Cok istediğim halde evlenemiyorum

Öğretmenim... işimi çok seviyorum. Ama yuva kurmak anne olmak da çok güzel şeyler
mesleğiniz eş seçiminde en çok aranan meslekmiş .siz dediğim gibi sosyalleşin.yaşlılarla da iletişimde olun.onlarda ne oğullar ne torunlar ne yeğenler vardır şaşar kalırsınız.haftasonu resim ahşap boyama vs gibi kurslara katılın .oraya gidip evlenen komşum var benim

Konu sahibi Allah gönlüne göre bir eş versin sana inşAllah. İçini ferah tut.
ne güzel yazmışsınız.bu konulara gelip evlenip te ne yapacaksın hayatını yaşa demiyorlar mı ?sanki evlenenler prangalı köle 27 altına ben de evlenmeyin gençsiniz diyorum ama 35 üstünde biyolojik saat işliyor anne olmak istiyorlar doğal olarak.evlensinler yahuuu inşallah bu sene isteyen herkes evlensinn

O yazanlardan biri de ben olurdum aslında kız. Ama konu sahibi istiyor ise bu kadar bana da hayır dua etmek düşer. Ve dediğiniz gibi anne olmanın da bir yaşı var vs. Son duanıza amin diyorum.

Evlilik nasip kısmet meselesi..
Çevremde bir kariyeri mesleği olmayan birçok kız kariyerli kişilerle yirmili yaşlarda evlendi tam zıttı ne kadar okumuş eline mesleğini almış arkadaşım varsa da çoğu bekar kendi gibi denkleri olsun istiyorlar oda henüz nasip olmadı dediğim gibi sosyal olayım mesleğim olsun sunu yapayim belki gonlume göre biri çıkarla değil de tamamen nasiple alakalı bir durum siz yine de içinizi ferah tutun Allah büyük bu işler hiç beklenmeyen bir anda oluyor insaAllah evlenmek isteyen herkes gönlünce kişilerle bu yıl içinde evlenir Amin yine de burda yazilan tavsiyelere uyun kurs olsun gezi olsun katilin biz herkesin kaderini kendi çabasına bıraktık ayetinden yola çıkarak yapmamız gereken çabayı yapalım olmuyorsa da nasip diyelim yapacak başka bir şey yok çünkü

Benim cevremde 30 dan 40 kusure kadar evlenen cok oldu

Hatta 27 yasindayken 42 43 yasindaki bir abla yeni evlenmisti bizi ziyarete geldi bana" ay sen daha evlenmedin miii "diye soylemisti ..bunlardan olmada gerisi gelir
Bi de bunlarin hayatinda hic calismamis hemcinsine "calismiyo musun?" diyen versiyonlari var.

siz yanlış tercih yaptınız diye herkes yapacak değil ya. bu kadar şikayetçiyseniz milleti demoralize etmek yerine boşanın
Benim için en doğru adamla evliyim. Evlilik zor bekarlıktaki konforunuz olmuyor herkesin yürütebileceği bir kurum değil. Siz peri masalı yaşıyorsanız tavsiye edin. Nelere dikkat etmeli neler önemli anlatın yani.

Bazı ısler kader kısmet
Sadece yanlız kalmamak tek basına yapılıcak aktıvıte az dıye bırını buldum hoop evlenıyıö dıyee evlenmemk lazım
Bunda da hayır vardır evlenıp ezıyet bır hayat yasamaktansa evlenmeyıp cocuk sahıbı olmamayı tercıh ederım
Esın cocugun herseyın hayırlısını versın rabbım sıze

Benim için en doğru adamla evliyim. Evlilik zor bekarlıktaki konforunuz olmuyor herkesin yürütebileceği bir kurum değil. Siz peri masalı yaşıyorsanız tavsiye edin. Nelere dikkat etmeli neler önemli anlatın yani.
Evlilik tabi zor, kimin hayatı 4 - 4 lük ki. Doğru adamla evlisiniz, gerisi teferruat. Doğru adamın yanında, 37 yaşında kadına evlenme diye akıl verecek durumda değilsiniz.

Peki diz hangi aklı verecek durumdasınız. Hoş henüz akıl vermemişsiniz de
Denebilecek herşey denmiş, aynısını yazmanın lüzumu yok. Eşimle koyniş koyniş pazar kahvesi içerken, '' Evlilik zor, amann boşver hayatını yaşa. '' demedim 37 yaşında işi gücü olan, şimdiye kadar pek çok şeyi yapabilecek zamanı olmuş bir kadına. Duamı ettim geçtim.

Bende 38 yaşındayım iki senedir ilişkim var evlenmek istiyoruz ama maddi açıdan toparlanmamiz lazım istediğin zaman olmuyor maalesef
O maddi toparlanma hiç bir zaman doğru düzgün olmuyor. O nedenle şu anki koşullarla bir an evvel aynı eve girip, beklemektense hayattan keyif almak lazım. benim çevremde çok arkadaşım var boşu boşuna para biriktirmeye çalıştık, biriktiremedik, vakit kaybettik, keşke daha erken evlenseydik diyen.
ama etrafa ya da bankaya çok borç vardır maddi durumu toplamak derken bunu kastediyorsunuzdur o zaman evlenmeyin bekleyin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…