çok ısrarcı yakın arkadaş sorunu..

Senin dedigin mantikli. Amaci gece sohbetleri, kizkiza olmaksa senin evin daha uygun. Ayrica ayri odalarda yatip sabah erken kalkmak icin erken yatilacaksa orada kalmaniz gereksiz.
Devir kötü guvenmeyin evde babasi varmis hem niye devamli evlerine girip cikip orada yatasiniz. Insanlardan korkulur.

Ailemle kalırken odam kızlar yurdu gibiydi.
Haftada en az 3 akşam bir arkadaşımı çağırırdım, geri kalan günlerde de ben giderdim.
Ah ne güzeldi o dertsiz tasasız günler...

Benim aklıma gelen yalnız yaşadığınız için aile ortamına özleminizi gidermek, kalabalık içine karışmanız için ısrarla davet ediyor olabilir.
Ev yemeği de yersin cümlesi bunı gösteriyor.
Ayrıca ailesi belki muhafazakardır ve çok fazla kızlarının dışarıda kalmasına karışıyorlar, rahat vermiyorlardır.
Bu sebeple uzun uzun zaman geçirmek için de çağırıyor olabilir.

Ailevi sıkıntıları olabilir belki evde başka birinin varlığına ihtiyaç duyuyordur. Bağımlılıkla ilgili problemleri var büyük ihtimalle benim de vardı böyle bir arkadaşım herkese yapamazdı bunu genelde o da senin gibi şehir dışında okuyanları falan bellerdi. Düzenli aile hayatı olanlara ya da ailesiyle okuyanlara falan pek yapmazdı onlarla dışarda belli sürelerde buluşmayı tercih ederdi. Bana da bunu yapmaya başlayınca uzaklaştım bahane bulmak yerine evde otururken çok sıkıldığımı sert bi dille belirttim başka türlü anlamıyordu çünkü

Yani bende uzaklaştım.. ayda 1'e indirgedim. Ama bana yetmedi. Bende sanırım yavaş yavaş temelli keseceğim. .. Pek anlamıyor gerçi onuda ama..
Normal değil ama değil mi ya?

Bazı insanlar dışarda kafelerde buluşmaktansa evde vakit geçirmeyi daha çok seviyor o yüzden konunun başında normal bir tercih gibi geldi ama yalnız yaşadığınız için sizin eviniz daha müsait ve haftaiçi bile kalmanız için o kadar ısrar etmesi çok tuhaf. Kültürleri açısından ailecek misafir ağırlamayı da çok seviyolar sanırım ama arkadasiniz aşırı ısrarcı. Olabildigince uzak durun bence.

Kardeşi vs yakını ypk galiba evde tek basına bunalıyor. Sende evde yanlızsın zaten git değişiklik olur ortam olur neden gitmiyorsun ki ?
Şöyle de bir ben geleyim bir sen gel de öyle dönüşümlü yapın.

Ailesi tarafından biraz baski görüyor mu acaba? Belki onlar tanımadıkları insanlarla çıkmasına karşı. Öyle aileler var yani

Eşcinsel olabilir mi? Size aşık vs. Aklıma artık bu geldi.

Bana sizdeki daha normal geldi . Sen bide bana dadanan arkadaşımı görsen .. ne desem anlamıyor. Şimdi kapıları açmamaya başladım . Evde yokmuş süsü veriyorum ..

Yani bende uzaklaştım.. ayda 1'e indirgedim. Ama bana yetmedi. Bende sanırım yavaş yavaş temelli keseceğim. .. Pek anlamıyor gerçi onuda ama..
Normal değil ama değil mi ya?
Kötü niyetli değil ama normal de değil böyle insanlar ilişki temelli kesildiğinde hırçınlaşadabiliyorlar çok bel bağladıkları için

Doğulu diyorsun doğuda var o ısrar etmezse öylesine teklif ediyormuş gibi gelir ona sende bize gel deyip ısrar etmiyorsan ondan gelmemiştir ısrar et gelir:) sinemaya kafeye gidelim mi demek içten gelmeyen bir tekliftir ısrar edersen oraya da gelir..kız garip değil ciddi kültürel fark bu tanısaydın anlardın:) dediğimi yap her şey yoluna girecek bak çünkü o ve ailesi cekindiğin için kalmadığını düşünüyor istemediğini için değil..bu arada çok sevimli geldi kız bana kaybetme kültürel farkı anla derim

Fazla anaç
Bende yapıyorum iyi niyet be sevgiden ileri geliyor
Bende bekar kuzenime kızkardeşime falan aynını yapıyorum
Çok sevdiğimden içim almıyor tek durmasını tek yemesini tek uyumasını
Hatta kabul etmeyince falan çok bozuluyorum ....
Bir iki gün tribe girip düzeliyorum

Bız neler neler okuduk gorduk burda yaw. Bu kadar ısrar yasını basını almıs ınsanlar ıcın hos degıl. Ergen degılsınız kı ne alaka kal da kal ne boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…