Cok istediğim halde evlenemiyorum

astroloji geçtiği için yazacağım: astrolojik danışmanlık evlenmenizi sağlamaz. haritamız transit gök yüzü hareketlerinden etkilenir her zaman, bazen iş bazen para bazen evlilik konularında koşullar bizi destekleyici olur.
bu etkilerin tarih aralıkları verilebilir.
ancak herşey insanda biter. sonuçta günlük bir hayatınız var. belki o tarihler sizin evlilik yapmanız için destekleyicidir fakat siz tanıştığınız birine terslenirseniz, uzaklaştırırsanız elbette ki evlilik olmaz.
doğum haritası potansiyelleri verir kısaca onu nasıl değerlendireceği kişinin hür iradesidir.

Bizim arkadaşların içinde de çok bekar var 37 ve üzeri diyebilirim. Hepside donanımlı, meslek sahibi, güzeller ama zamanı var demek ki. Hatta Öğretmen bir arkadaşı mühendis bir çocukla tanıştırmıştık.

İlk buluşmada çocuk sigara içti diye arkadaşımız kabul etmemişti.

Biz kadınlar belli bir yaştan sonra galiba ince eleyip sık dokuyoruz..

Yürüyüş grupları mı varmış? Nereden ulaşabiliriz? Tam benlik bir aktivite de.
*kaynak yapiyorum ama Eğitim sendikalarının böyle grupları oluyor hatta halkoyunu, bendir, resim vb.

Tabi Şehir şehir değişiyor. Sendikada öyle dilerseniz özelden isim verebilirim.

Madem evlilik kötü birşey kimseye tavsiye etmiyorsunuz boşanma seçeneğini kullanın. Başka yorumum olmayacak size
Sizde evliliğin iyi yönlerini konuşun öyleyse. Bana cevap vermek zorunda değilsiniz evliliği tavsiye eden yorumları destekleyebilirsiniz. Boşanma konusuna gelirsek evlilik herkesin yürütebileceği bir kurum değil ben öğrenmeye çalışıyorum ilerleyen zamanlarda da beni veya eşimi zorlar kısıtlar yürütemezsek ne kendimi ne de karşımdakini üzmem.

Bu da sizin fikriniz saygı duyuyorum. İyi günler

Bu yaşlarda insanin kendine uygun birini bulmasi daha zorlasiyor.Ben de 38 yasinda evlendim.Kız kuzenim de daha gecenlerde 40 yasinda evlendi.Kader kismet bu isler ama elinizden gelen icin de cabayı birakmayin

Ne güzel örnekler, mutluluklar dilerim. Eşinizle nasıl kesişti yolunuz, nasıl tanıştınız?

Kendi yaş grubundaki erkekler de seçici oluyordur 30 u deviren her insan ince eliyor mantık daha ağır basıyor

Ablacığım mutsuz bir evlilik yapacağına hiç yapma daha iyi. Çevremde evlenip de 1 sene içinde boşanan var veya mutsuz olan var. ''Nerden evlendim başıma dert aldım'' diyeceğine hiç olmasın daha iyi.Ben de bir dönem evlenemediğime çok üzülüyordum ancak mutsuz evlilikleri, aldatmaları boşanmaları duydukça her şeyin hayırlısı diyorum. Yanlış anlama senin de başına gelir demiyorum ama o tip evlilikler çok fazla.

işiniz varsa yolunuza bakın

Günümüzde birini tanımak , güvenmek zor maalesef

Kismet bu isler sanirim.ama sakin kendinizi evlenmeye odaklamayin.kotu biriyle mutsuz bir evlilik yapacaginiza bekar olarak hayatiniza devam etmeniz daha iyi.bu yaslarda insan duygularindan ziyade mantigiyla hareket ediyor onun icin biraz daha zor oluyor tabii.ama bence en guzeli bu.vicdan sahibi iyi insanlarla karsilasmanizi diliyorum

Öğretmenim... işimi çok seviyorum. Ama yuva kurmak anne olmak da çok güzel şeyler
siz yaşamadığınız için size öyle geliyor

Öğretmen iseniz mutlaka isteyen vardır.

Boş vaktiniz çoktur sizin turlara katılın , yeni yeni yerler görün ufkunuz genişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…