Çok hızlı yaşlanıyorum çok mutsuzum

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhabalar.. 29 yaşındayım bi rahatsızlığımdan dolayı kortizonlu ilaç kullandım ve yan etki olarak tüm cildimde incelme yaptı. Vücudum yüzüm çok kötü durumda hızlı bi şekilde yaşlanıyorum çok mutsuzum. Birden bire 10 yaş yaşlandım ve hala yaşlanmaya devam ediyorum nasıl durdurulur nasıl engel olunur bunun bi çaresi yok mudur doktora gittim yediğine içtiğine dikkat et diyip başından attı lütfen bi akıl verin psikolojim bozuldu aynalara bakamıyorum insan içine çıkamıyorum. Elbette yaşlanıcaz hep genç kalıcak değiliz ama zamanı gelince olsun istiyorum yaşım genç ve bu kadar hızlı yaşlanmak beni çok üzüyor. Lütfen konumu başka bölüme taşımayın derdim var diye buraya açtım. En azından yardımcı olucak birileri çıkar belki.

Gecmis olsun.Sorununuz kirisikliklar mi?

Kısa süreli cilt bakım eğitimi almıştım, organik sebzeler bol su içmek içten bakım yapmak en önemlisiymiş
Araştırın yaşam şartlarınızı düzenleyin, malesef başka bir bilgim yok, kolajen içen arkadaşlarım var başka bir doktora gidin danışın olmadı

Bol meyve sebze ve su ayrıca botox yapırabilirsin gerçekten cilde büyük katkısı var

Sorunun ne tam olarak ? Hepimiz yaslaniyoruz ama mutsuzluk sebebinini tam olarak aciklamamissin.

Bende bir rahatsızlığa sahibim ve kendime bakıyorum. Alkali beslenme hem size hemde rahatsızlığınız iyi gelicek bunun için ilk akla gelen ismi söylücem Dr. Ayşegül çoruhlu bu konuda baya iyi bende kitapları mevcut YouTube ve instagram dan bakabilirsin hesaplarına faydasını göreceğin eminim

Çok teşekkür ederim

Doktor yediğine içtiğine dikkat edeceksin derken başından atmamış. Bu olayın çözümü bu. Çevremde, akrabalarda senelerdir kortizon kullanan ve ömür boyu kullanmak zorunda olanlar var. Bir çoğu kortizonun yan etkisiyle hızlı kilo alırken yakın çevremde iki arkadaşımı örnek vermek istiyorum. İkisi de yediğine çok dikkat eder. (zor bir durum ama gerçekten bu konuda aşırı dikkatli ve özenliler. Sağlıklı beslenmenin yanı sıra asla ağızlarına sürmedikleri ve bu konuda katı oldukları yiyecekler var). Mutlaka yaz kış demez yürüyüş yaparlar.
Sonuç olarak ikisinin de yaşı 45 üstü olduğu halde 35 ancak gösteriyorlar. Gayet sağlıklı, fit ve genç duruyorlar.

Geçmiş olsun öncelikle. Cilt incelince nasıl yaşlı gibi görünüyor? Benim de cildim ince ve 10 yaş küçük gösteriyorum neredeyse.
Cildin en üst tabakasından bahsediyorum epidermis deniliyo sanırım. yaş aldıkça incelen zayıflaşan bölge. Benimki çok hızlı gelişiyor

Her zaman ictiginden daha fazla su ic kuzum vucut sampuanini degistir( istersen organik ucuz yazarim ozelden)sabah aksam nemlendir ama saglam bir kremle (bepanthol olabilir pul pul dokulen ciltler icin )1 2 hafta da hizlica toparlayacaktir
Çok teşekkür ederim faydası olur mu dersiniz birde bu kadar kuru cilt nasıl sarkar anlamadım

Biz anneme bir rahatsızlığı için ozon terapi yaptırdık ve 3-5 ay içinde resmen cildi isildadi genclesti kadın.
Herkese tavsiye ederim. Dermatolog masrafim bitince ben de başlayacağım inşallah

Cildin en üst tabakasından bahsediyorum epidermis deniliyo sanırım. yaş aldıkça incelen zayıflaşan bölge. Benimki çok hızlı gelişiyor
Benim hep ince olduğu için, alışmışım hâlime. Sizin muhtemelen eski cildiniz daha güzel olduğu için yaşlanıyor gibi hissediyorsunuzdur. İnşallah geçici bir sorundur. Arkadaşların önerdiği içten beslenme ve dıştan besleme ile inşallah sevdiğiniz görünüme kavuşursunuz.

Kortizonu ne kadar daha süre kullanacaksınız ? Kortizon kullanırken hiç tuz kullanmamalısınız yüzde ay görünüm ve çukurlaşmalara sebep oluyor ekstradan bol bol yürüyüş yada başka bir egzersiz yapmalısınız Bende kullandığım sürede cildimde egzema tarzı bişiler oluştu ilaç kullanım sürem bitince cildim eski haline geri döndü o yüzden üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…