Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

Canım kısmet bu isler inşallah olur ama böyle olup da hamile olan çok var yani ümidini yitirme hiç
Evet cnm vardr elbet benim de tup bebekle oldu oğlum.oglum 1yasindaykn dogal yolla hamile kaldım.8haftalikken kalbi durdu.ins yine olur Rabbim sagsalim aldrr kucağımıza

Bizim ailede herkes ilk geceden hamile kaldı ben de ile olu cam sandim ev aldık hemen sonra olmayınca kredinin yarilanmasini beklemek zorunda kaldık ben de isimden ayrılmak zorunda kaldım olmadı yani

Bizim ailede herkes ilk geceden hamile kaldı ben de ile olu cam sandim ev aldık hemen sonra olmayınca kredinin yarilanmasini beklemek zorunda kaldık ben de isimden ayrılmak zorunda kaldım olmadı yani
Olsunncanm kismet iste ne olcagini bilmiyosun hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Anladm cnm ilk once rabbim oglunu sana bagislasin kontrol flan oldunmu ozmn bebegin patolojiye gonderildimi sorun neydi
Rabbim en kisa zamnda nasip etsin saglikli bir bebbis
Evet cnm bisey cikmadigini soylediler.zatn haftadindan geride geliyodu.doktor buyuk ihtimalle özürlü olabilirdi dedi.oyle iste cnm

Kafaya takmamk mümkün değil ben evladım olursa 2. Için hiç korunkorunmak istemiyorum artık o kadar canım yandı
Aynen oyle canm.Canımı en cok yakan hem oğlumu sutten kesmek hemde bebegimi kaybetmek oldu.bu bebegi istiyosan birakmak zorundasin dedi doktr.eger birakmasaydim ve kaybetseydim daha buyuk vicdan azabi cekerdim

Aynen oyle canm.Canımı en cok yakan hem oğlumu sutten kesmek hemde bebegimi kaybetmek oldu.bu bebegi istiyosan birakmak zorundasin dedi doktr.eger birakmasaydim ve kaybetseydim daha buyuk vicdan azabi cekerdim
Evet haklısın allah büyük tez zamanda hepimizin kucagi dolsudolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…