- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Merhabalar.. 29 yaşındayım bi rahatsızlığımdan dolayı kortizonlu ilaç kullandım ve yan etki olarak tüm cildimde incelme yaptı. Vücudum yüzüm çok kötü durumda hızlı bi şekilde yaşlanıyorum çok mutsuzum. Birden bire 10 yaş yaşlandım ve hala yaşlanmaya devam ediyorum nasıl durdurulur nasıl engel olunur bunun bi çaresi yok mudur doktora gittim yediğine içtiğine dikkat et diyip başından attı lütfen bi akıl verin psikolojim bozuldu aynalara bakamıyorum insan içine çıkamıyorum. Elbette yaşlanıcaz hep genç kalıcak değiliz ama zamanı gelince olsun istiyorum yaşım genç ve bu kadar hızlı yaşlanmak beni çok üzüyor. Lütfen konumu başka bölüme taşımayın derdim var diye buraya açtım. En azından yardımcı olucak birileri çıkar belki.
Bol meyve sebze ve su ayrıca botox yapırabilirsin gerçekten cilde büyük katkısı varKısa süreli cilt bakım eğitimi almıştım, organik sebzeler bol su içmek içten bakım yapmak en önemlisiymiş
Araştırın yaşam şartlarınızı düzenleyin, malesef başka bir bilgim yok, kolajen içen arkadaşlarım var başka bir doktora gidin danışın olmadı
Teşekkür ederim. Kırışıklık sarkma kızarıklık damarlarımın görünmesiGecmis olsun.Sorununuz kirisikliklar mi?
Çok teşekkür ederimBende bir rahatsızlığa sahibim ve kendime bakıyorum. Alkali beslenme hem size hemde rahatsızlığınız iyi gelicek bunun için ilk akla gelen ismi söylücem Dr. Ayşegül çoruhlu bu konuda baya iyi bende kitapları mevcut YouTube ve instagram dan bakabilirsin hesaplarına faydasını göreceğin eminim
Benimki çok hızlı gelişiyo cildim o kadar inceldiki her gün yeni bi kırışıklıkla sarkmayla uyanıyorumSorunun ne tam olarak ? Hepimiz yaslaniyoruz ama mutsuzluk sebebinini tam olarak aciklamamissin.
Evet böyle ve daha fazlasıKuzum cildin kurumus olmasin ince pörsuk bir goruntu olusturur ?
Cildin en üst tabakasından bahsediyorum epidermis deniliyo sanırım. yaş aldıkça incelen zayıflaşan bölge. Benimki çok hızlı gelişiyorGeçmiş olsun öncelikle. Cilt incelince nasıl yaşlı gibi görünüyor? Benim de cildim ince ve 10 yaş küçük gösteriyorum neredeyse.
Her zaman ictiginden daha fazla su ic kuzum vucut sampuanini degistir( istersen organik ucuz yazarim ozelden)sabah aksam nemlendir ama saglam bir kremle (bepanthol olabilir pul pul dokulen ciltler icin )1 2 hafta da hizlica toparlayacaktirEvet böyle ve daha fazlası
Çok teşekkür ederim faydası olur mu dersiniz birde bu kadar kuru cilt nasıl sarkar anlamadımHer zaman ictiginden daha fazla su ic kuzum vucut sampuanini degistir( istersen organik ucuz yazarim ozelden)sabah aksam nemlendir ama saglam bir kremle (bepanthol olabilir pul pul dokulen ciltler icin )1 2 hafta da hizlica toparlayacaktir
Yüz yogası yapabilirsiniz. Günlük 15 dkınızı alır.Teşekkür ederim. Kırışıklık sarkma kızarıklık damarlarımın görünmesi
Biz anneme bir rahatsızlığı için ozon terapi yaptırdık ve 3-5 ay içinde resmen cildi isildadi genclesti kadın.Merhabalar.. 29 yaşındayım bi rahatsızlığımdan dolayı kortizonlu ilaç kullandım ve yan etki olarak tüm cildimde incelme yaptı. Vücudum yüzüm çok kötü durumda hızlı bi şekilde yaşlanıyorum çok mutsuzum. Birden bire 10 yaş yaşlandım ve hala yaşlanmaya devam ediyorum nasıl durdurulur nasıl engel olunur bunun bi çaresi yok mudur doktora gittim yediğine içtiğine dikkat et diyip başından attı lütfen bi akıl verin psikolojim bozuldu aynalara bakamıyorum insan içine çıkamıyorum. Elbette yaşlanıcaz hep genç kalıcak değiliz ama zamanı gelince olsun istiyorum yaşım genç ve bu kadar hızlı yaşlanmak beni çok üzüyor. Lütfen konumu başka bölüme taşımayın derdim var diye buraya açtım. En azından yardımcı olucak birileri çıkar belki.
Benim hep ince olduğu için, alışmışım hâlime. Sizin muhtemelen eski cildiniz daha güzel olduğu için yaşlanıyor gibi hissediyorsunuzdur. İnşallah geçici bir sorundur. Arkadaşların önerdiği içten beslenme ve dıştan besleme ile inşallah sevdiğiniz görünüme kavuşursunuz.Cildin en üst tabakasından bahsediyorum epidermis deniliyo sanırım. yaş aldıkça incelen zayıflaşan bölge. Benimki çok hızlı gelişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?