- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
Aman boşver eşyalara bakmaya mi geliyorlar sanki ama heyecanini yenmeye çalış , cnku onlar bizzat senin için geliyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun arkadaşım benim Rabbim seninde hayır kapılarını açsın sonuna dek inşallah ne sıkıntın varsa tez vakitte alsın rabbimŞu samimi ve içten hallerinle inan ben sana gözü kapalı orduyu emanet ederdim. Eşyalarını ve evini takma lütfen önemli olan bu samimi içten insanlığın. Heyecanlanman bile o kadar içten ki. Bol şans diliyorum sana
ne kadar iyi niyetlisinix , keske her annenin karsisina sizin gibi bakicilar ciksaHepinizden Allah razı olsun kızlar vallahi duaciniz oldum vallahi biri albay diğeri yarbaymis bizim için olumlu dediler başkasına bakmayacagiz dediler Allah hepinizden razı olsun vallahi siz olmazsanız heyecanımi yenemezdim ev içinde şey dediler sanırım anladı kadın üzüldüğümü sakın zulme biz ne yollardan geçtikte geldik bu günlere dedi
Hayırlı olsun İnşallah. Onlar da iyi insana benziyorlar sanki. Sevindim sizin adınızaHepinizden Allah razı olsun kızlar vallahi duaciniz oldum vallahi biri albay diğeri yarbaymis bizim için olumlu dediler başkasına bakmayacagiz dediler Allah hepinizden razı olsun vallahi siz olmazsanız heyecanımi yenemezdim ev içinde şey dediler sanırım anladı kadın üzüldüğümü sakın zulme biz ne yollardan geçtikte geldik bu günlere dedi
Amin. Çok teşekkür ederim :)Allah razı olsun arkadaşım benim Rabbim seninde hayır kapılarını açsın sonuna dek inşallah ne sıkıntın varsa tez vakitte alsın rabbim
Hayırlı olsun çok sevindimHepinizden Allah razı olsun kızlar vallahi duaciniz oldum vallahi biri albay diğeri yarbaymis bizim için olumlu dediler başkasına bakmayacagiz dediler Allah hepinizden razı olsun vallahi siz olmazsanız heyecanımi yenemezdim ev içinde şey dediler sanırım anladı kadın üzüldüğümü sakın zulme biz ne yollardan geçtikte geldik bu günlere dedi
Konuyu takip ediyordum çok sevindim hayırlı olsun yeni işiniz :)Hepinizden Allah razı olsun kızlar vallahi duaciniz oldum vallahi biri albay diğeri yarbaymis bizim için olumlu dediler başkasına bakmayacagiz dediler Allah hepinizden razı olsun vallahi siz olmazsanız heyecanımi yenemezdim ev içinde şey dediler sanırım anladı kadın üzüldüğümü sakın zulme biz ne yollardan geçtikte geldik bu günlere dedi
Yok daha neler , Çok tatlısınız ama bu kadar alçak gönüllü olmayın , ezilirsiniz. Lütfen kendinize güvenin biraz. Siz de şartlarınızı umduklarınızı yapabileceklerinizi yapamayacaklarınızı açıkça söyleyin. Bu tek taraflı bir görüşme değil ikinizin de işi görülecek , ikinizin de istekleri önemliEvim çok eski birde onlar zengin insanlar hani açıkçası biraz utanıyorum benim yaptığım şeyleri yemezlerse filan diye
Hepinizden Allah razı olsun kızlar vallahi duaciniz oldum vallahi biri albay diğeri yarbaymis bizim için olumlu dediler başkasına bakmayacagiz dediler Allah hepinizden razı olsun vallahi siz olmazsanız heyecanımi yenemezdim ev içinde şey dediler sanırım anladı kadın üzüldüğümü sakın zulme biz ne yollardan geçtikte geldik bu günlere dedi
Allah'ım bin kere razı olsun arkadaşimCookk mutlu oldum! Cok naif bir kadinsin. En cok ne diliyorum senin icin biliyor musjn, hayallerindeki o peri masali gibi evin, bereketin olsun. Cok mutlu ol.
Hayirli olsun❤❤❤
Sağolasın arkadaşım Allah razı olsun inşallah altından kalkarım rabbim utandırmasınÇok sevindim Allah utandırmasın. Çocuklar da çok sevsin sizi inşallah. Mutlu,huzurlu, bereketli olsun kazancınız