çok ısrarcı yakın arkadaş sorunu..

Demi :/ kesinlikle normal olmayan şeyler var. Cidden tüm bunları söyledim. Bide ben belki tüm normal insanlardan da farklı bir şekilde, hiç kimsede kalmam. Ankarada üni okudum, amcamlar orada yaşıyordu, 5 yıl hiç kalmaya gitmedim onlara...Saçma gelir bana hep bide rahatıma düşkünüm, kendi evimi seviyorum. Tüm bunları anlattım ve söyledim inanın, baya örneklendirerek, ve rica ettim bu konuda ısrarcı olmaması için.. Ve o an anladı gibi oldu. Hah dedim bir daha yapmaz kurtuldum. Bir sonraki sefer yine başladı. Artık son seferlerde hep yalan söylüyorum, açık konuşmalardan anlamadığı için.. Çağırıyor beni, 'aa banada şu gelecek misafirim var, yada ben şuraya gideceğim ' falan diye her seferinde yalan söylüyorum o da beni yordu... Artık ciddi ciddi normal olmadığını düşünüyorum ve sinirlerim bozuluyor....
Bu yüzden buluşmamaya da başladım çok yalan dolanla, son 1 aydık görüşmedik bile. Ama iki gün önce yazdı, ' canııım seni özledim pazar kahvaltısına bize gelsene ' diye..
İnsan ilişkileri ne zor ya

Bana da şey geldi belki ailesi dışarı filan çıkmasına çok müsade etmiyordur ? O da kendine böyle bir çözüm bulmuştur . Ama gerçekten bu ısrar olayı çok çok bunaltıcı . Aynısını ben yaşıyorum maalesef sürekli görüşmek zorunda olduğum biri ile . Ama ben direkt ‘lütfen ısrar etme sevmiyorum’ diyorum . 2 gün küsüyor kendi kendine , 3.gün barışıyor yine aynı...
çok can sıkıcı.. söyle ama bence

Canım ben özellikle pazarları kahvaltı etmiyorum de
Şaka bi yana
Canımmm bende seni özledim ama seninle evde değil de bir kafede oturmayı de.
Ya da bilmiyorum işim var da diyebilirsin sorumluluk almayayım şimdi bu önerimle:)

Bide hiçbir engel tanımıyor.. Bir cuma günü buluşmuşuz cumartesi günü sabaha karşı da yola çıkacağım ailemin bulunduğu şehre. Nasılll ısrar ediyor bizde kal ya ayrılmayalım beraber bize gidelim diye. 'ama canım bak sabah 4te uçağım var eve gidip hemen bavulumu hazırlıcam doğru düzgün uyumucam bile, buradan havaalanına kolay gidiyor ben sizden nasıl gideyim allaşkına' ... 'ya gel işte lütfen hadi hemen bavuluna koyalım kıyafetleri, alalım bavulu bize geçelim işte bizden gidersin, şurdan binersin babamla seni bindiririz Havaş'a bizim ordan gidersin ya gel işteeeeeaaa ' .
Diye böyle bir durumda bile baskı yapabiliyor

Evet ya konuşmann devamı şöyle gitti zaten, benda karşılık olarak ' canım bende seni çok özledim ama dışarda görüşelim pazar bende müsaitim laklak yaparız rahatça ' dedim.. Ki bugün buluşacaktık, teyzesigil gelmişsürpriz bugünde, o yüzden sabah bana ' noooluuur bize gell, teyzemlerle bi kaç saat oturur öyle çıkarız ' dedi. . ' e ozaman teyzenler gidince çıkalım illa sabah buluşmak zorunda değiliz canım ' dedim. Ve yine gel diye tutturdu.. Şuan cevap yazmadım

Takıntılı bir kişilik gibi:/
Ben bile tırstım şu an

Sabır diliyorum
Git de 3-5 tabak çanak kır çağırmazlar bi daha hahah

Takıntılı bir kişilik gibi:/
Ben bile tırstım şu an

Organ mafyası mıdır nedir
Sen bence gerçekten bıktım diyip sakın kalma
Bazı insanlar neden böyle anlamıyorum ...

Kurbanını önce kahvaltılara yemeklere çağırıp besliyor bakım yapıyor ve yatılı kalacağı günü iple çekiyor
Tövbe ya
Yatırım
Kız ama gerçekten benim başımda da var çok benzeri .. arkadaşım olsa çoktan şutlamıştım ama maalesef öyle bir şansım yok ben artık bildiğin yüz göz olmuş durumdayım . ‘Ay ısrar etme lütfen her seferinde’ diyorum küsüyor, kendi kendine barışıyor yine aynı.. keşke benimde arkadaşım olsaydı da , direkt kesseydim muhabbeti

Benim de yıllar önce okul arkadaşım böyleydi. Ama tam tersi hep kendi gelirdi. Ansızın sarılıp öpüyordu sarılınca bırakmıyordu önceleri sevgi açlığı gibi gelmişti durumu ama sonra tedirgin oldum mesafe koydum ona rağmen iletişimde kaldı eşyalarımı beğenip bunu takayım geri veririm diyordu vermiyordu falan neyse ki evlendi de kurtuldum

Ya sanki kendi huzurunu ve bütünlüğünü sizinle çok bagdastirmis. Bunca konuşmaya bu kadar ısrar garip yani.

Sizin yumuşak yüzünüz , anlaşıyor olmanız da böyle davranabilme , hissedebilme gücü vermiş.

Kesin bence arkadaşlığı adım adım. Sonradan maalesef zarar veriyor böyle kişiler. Ki şimdi bile zararlı .

İsrardan bende nefret ediyorum yahu sinirlerim zıplıyor elimde olmadan kalp kiriyorum aşırı ısrar edildiği zaman..
Yani eve gitmemek sizin elinizde arayıp cagirdiginda evde bunaldım zaten falan kafeye gidelim ben çıkarım 1 saate deseniz yeterli olur sanki. Kalmak için ısrar ettiğinde ailenizi on plana koyun vazgeçer belki. Benim ailem tutucu bu konularda asla kalamam evim dışında bir yerde diyin.

Aslında o kadar hergün görüşen insanlarda hiç olmadık. Aynı iş yerindeyken hep öğle aralarına beraber çıkardık, ama iş yeri arkadaşlığı olunca o kadar iç içe de değildik. Tüm özelimizi paylaşmaz dağıtmazdık.. Ama o buradan çıkıp başka yere geçince, böyle yine hafta da bir görüşmeye devam ettik o zaman biraz özelimizi falan konuşmaya eğlenmeye başladık. Ama bu yine bağlanıp birbirimize birşeyler bağdaştaracak kadar yakında değiliz bence.
Bende anlayamıyorum bu kadar açık anlatmama rağmen devam etmesini.. Gerçi evet dediğiniz gibi nazik ve yumuşak yüzlü reddediyorum yada anlatıyorum.. Kırmak istemiyorum.. Çünkü sert söylesem o iyiilik yapıyor ben nankörlük yapıyorum gibi olur diye.
Bide aslında karar veriyorum keseyim diye, uzun süre görüşmüyorum, aradan zaman geçiyo kafayı yiyecek gibi sıkılıyorum bazen Benim pek arkadaşım yok burada

ya ama benim başka arkadaşım yoook burada

yo zaten gitmiyorum, ısrardan gebersede gidip kalmam, artık yemeğe falanda gitmem gittim hatır aldım yeterli zaten..
Ama pes etmeyişine ne demeli... anlayamıyorum cidden.. ne desemde yine bir dahaki sefer aynısını yapıyor

Ay benim de aklıma o geldi. Bobrekci midir nedir dedim kendi kendime.

Çok itici gerçekten.
ahhahh , ya abartılı anlatıyomuşum gibi gelebilir size ama cidden az bile anlatabiliyorum yazılı.. Görmeniz lazım.. mesajlaşmaları açın bakın onun ısrarları ve benim sıyrılma çabalarım sayfalarca

Ay baygınlık geçirmelik tam, takıntılı biri belli ki. İnsan ısrar etmekten de sıkılır yahu.
Ben heralde bir noktada dayanamaz biraz sertçe uyarırdım baktım olmuyor iletişimi keserdim, korkutucu bence.

Böyle insanlar beni korkutuyor! Benimde bi senelik tanıdığım bi komşu böyle ısrarcı öyle ki bıktım görüşmek istemiyorum sürekli mesaj arama cevap alamayınca rahatsız ettim bi gün sonra öyle yazan kendi değilmiş gibi mesaj atması İnan’ın korkmaya başladım ben kesinlikle görüşmüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…