kalbinizin güzelliği çocuklara nasıl davranacağınız.. hiç böyle şeyler için utanmayın temiz olmanız yeterli eski vs farketmez herkes iyisi olsun ister evinde kimin gücü neye yeterse o kadar. Böyle düşünmeyin huzur varsa o ev isterse kömürlük olsun sizin olsun

Tatlım yerler yerler.
Ha yerlerse ekime kadar, yemezlerse .... kadar.
Sana eşyan için adam muamelesi yapacaklarsa koy g... rahvan gitsin.
Çok pis oldum yalnız ahfhhdfDF

Utanmayın, insanı utandıracak şeyler bunlar değil.
Temizseniz, düzenli iseniz, ailecek doğruysanız, bunun özgüvenini yaşayın bilakis.
İkram edilen de yenir, yemeyen de zaten sizi evine alsa, evin içinde sizi yer bilmem anlatabildim mi?

Hayırlısı olsun.

Canim yaa, ne tatlı bir insansın,senin insanlığın yeter.hic ev ile ilgili kendini kötü hissetme...kimse senin evine bakarak değerlendirmez seni...sen güler yüzlü ol, sıradan bir misafir gibi hoşsohbet ol yeter..senin için dua edeceğim, inşallah gönlüne göre olsun her şey ;) sonucu bildir, merak ederiz...

Panpacim eski olsun nolcak, onemli olan temiz olmasi. Cocuklarina baktirmayi dusunduklerine gore elinizden yerler zaten. Yemezlerse de ben yerim hehhehe:)

Tatlım yerler yerler.
Ha yerlerse ekime kadar, yemezlerse .... kadar.
Sana eşyan için adam muamelesi yapacaklarsa koy g... rahvan gitsin.
Çok pis oldum yalnız ahfhhdfDF
Hahahaa ;))) hakkaten pis olmuş bu mesaj...gerçi hepimizin şuan hissettiği bu aslında :)))

Sizde onlar kadar zengin olsaydınız zaten onların çocuklarına bakmazdınız sizin evinizin eşyalarınız eskiliği onları ilgilendirmez sizin kişiliğiniz insanlıgınız ilgilendirir.hiç utanmayın okadar temizlik yapıp ikram hazırlamışsınız bide Güler yüz gösterdiniz mi daha ne olsun.onlarda çocuklarını emanet edecekleri için sizi gözlemlemeye geliyorlar evinizi degil kasmayın kendinizi bol şans

Sizde onlar kadar zengin olsaydınız zaten onların çocuklarına bakmazdınız sizin evinizin eşyalarınız eskiliği onları ilgilendirmez sizin kişiliğiniz insanlıgınız ilgilendirir.hiç utanmayın okadar temizlik yapıp ikram hazırlamışsınız bide Güler yüz gösterdiniz mi daha ne olsun.onlarda çocuklarını emanet edecekleri için sizi gözlemlemeye geliyorlar evinizi degil kasmayın kendinizi bol şans
Kusura bakmayın ama buradaki cümlenize katilamayacagim...çocuk bakıcılığı bir meslektir...zengin olmayanların zenginlere hizmet şekli değildir...bu bir yönetici asistanına başarılı olsaydın yönetici olurdun demek gibi bir şey..biraz karışık oldu ama anlatabildim umarım...

Evini filan begenmezlerse diye korkuyorum eski bir evde oturuyorum eşyalarım filan da çok eski gerçi bütün gün temizlik yaptım ama yinede utanıyorum

ay demeyin öyle, vallahi üzüldüm.
onlar sizin evinizin eşyasına bakmaya değil, çocuklarını emanet edecekleri aileyi kendi ortamlarında tanımaya geliyorlar. normal ben de giderdim, çalışsam gelinmesini de isterdim. rahat olun. telefonda bu kadar uzun konuşmanız iyiye alamet.
inşallah hayırlısı olur.

Kusura bakmayın ama buradaki cümlenize katilamayacagim...çocuk bakıcılığı bir meslektir...zengin olmayanların zenginlere hizmet şekli değildir...bu bir yönetici asistanına başarılı olsaydın yönetici olurdun demek gibi bir şey..biraz karışık oldu ama anlatabildim umarım...
Hayır hiçte öyle bişey anlatmak istemedim sadece sizden zenginlik gösteriş beklemeye hakları yok zaten dedim.

Back
X