- 11 Aralık 2016
- 52
- 18
- 3
- 37
Evet canım ayın 27 si adet günüm ama normalde 3 gün erken gelir cuma test yapsam mı Diye düşünüyorumBeklemede misin canm sen şimdi
Ins gelir bebis.gününde yada 2gun once bile yapıp öğreniyorlar canm yap çıkar insEvet canım ayın 27 si adet günüm ama normalde 3 gün erken gelir cuma test yapsam mı Diye düşünüyorum
Inşallah canım cuma günü allah izin verirse test yapicam bakalım inşallah görürüm hepimiz hayırlısıyla bebislerimize kavusuruz inşallahIns gelir bebis.gününde yada 2gun once bile yapıp öğreniyorlar canm yap çıkar ins
Bende kullandım klomen bu ay.nasil yaptin boyle bisey diyebilirsn belki kendim kullandim doktora gitmedim.ovulasyon testi yaptim 15.gun yumurtlama oldugunu gösterdi bakalim nolcak.senin kac tane yumurtan oldu catlatma ignesi f)n oldumuBen bi de klomen kullandim bu ay düzenli ınofolic de kullanıyorum kan hapı da var inşallah bakalım 4 senedir bekliyorum hayırlısı bakalım
Yok canım benim catlacatlatma problemim olmuyodu doktorum müsade etmişti o yüzden kullandımBende kullandım klomen bu ay.nasil yaptin boyle bisey diyebilirsn belki kendim kullandim doktora gitmedim.ovulasyon testi yaptim 15.gun yumurtlama oldugunu gösterdi bakalim nolcak.senin kac tane yumurtan oldu catlatma ignesi f)n oldumu
Benimde yok cnm ona guvenerek yaptim zatn bakalım nolcak.Yok canım benim catlacatlatma problemim olmuyodu doktorum müsade etmişti o yüzden kullandım
Ii bnde cnm napim sisknlik agri gogus agrisi uzandim yatiomSlm canım iyiyiz sen nasılsın
O zaman senin dw olma ihtimali yüksek inşallah bi belirtin var miBende kullandım klomen bu ay.nasil yaptin boyle bisey diyebilirsn belki kendim kullandim doktora gitmedim.ovulasyon testi yaptim 15.gun yumurtlama oldugunu gösterdi bakalim nolcak.senin kac tane yumurtan oldu catlatma ignesi f)n oldumu
Adet olacakmisim gibi geliyo canm.esimin hareketlilik%5umut varmi s3nceO zaman senin dw olma ihtimali yüksek inşallah bi belirtin var mi
Caksir otusuyu kirmizi ginseng kapsulu ve havuc suyu denedimi esin cnmAdet olacakmisim gibi geliyo canm.esimin hareketlilik%5umut varmi s3nce
Ins hamilelik belirtileridir:)Ii bnde cnm napim sisknlik agri gogus agrisi uzandim yatiom
Canım kısmet bu isler inşallah olur ama böyle olup da hamile olan çok var yani ümidini yitirme hiçAdet olacakmisim gibi geliyo canm.esimin hareketlilik%5umut varmi s3nce
Actibiyol diye 2aydr bi ilac kullaniyo cok duzenli olmasada havuc suyu iciyo cnmCaksir otusuyu kirmizi ginseng kapsulu ve havuc suyu denedimi esin cnm
Kaç günün kaldı canımIns hamilelik belirtileridir:)
3gün cnmKaç günün kaldı canım
Yok cnm igneden bnmkiIns hamilelik belirtileridir:)
Anladim cnm hayirlisiActibiyol diye 2aydr bi ilac kullaniyo cok duzenli olmasada havuc suyu iciyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?