Cok istediğim halde evlenemiyorum

Şimdi de evliliği başarı olarak mı görüyor oldum? Lütfen daha beni alıntılamayın, sizin çarpıtmalarınızla başa çıkacak halim yok. Kalan kısmı için konu sahibine söz hakkı doğuyor, bakalım sizin için yorucu ve zor olan sorumluluklar onun için de yorucu ve zor mu? O karar verecek, evlenmek isteyen o.

Allah Allah şimdide evliliğin benim için zor taraflarını beğendiremedik.Siz başlattınız konu sahibi karar vericekse benim yorumumu ciddiye alıp almaması onu ilgilendirir. Ne diye yorumumu boşanın diye alıntılıyorsunuz. Size ne benim yorumumdan.
Şu çirkin yorumdan sonra size hayatta cevap vermem.

Gençler sohbetten kaçıyor insandan kaçıyor, akrabadan kaçıyor, komşudan kaçıyor hiç kimse ile iletimde değiller canlı kanlı olarak birin evine misafir gittiğimde gençler odalarına kaçıyor sohbete dahil olmuyorlar sanal olarak her yerdeler canlı olarak kayıplar

Hanımefendi hiç yazmayacaktım ama dayanamadım. Söylenmek istenen şey şu ki, evlilik çok kötü diyelim aşırı sorunluluk korkunç eziyet… ama bunu diyen siz dahi hala o kocayı yanınızada tutuyor tutmaya çabalıyorsunuz, alışmaya çalışıyorsunuz. Kestirip atmıyor eşinizle hayatta var olmaya çalışıyorsunuz.
Siz de tercihinizi bekarlıktan değil eşten yana kullanmaya devam ediyor, 37 yaşında hiç eşi olmamış bu duyguları yaşamamış bür kadına aman keyfini sür diyorsunuz. Sizin o keyifli günlere dönmeniz de bir davaya bakar ama tercih etmiyorsunuz.

Karşı komsum haftada iki üç kez kocasıyla birbirine giriyor kızları ayırıyor ağlayarak yalvararak... Kadin hıc evlenmemiş 40 yaşlarında başka bir komşumuza laf eder sürekli dua et evlen yalnız ölme diyen bir zihniyet. Oysa ki şiddet küfür herşey mevcut kendisinde. Mutsuzluk içinde yaşanılan koca yerine omur boyu mutlu bekar olmalı ya❤

Evlenme sakın demek 35 üstü bir kadına hangi akıl? Çocuk sahibi olmak istiyor olamaz mı? Evlenir düzgün glderse ömür boyu sürer gitmezse de boşanır yahuu. 20 sin de evlenenin de aynı riski var 40 ında evleneninde. Siz çok güzel açıklamışsınız. Evlilik karşıtı olan kadına anca kendi bekarsa ve hüç evlenme niyeti yoksa saygı duyulur. Kendisi evli ama burda evlenmeeeee sakın diyenlere kulak asılmaz. Katolik nikahımız mı var? Gerekirse boşanırız günün birinde dünyanın sonu mu?

Ya nasıl bir avunmadır bu kadındaki? Kavga anında Allah korusun kadının kafası bir yere gelse, beyin kanamasından gitse, bu şekilde daha mı iyi ki? Sonuçta yalnız ölmemiş olacak yani, bu yani, töbe töbe.

Hayattaki tek başarınızla övünebilirsiniz. Bu arkadaşta evlenemediği için ölsün. Bende gideyim boşamayım da hem bekarlara hem evlilere hemde boşanmışlarsa tavsiyeler vereyim.

Eşiniz dostunuz akrabanız yok mu? Benim ablam 38 yaşında görücü usulü evlendi. Gerçi kocası yılın 8 ayı yurtdışında gemide ama amaç evlilik ve çocuktu. Ikisi de amacına ulaştı.
Ben 39 yaşında 2. Evliliğimi yaptım ama müthiş bir çaba harcadım. Samanlıkta iğne arar gibi anlaşabileceğim birini bulmaya çalıştım.
Niyetiniz evlenmek ise illa ki birini bulursunuz. Siz acaba taliplerinizi mi beğenmiyorsunuz. Üzümün sapı, armudun çöpü diyerek.

Mesleğini edinmiş kariyer yapmış kendi parasını afiyetle yemiş tüm kadınlar istiyorsanız evleninn diliyorum en kısa zamanda. Aynı size benzeyen minik bebekleriniz de olsunnn. Evli olup bebek isteyen her üyeye de Allah nasip etsin tez zamanda diyorummm. Bekar kalmayı tercih edene de mutluluklar diliyorum ayolll. Daha ne diyeyimm? Herkes mutlu olsunn hayat kısa

Arkadaşlar yaşım 37. Evlilik için elimden ne gelirse yaptım ama evlenemiyorum. Benim durumumda olan var mı
Şundan iki sene öncesine kadar ben vardım isteyen ama olmayan . Olmadı bir türlü....Sevgilim oluyor o aşamaya gelemeden bitiyor .Ya da direk evlilik için tanıştırılıyorum illa ama illa beni rahatsız eden bir şey oluyor ilk görüşmede ve ikinciye görüşmüyorum bile .En son 2 sene önce bir fotoğraf gösterdiler tanışır mısın diye yemin ederim hiç beğenmedim sırf pişman olur muyum ki diye tanışırım dedim. Adama telefonumu verdiler aramadı ya .Hayır şimdi herkes beni beğenir iddasında değilim ama fiziksel olarak ona çok çok fazlayım yani göz var nizam var. Çok yakışıklı birini gösterdiklerinde de aman ben bununla uğrasamam deyip redettiğim olmuştur tanışmayı, kendinin farkında olan bir insan olarak söylüyorum bu cümleleri , onun beni beğenmeme aramam lüxü yoktu. Neyse böyle sayısız tanışma hikayelerim, flörtlerim ve sevgililerim oldu. Çok üzüldüğüm ağladığım zamanlar da geçirdim. Çünkü inanılmaz bir anne olma isteği vardı içimde, yolda hamile kadın görsem göz yaşlarımı tutamıyordum. Şu pandemi ile birlikte çok fazla öze döndüm gerçek duygularıma izin verdim bu arada canımdan çok sevdiğim bir yeğenim oldu. Ömrünü ver deseler veririm ama katlanma sürem max 2 saat. Sonrasında başım beynim zonkluyor tahammülüm kalmıyor. Şu an çocuk sahibi olmak istemiyorum .Zaten yaşım kırk sağlıklı bir çocuk doğurmak mesele , hadi diyelim ki oldu bakacak enerjim yok, kaldı ki onun en güzel yıllarında belki de yanında olamayacağım, bunu da bencilce buluyorum Hem durumu ,kaderimi kabullendim hem de cidden öyle bir enerjim, isteğim yok, kalmadı Bir kaç ay önce yine biri ile tanıştırmak istediler hayır dedim. Kim diye bile sormadım. Aslında kabullenmek ,hislerimi yaşadıklarımla dengelemek bana inanılmaz huzur verdi. Kendi kendimi yiyip bitiriyormuşum. Artık çok istediği halde evlenemeyen biri değil, evlenmeyi istemeyen biriyim.

Hayattaki tek başarınızla övünebilirsiniz. Bu arkadaşta evlenemediği için ölsün. Bende gideyim boşamayım da hem bekarlara hem evlilere hemde boşanmışlarsa tavsiyeler vereyim.
Başka başarılarım da var ya.. okulda takdir alırdım hep.. ..

Size cevap yazmaya vakit harcadığıma üzüldüm. İyi forumlar.

Başka başarılarım da var ya.. okulda takdir alırdım hep.. ..

Size cevap yazmaya vakit harcadığıma üzüldüm. İyi forumlar.
Kimse en mükemmel koca ben de var demiyor kimse herkes illa evlenmeli demiyor. Konu sahibi evlenmek istiyor destek veriyoruz sadece. Evlenmek istemiyorum deseydi ona da destek olurduk. Bize ısrarla muhalefet olunmasını çözemedim ben. Siz çözdünüz mü?

Ben de anlamadım gerçekten. Belli ki arkadaş da bizi anlamadı..
bir yandan mutsuz bir evlilik içinde olmasına evliliği böyle bir şey sanmasına da üzüldüm. Kim bilir neler yaşıyor ki 37 yaşında eş, çocuk, yuva duygusunu tatmak istiyorum diyen bir kadına dahi aman keyfine bak diyebiliyor… çok üstelememek lazım.

Hayatım senin olayın yorum yapmak değil yorum yapana sataşmak. Farkındaysan sen beni alıntılıyarak konuya girdin.
Belli ki sizde çok mutlu değilsiniz gecenin bu saatinde kocişinize sarılıp uyumak yerine buralarda geziyorsunuz.
Tatlı pempiş dantelalı gelinler sizi.

Öyle mi dersiniz.. mutlu gibiyim aslında .. yoksa değil miyim neyse peki.

Ben bu zamanda yasayan erkeklerden gercekten nefret etmeye basladım
Bugun bır arkadasım ugradı o ara ınstagramda bısey gösterıcek aa ıstek kım falan dıye baktık adamın tekı bı ton sey yazmıs cok guzelsınlw baslayan tanışalımla devam eden sayfası kapalı arkadasımın ustelık:))neyse adamın acık kım bu dıye baktık derken esıyle resım koymus etıket yapmıs denyo:))esınınde acıktı sayfası
Ay kadın 25 yas tas catlasa 30 dıyım neler paylasmıs canım kocam ask kocam hayatım falan
Hmn ss aldık yazdık atıyoruz karına baktık engelledı seref yoksunuu
Kadındacıgızın haberı var mı yok mu bılmem ama ınsanın ıcı burkuluyor

aynen çok şefersizler en iyisi evde kalmak bunlardan çocuk doğurmaktansa iyiler çok az

Arkadaşlar yaşım 37. Evlilik için elimden ne gelirse yaptım ama evlenemiyorum. Benim durumumda olan var mı
Önce hersey Allah'tan. Aklıma gelen sebepler ne olabilir, asosyal birisindir belki instagram yada Facebook un bile yoktur, dışarı pek çıkmıyorsundur, arkadaşlarınla az etkileşim içindesindir, karşı taraftan çok şey bekliyorsundur karşı taraf yetersiz kalıyor olabilir. Bunların hiçbirinde sorun yok diyosan bir de arkadaslarına danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…