- 9 Temmuz 2017
- 260
- 141
- 33
- 35
- Konu Sahibi beutyandbeast
-
başka arkadaşları var ama onlara öyle mi bilmiyorum, çünkü arkadaşlarıyla görüşürken beni çağırmıyor bile. Ailesi ile olan aktiviteler ve evlerine kalmaya çok çağırıyor ısrarla. Ki ben zaten aile hayatını sevsem anacığımın dizinin dibinde olurdum şuan :/Onun başka görüştüğü arkadaşları var mı?
Onlara da böyle mi? Erkek arkadaşı da yok anlaşılan sana sarıyor.
Aslında çok tatlı çok samimi geldi bana, bende böyle bir arkadaşım olsun isteyebilirdim ama sürekli ısrarda bunaltır, hayır dendiğinde anlamalı. Ama seni her şeye dahil etmek istemesi, çağırması çok nazikçe ve sana değer verdiğini gösteriyor
Acaba onlara da mı aynı, merak ettim.başka arkadaşları var ama onlara öyle mi bilmiyorum, çünkü arkadaşlarıyla görüşürken beni çağırmıyor bile. Ailesi ile olan aktiviteler ve evlerine kalmaya çok çağırıyor ısrarla. Ki ben zaten aile hayatını sevsem anacığımın dizinin dibinde olurdum şuan :/
İnan arkadaş aktivitelerine çağırsa memnun bile olurdumAcaba onlara da mı aynı, merak ettim.
Bazı şeyler iyide olsa gerçekten dozunda güzel. Onun istediği şekilde hareket edemessin. Sende onu bunalt bende kal diye belki vazgeçer bu huyundan?
Bu kız biraz rahatsız mı acaba, tabi çağırmaz arkadaş ortamına çünkü çevren genişler ve ona bağımlı olmazsın. Bence kesinlikle sebebi bu. İçlerinden biriyle belki daha yakın olursın diye korkuyordur. Zaten başka arkadaşlar endiğinde bence arızaya bağlayacakİnan arkadaş aktivitelerine çağırsa memnun bile olurdumçünkü dediğim gibi yalnızım bu şehirde ve yeni insanlarla tanışmak isterim.
Buarada ailesi ile tanıştım 3-4 kezde gittim yemeğe onlara sağolsunlar çok ince çok düşünceli insanlar, her gittiğimde acaip muhteşem bir masa hazırlıyorlar anlatamam. Mutfaklarıda çok zengin elleri lezzetli aslen doğulular ( ama unuttum şimdi hangi şehirdi) .. Çok sıcak davranıyorlar. Ama bir yere kadar, ister istemez benimde içime cozutmak isteği geliyor, dışarıda yada arkadaşımla başbaşayken enerji atmak istiyorum.
Benim ailemde arkadaşlarımla 1 kere olsuntanışıp vakit geçirmek istiyor anlıyorum onları. Ama tanıştık işte, yeterli değil onun için.
Cidden zaten tüm hafta zaten daralmışım işten evden bide haftasonu onlara gidip hanım hanım oturuyorum. Sıkıntı geliyor. Kırmamak için bu kadar açık söylemiyorum arkadaşada.. Olabildiğince nazik şekilde reddedip isterse dışarda görüşebileceğimizi söylüyorum. Ama arka arkaya arıyor arkaarkaya mesaj atıyor nasssııılll ısrar ediyor karşılık olarak.... Bana da aşırı sinir geliyor tabi...
Ben o kadar yapamam ya :/
Evet ya diyorum, uzun uzun anlattım hatta kısa şekli ile anlamadı. 'Bak ben başkasının evinde kalmam kalamam böyle alışmadım böyle sevmem ben, ısrar etme bana' diye uzun uzun örneklerle anlattım.. 'E ozaman yemeğe oturmaya gel, biz seni gece eve bırakırız' diyor .. Hala anlamadı zaten konuşmamdan sonrada kalma ısrarlarına devam ediyor...Canim acik acik soyle samimi degil misiniz yahu ben kalma isini sevmiyorum bebegim sorup durma falan de gezelim tozalim evde ne isimiz var kalicaksak bir yerde bende kalalim sorup durma yaa de :)
Ayni seyi yazmisizabisi bir şeyi mi var
baş göz etmeye çalışıyordur belki.
hahha :) yok iki kız kardeşler kız kardeşi başka şehirde okuyorabisi bir şeyi mi var
baş göz etmeye çalışıyordur belki.
hahha :) yok iki kız kardeşler kız kardeşi başka şehirde okuyor
e biz 2 yıldır arkadaşız her buluşmamızda aynı ısrarlar ama ben 3-4 kere gittim dedim. Oda yemeğe. Kalmaya hiç gitmedimBelki ailesi diyordur çağır tek kız ev yemeğine hasrettir vs diye.
Hem çok ısrar ediyor diyorsun hem gidiyorsun.
Mesela bize gel dediğinde yok ya X kafeye gidelim laflayalım biraz ya da sinemaya gidelim sıkıldım evlerde oturmaktan de.
Zorla tutup kolundan evine götürecek değil ya.
Hayır canım gelmiyim evde oturmak bunaltıyor beni dışarlarda buluşalım diyemiyor musun?
Kırılmasın diye gitmeye devam edersen bu şekilde devam eder bu durum. Kesin konuşmalısın.
2 yılda 3-4 kere yemeğe gitmek normal.e biz 2 yıldır arkadaşız her buluşmamızda aynı ısrarlar ama ben 3-4 kere gittim dedim. Oda yemeğe. Kalmaya hiç gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?