Çok heyecanlıyım nolur yardım edin

Hayırlı olsun kardeşim umarım herşey gönlünce olur ev eşya dediğin nedir ki kalbin güzel olsun ne diye uzuleceksin herşey gelip geçici önemli olan senin insanlığın inşallah çocuklar sana sen çocuklara ısınırsın...

Hayirli olsun benim bildigim genelde tüm iyi ve birseyleri iyi yapmak isteyen insanlar heyecanli-telasli olur karsi tarafta bunu hisseder :)

Isiniz hayirlu olsun,anne baba icin en kiymetli sey cocuklari olduguna gore evinize gelmesi cok yerinde karar olmus.Eskiligine bakmaz zaten,aile ici dacranislariniz yasan seklinizi kontrol etmistir.

Hepinizden Allah razı olsun kızlar vallahi duaciniz oldum vallahi biri albay diğeri yarbaymis bizim için olumlu dediler başkasına bakmayacagiz dediler Allah hepinizden razı olsun vallahi siz olmazsanız heyecanımi yenemezdim ev içinde şey dediler sanırım anladı kadın üzüldüğümü sakın zulme biz ne yollardan geçtikte geldik bu günlere dedi
çok sevindim, hayırlı uğurlu, bol bereketli olsun inşallah...

Cookk mutlu oldum! Cok naif bir kadinsin. En cok ne diliyorum senin icin biliyor musjn, hayallerindeki o peri masali gibi evin, bereketin olsun. Cok mutlu ol.

Hayirli olsun❤❤❤

Bu yoruma katılıyorum...
Allah gönlüne göre versin inşallah...
Bu ailenin sana verdiği maaş sana bol bereket getirsin inşallah...

Hepinizden Allah razı olsun kızlar vallahi duaciniz oldum vallahi biri albay diğeri yarbaymis bizim için olumlu dediler başkasına bakmayacagiz dediler Allah hepinizden razı olsun vallahi siz olmazsanız heyecanımi yenemezdim ev içinde şey dediler sanırım anladı kadın üzüldüğümü sakın zulme biz ne yollardan geçtikte geldik bu günlere dedi

bi tarafta doyumsuz kk kadınları bi tarafta sen. valla kendi yakınım iş bulmuş kadar sevindim. hayırlı olsun, bol kazançlar olur da rahat edersin umarım.

eşya eskiymiş yeniymiş bunları da kafana takma. eskisi gider yenisi gelir illaki. dünya malı sonuçta.

bakıcı adayının evini görmek istemek anormal değil.
eşyalara bakmak için gelmiyor zaten anne babalar
evde nasıl bir düzen var, eşi nasıl biri? bunlar önemli.

size de hayırlı olsun.
bu arada bence, bakıcı adayının da aynı kaygıları taşımaya hakkı var.
sonuçta, gidip bir başkasının evinde, düzeninde çalışacaksınız, zaman geçireceksiniz.
kolay gelsin..

Evini filan begenmezlerse diye korkuyorum eski bir evde oturuyorum eşyalarım filan da çok eski gerçi bütün gün temizlik yaptım ama yinede utanıyorum

Yavrum evinin eskiligine bakacaklarini sanmıyorum. Seninle oturup konuşacaklar, eşin ile konuşacaklar. Adresini yerini yurdunu öğrenmiş olacaklar. Çok garip bir durumunuz yoksa ki bu iş olur. İnşallah çocuklarla iyi anlaşırız hem onlar seni sever hem de sen onlari

Back
X