• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok hızlı kilo veriyorum sizce zararlı mı ?

duyci

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
777
679
303
Antalya
İyi günler,
18 yaşındayım karatay diyeti yapıyorum ve diyet yaparken hiç aç kalmıyorum, 1 hafta gibi bir sürede 4 kilo verdim.
Daha öncede bu diyeti yapıp kısa bir sürede 14 kilo vermiştim 1.5 ay gibi bir sürede.
Sizce bu zararlı mı ? Ben kendimde bir anormallik hissetmiyorum.
Eskiden sporla çok uğraşırdım bu yüzden kilo almaya başlamıştım, şimdi tekrar spora başladım hızlı kilo vermemin sebebi bu olabilir mi ?

Merhaba canım . Yaşın itibariyle daha hizli kilo veriyorsun.spor büyük bi etken tabi ki..hem Karatay da ilk haftalarda hizli kg veriliyor. Kaçamak yapmazsak tabii..he bide verilecek kg fazla ise daha cok kilo kaybedilioyor..sen kaçamak yapmiyorsun dimi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kararay dietine başmalıyım hemen 😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım . Yaşın itibariyle daha hizli kilo veriyorsun.spor büyük bi etken tabi ki..hem Karatay da ilk haftalarda hizli kg veriliyor. Kaçamak yapmazsak tabii..he bide verilecek kg fazla ise daha cok kilo kaybedilioyor..sen kaçamak yapmiyorsun dimi :)

teşekkürler öncelikle cevapladığınız için hayır kaçamak yok kesin kurallarım var :20::20::20:

Son düzenleme:
İyi günler,
18 yaşındayım karatay diyeti yapıyorum ve diyet yaparken hiç aç kalmıyorum, 1 hafta gibi bir sürede 4 kilo verdim.
Daha öncede bu diyeti yapıp kısa bir sürede 14 kilo vermiştim 1.5 ay gibi bir sürede.
Eskiden sporla çok uğraşırdım bu yüzden kilo almaya başlamıştım, şimdi tekrar spora başladım hızlı kilo vermemin sebebi bu olabilir mi ?

hızlı kilo alıp - verme her zaman zararlıdır canım, vücudunun metabolizması kötü etkilenebilir.

hızlı kilo alıp - verme her zaman zararlıdır canım, vücudunun metabolizması kötü etkilenebilir.

Hızlı kilo almamak için ne yapmam gerekiyor ? Mesela yemeklerden çok tok bir şekilde kalkıyorum 6 saat hiç acıkmıyorum gayet normal gibi görünüyor:44::44:

İyi günler,

hızlı kilo vermek tabiki de çok zararlıdır 700'e yakın zararını sayabilirim yapman gereken öncelikle popüler olan ama hatalı olan diyet anlayışından vaz geçmektir.saygılarımla

ilk bir haftada 4 kiloya kadar vermekten kolay bi sey yoktur. hangi diyeti yaparsan yap ilk hafta sudan gider ve cok gider. kilon ortalamanin uzerindeyse 1.5ayda 14kilo da asiri degildir. az once baska bir topikte de yazdim, karatay bir diyet degil beslenme seklidir. ve normal olan beslenme düzeni budur. populer olan diyetlere dukani ornek verebiliriz. ama her seyin dogalini sagliklisini tuketin diyen. yumurta yaparken dahi saf tereyagini bol bol koymanizi soyleyen, kahvaltıdaki yesilligin üzerine yağ ve kaya tuzu gezdirin diyen bi beslenme şekli asla diyet olamaz. aslinda hepimizin boyle beslenmesi gerekiyor da iste, kimimiz yapiyor kimimiz yapmiyor. ben de yapamayan kisimdayim ama umarim kisa zamanda uygularim.

bende 19 yasindayim ve cok hizli kilo veriyorum gecen yaz 1 ayda 11 kg vermistim. Kac kilosun suan ?

Metobolizma hızına göre değişir bu.

Back
X