- 10 Nisan 2014
- 43.726
- 116.253
- 798
mesleğiniz eş seçiminde en çok aranan meslekmiş .siz dediğim gibi sosyalleşin.yaşlılarla da iletişimde olun.onlarda ne oğullar ne torunlar ne yeğenler vardır şaşar kalırsınız.haftasonu resim ahşap boyama vs gibi kurslara katılın .oraya gidip evlenen komşum var benimÖğretmenim... işimi çok seviyorum. Ama yuva kurmak anne olmak da çok güzel şeyler
ne güzel yazmışsınız.bu konulara gelip evlenip te ne yapacaksın hayatını yaşa demiyorlar mı ?sanki evlenenler prangalı köleKonu sahibi Allah gönlüne göre bir eş versin sana inşAllah. İçini ferah tut.
O yazanlardan biri de ben olurdum aslında kız.ne güzel yazmışsınız.bu konulara gelip evlenip te ne yapacaksın hayatını yaşa demiyorlar mı ?sanki evlenenler prangalı köle27 altına ben de evlenmeyin gençsiniz diyorum ama 35 üstünde biyolojik saat işliyor anne olmak istiyorlar doğal olarak.evlensinler yahuuu inşallah bu sene isteyen herkes evlensinn
İnternetten eş bulma sitesinden taniştik 15 yillik evliyizNe güzel örnekler, mutluluklar dilerim. Eşinizle nasıl kesişti yolunuz, nasıl tanıştınız?
Bi de bunlarin hayatinda hic calismamis hemcinsine "calismiyo musun?" diyen versiyonlari var.Benim cevremde 30 dan 40 kusure kadar evlenen cok oldu
Hatta 27 yasindayken 42 43 yasindaki bir abla yeni evlenmisti bizi ziyarete geldi bana" ay sen daha evlenmedin miii "diye soylemisti ..bunlardan olmada gerisi gelir
Bu kadar kötüyse boşanın?37 yaşındayım ve evliyim bence sizde bekarsanız evlenmeyin.
Niye konu sahibini demoralize ediyorsun? Allah hayırlısını versin de geç.Valla işin gerçeği 37den sınra evlenme ihtimalin baya düşük ama imkansız değil....Allah bilir hani tabi...
Tamam.Bu kadar kötüyse boşanın?
siz yanlış tercih yaptınız diye herkes yapacak değil ya. bu kadar şikayetçiyseniz milleti demoralize etmek yerine boşanın37 yaşındayım ve evliyim bence sizde bekarsanız evlenmeyin.
Benim için en doğru adamla evliyim. Evlilik zor bekarlıktaki konforunuz olmuyor herkesin yürütebileceği bir kurum değil. Siz peri masalı yaşıyorsanız tavsiye edin. Nelere dikkat etmeli neler önemli anlatın yani.siz yanlış tercih yaptınız diye herkes yapacak değil ya. bu kadar şikayetçiyseniz milleti demoralize etmek yerine boşanın
Bu çok kırıcı bir yorum. Şu an evli olup dul kalma ihtimalimiz de çok yüksek bilginize...Valla işin gerçeği 37den sınra evlenme ihtimalin baya düşük ama imkansız değil....Allah bilir hani tabi...
Evlilik tabi zor, kimin hayatı 4 - 4 lük ki. Doğru adamla evlisiniz, gerisi teferruat. Doğru adamın yanında, 37 yaşında kadına evlenme diye akıl verecek durumda değilsiniz.Benim için en doğru adamla evliyim. Evlilik zor bekarlıktaki konforunuz olmuyor herkesin yürütebileceği bir kurum değil. Siz peri masalı yaşıyorsanız tavsiye edin. Nelere dikkat etmeli neler önemli anlatın yani.
Peki diz hangi aklı verecek durumdasınız. Hoş henüz akıl vermemişsiniz deEvlilik tabi zor, kimin hayatı 4 - 4 lük ki. Doğru adamla evlisiniz, gerisi teferruat. Doğru adamın yanında, 37 yaşında kadına evlenme diye akıl verecek durumda değilsiniz.
Denebilecek herşey denmiş, aynısını yazmanın lüzumu yok. Eşimle koyniş koyniş pazar kahvesi içerken, '' Evlilik zor, amann boşver hayatını yaşa. '' demedim 37 yaşında işi gücü olan, şimdiye kadar pek çok şeyi yapabilecek zamanı olmuş bir kadına. Duamı ettim geçtim.Peki diz hangi aklı verecek durumdasınız. Hoş henüz akıl vermemişsiniz de
O maddi toparlanma hiç bir zaman doğru düzgün olmuyor. O nedenle şu anki koşullarla bir an evvel aynı eve girip, beklemektense hayattan keyif almak lazım. benim çevremde çok arkadaşım var boşu boşuna para biriktirmeye çalıştık, biriktiremedik, vakit kaybettik, keşke daha erken evlenseydik diyen.Bende 38 yaşındayım iki senedir ilişkim var evlenmek istiyoruz ama maddi açıdan toparlanmamiz lazım istediğin zaman olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?