- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Yürüyüş grupları mı varmış? Nereden ulaşabiliriz? Tam benlik bir aktivite de.Herkes evlenecek diye bir kaide yok ki.
Hayattan keyif almaya bakın ortamlarinizi genisletin kurslar yuruyus gruplari vs. Olmasi gerekiyor ise olur zateb
*kaynak yapiyorum amaYürüyüş grupları mı varmış? Nereden ulaşabiliriz? Tam benlik bir aktivite de.
Evet izmirdeyim ben burada baya var her haftasonu gidiyorlar. Bi bakın derimYürüyüş grupları mı varmış? Nereden ulaşabiliriz? Tam benlik bir aktivite de.
AminAllahım ben de dahil KK'nın evlenmek isteyen tüm hatunlarına en kısa zamanda yakışıklı, zengin, karakterli birer eş nasip et. Amin.
Madem evlilik kötü birşey kimseye tavsiye etmiyorsunuz boşanma seçeneğini kullanın. Başka yorumum olmayacak size37 yaşındayım ve evliyim bence sizde bekarsanız evlenmeyin.
Sizde evliliğin iyi yönlerini konuşun öyleyse. Bana cevap vermek zorunda değilsiniz evliliği tavsiye eden yorumları destekleyebilirsiniz. Boşanma konusuna gelirsek evlilik herkesin yürütebileceği bir kurum değil ben öğrenmeye çalışıyorum ilerleyen zamanlarda da beni veya eşimi zorlar kısıtlar yürütemezsek ne kendimi ne de karşımdakini üzmem.Madem evlilik kötü birşey kimseye tavsiye etmiyorsunuz boşanma seçeneğini kullanın. Başka yorumum olmayacak size
Bu da sizin fikriniz saygı duyuyorum. İyi günlerSizde evliliğin iyi yönlerini konuşun öyleyse. Bana cevap vermek zorunda değilsiniz evliliği tavsiye eden yorumları destekleyebilirsiniz. Boşanma konusuna gelirsek evlilik herkesin yürütebileceği bir kurum değil ben öğrenmeye çalışıyorum ilerleyen zamanlarda da beni veya eşimi zorlar kısıtlar yürütemezsek ne kendimi ne de karşımdakini üzmem.
Bir ümit belki bir fikir olur diye yazdımÇözüm bu sayfalarda değil malesef
Bu yaşlarda insanin kendine uygun birini bulmasi daha zorlasiyor.Ben de 38 yasinda evlendim.Kız kuzenim de daha gecenlerde 40 yasinda evlendi.Kader kismet bu isler ama elinizden gelen icin de cabayı birakmayin
Ümitsiz asla olma hayırlısı de ve sosyalleş mutlaka.Bir ümit belki bir fikir olur diye yazdım
Kendi yaş grubundaki erkekler de seçici oluyordur 30 u deviren her insan ince eliyor mantık daha ağır basıyorBizim arkadaşların içinde de çok bekar var 37 ve üzeri diyebilirim. Hepside donanımlı, meslek sahibi, güzeller ama zamanı var demek ki. Hatta Öğretmen bir arkadaşı mühendis bir çocukla tanıştırmıştık.
İlk buluşmada çocuk sigara içti diye arkadaşımız kabul etmemişti.
Biz kadınlar belli bir yaştan sonra galiba ince eleyip sık dokuyoruz..
Son durum nedir? Bi gelişme oldumu aşk hayatınızda ?Arkadaşlar yaşım 37. Evlilik için elimden ne gelirse yaptım ama evlenemiyorum. Benim durumumda olan var mı
Öğretmenim... işimi çok seviyorum. Ama yuva kurmak anne olmak da çok güzel şeylerişiniz varsa yolunuza bakın
Günümüzde birini tanımak , güvenmek zor maalesef
siz yaşamadığınız için size öyle geliyorÖğretmenim... işimi çok seviyorum. Ama yuva kurmak anne olmak da çok güzel şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?