Cok istediğim halde evlenemiyorum

Keyfini çıkar bence
37 yildir yalnizlik belki de canina tak etmis 1 hanim neyin keyfini cikartabilir mesela? Yalniz yapilabilen aktiviteleri, hobileri zaten defalarca yapip bitirmistir belki de. Aradigi, cift olarak paylasim yapip coklu mutluluk olabilir. Tek olarak keyif cikartacak 1 sey sormamis halbuki.

Saçmalamayın ne astrolojik haritası, zaten şu astrologlar evlenemeyen kadınlar olmasa batarlar. Sakın para vermeyin boş yere.

Konuna gelince herkes bi şekilde imtihan oluyor bazılarının imtihanı da evlenememek.

Bu işler nasip kısmet, ölüm ve evleneceğin tarih yazılı. Buna İnan. Belki hiç evlenmeyeceksin belki 5 sene sonra evleneceksin orasını Allah bilir.

Sen bunları bil canını sıkma. Uğraşma vardır bi vakti.

Merhaba, psikolog esra ezmeci'nin instagramını takip etmenizi ve kitaplarını almanızı tavsiye ederim. Ben kitaplarını okumadım ama kitaplarındaki şeyleri uygulayarak evlilik teklifi aldıklarını yazan birçok insan var. Instagramini takip ederseniz siz de görürsünüz hikayelerde paylaşıyor kendisi

ben olumlama pozitif düşünce kitaplarını tavsiye ediyorum.
işe yarıyor mu açıkçası hem iyi işi, hem de eşimi bu kitapları okuyup, kendimle barışık-dingin ve çılgınlarcasına isteme halinden çıkarak buldum. Denk mi geldi işe mi yaradı buna kesin bir şey diyemem. Piyasada bir sürü var en çok okunanlardan alın, en kötü ihtimalle kendinizi daha iyi hissedersiniz bu da bir kayıp değil. Zaten vereceğiniz maksimum 100 tl.

Hayır almadım tavsiye edeceğiniz bir yer var mı
Kendiniz iyice araştırıp bulabilirsiniz. İkisi de bilim sonuçta. İkisi arasından öncelikle psikoloji önerebilirim. Sorun ne, temel sebep nedir, korku mu, travmalar mi, acaba istiyorum derken aslında insanları itiyor musunuz, konuştuğunuz zaman farkında olmadan çok mu istekli yada evlilik odaklı misiniz.... Bunları iyi bir psikolojik danışman bulun oturun konuşun. Nerde neyi yaptığınızı daha iyi anlarsınız.

İnanıyor musunuz buna gerçekten ? Ozaman her evlenen onun kitabını mı okumuş oluyor ? Fake WhatsApp var istediğin mesajı yazıyorsun sana gelmiş gibi, ya da dm atarsın fakeden. Evlilik kaderdir öyle kitapla olmaz. O kitap kaybolunca ne olacak boşanacaklar mı ?

Ben kitaplarını okumadım ve söylediği herhangi bir şeyi denemedim. Sadece instagramda kendisine denk geldim ve paylaştığı şeyleri gördüm. Konu sahibi de takip eder kafasına yatarsa kitaplarını alır okur. Kitaplarını okuyun kesin evlenirsiniz vs tarzı bir şey de söylemedim. İsteyen inanır isteyen inanmaz. Ben denemediğim için bilemiyorum sadece fikir vermek istedim konu sahibine.

O olay öyle değil hayatımızdaki kişiyle ilişkimizi iyi yapma yönünde tavsiyeler veriyor , ilişkilerde kadın erkek yapılan hatalardan bahsediyor , belki konu sahibi yanlış davrandığı için ilişkileri evliliğe gitmedi bu açıdan bakmak gerekiyor

Ben kitaplarını aldım okuyorum faydalı bilgiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…