- 11 Aralık 2016
- 52
- 18
- 3
- 37
Himm olur inşallah bende bu ay olmazsa kasımda aşılamaya basliycam ama inşallah gerek kalmazYok cnm igneden bnmki
Asilama yaptircamda
11inci gunum ignede
Evet cnm vardr elbet benim de tup bebekle oldu oğlum.oglum 1yasindaykn dogal yolla hamile kaldım.8haftalikken kalbi durdu.ins yine olur Rabbim sagsalim aldrr kucağımızaCanım kısmet bu isler inşallah olur ama böyle olup da hamile olan çok var yani ümidini yitirme hiç
Kasimdami :)Himm olur inşallah bende bu ay olmazsa kasımda aşılamaya basliycam ama inşallah gerek kalmaz
4senedir olmuş cnm yapmadılar mı şimdiye kadar aşılama hicHimm olur inşallah bende bu ay olmazsa kasımda aşılamaya basliycam ama inşallah gerek kalmaz
Himm olabilmiş yani ne güzel o zaman yine olucak o zaman farklı bisi yapmış miydin gebelik içinEvet cnm vardr elbet benim de tup bebekle oldu oğlum.oglum 1yasindaykn dogal yolla hamile kaldım.8haftalikken kalbi durdu.ins yine olur Rabbim sagsalim aldrr kucağımıza
Kiyamam ama tup bebekten sonrs normal yolla olmus aslinda yine olur ne kdr olduEvet cnm vardr elbet benim de tup bebekle oldu oğlum.oglum 1yasindaykn dogal yolla hamile kaldım.8haftalikken kalbi durdu.ins yine olur Rabbim sagsalim aldrr kucağımıza
Oglum simdi 4 yaşında 3 sene olmus nerdeyseKiyamam ama tup bebekten sonrs normal yolla olmus aslinda yine olur ne kdr oldu
Yok cnm haberim bile olmadi.hani nasil olsa olmaz diyosun ya kafamda yoktu kesinlikle olabilcegi.stres cok etkiliyo iste.takmamakta elde degilHimm olabilmiş yani ne güzel o zaman yine olucak o zaman farklı bisi yapmış miydin gebelik için
Anladm cnm ilk once rabbim oglunu sana bagislasin kontrol flan oldunmu ozmn bebegin patolojiye gonderildimi sorun neydiOglum simdi 4 yaşında 3 sene olmus nerdeyse
Olsunncanm kismet iste ne olcagini bilmiyosun hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinBizim ailede herkes ilk geceden hamile kaldı ben de ile olu cam sandim ev aldık hemen sonra olmayınca kredinin yarilanmasini beklemek zorunda kaldık ben de isimden ayrılmak zorunda kaldım olmadı yani
Kafaya takmamk mümkün değil ben evladım olursa 2. Için hiç korunkorunmak istemiyorum artık o kadar canım yandıYok cnm haberim bile olmadi.hani nasil olsa olmaz diyosun ya kafamda yoktu kesinlikle olabilcegi.stres cok etkiliyo iste.takmamakta elde degil
Evet cnm bisey cikmadigini soylediler.zatn haftadindan geride geliyodu.doktor buyuk ihtimalle özürlü olabilirdi dedi.oyle iste cnmAnladm cnm ilk once rabbim oglunu sana bagislasin kontrol flan oldunmu ozmn bebegin patolojiye gonderildimi sorun neydi
Rabbim en kisa zamnda nasip etsin saglikli bir bebbis
Sadece klomenle 3uzu olanlar bile var herşey nasip sakın moralini bozma CanımEvet cnm bisey cikmadigini soylediler.zatn haftadindan geride geliyodu.doktor buyuk ihtimalle özürlü olabilirdi dedi.oyle iste cnm
Aynen oyle canm.Canımı en cok yakan hem oğlumu sutten kesmek hemde bebegimi kaybetmek oldu.bu bebegi istiyosan birakmak zorundasin dedi doktr.eger birakmasaydim ve kaybetseydim daha buyuk vicdan azabi cekerdimKafaya takmamk mümkün değil ben evladım olursa 2. Için hiç korunkorunmak istemiyorum artık o kadar canım yandı
Yeter ki hayirli saglikli olsunlar cnm vaktini Rabbim bilir.zaman uzadıkça can sıkılıyo tabi.etrafin sorusu hoc bitmz zatnSadece klomenle 3uzu olanlar bile var herşey nasip sakın moralini bozma Canım
Evet haklısın allah büyük tez zamanda hepimizin kucagi dolsudolsun inşallahAynen oyle canm.Canımı en cok yakan hem oğlumu sutten kesmek hemde bebegimi kaybetmek oldu.bu bebegi istiyosan birakmak zorundasin dedi doktr.eger birakmasaydim ve kaybetseydim daha buyuk vicdan azabi cekerdim
Sende mi 28 yaşındasın cnmSadece klomenle 3uzu olanlar bile var herşey nasip sakın moralini bozma Canım
Aminnn cnm inşallahEvet haklısın allah büyük tez zamanda hepimizin kucagi dolsudolsun inşallah
Gelisim geriligi vardi yani aynisi benimde basima geldi cnm ilk gebeligim de o oldu ikinciside kendiliginden dustuEvet cnm bisey cikmadigini soylediler.zatn haftadindan geride geliyodu.doktor buyuk ihtimalle özürlü olabilirdi dedi.oyle iste cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?