Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

Test yapılması gerekiyomus canm neden düşüyor diye yaptrdinmi sen.bana doktr 1düşük herkeste yasanabilir dedi gerk yok dedi
Ilki dusuk deildi ikinci dusuk oldu gondermedigim icinde patolojiye . Testlerm temiz cikti bnm hayirlisi deilmis demekki ikinci kimyasal gibi bisi oldu

Ben de geldim kızlar bu ay bekleyişimizin sonu olur inşallah

Beni de alın aranıza kızlar iki senelik evliyim ne yazık ki benim de çocuğum olmuyor aşağı yukarı 3 4 aydır tedavi görüyorum ama durumlar sıkıntılı galiba...

Kızlar Istanbul bahceci tüp bebek merkezi hakkinda duyumlariniz varmi.ben iletisime gectim.6.5 milyr diyolr.ilaclar dahil mi buna sormadım.bilginiz varsa yazarmisinz

bende aynı dertten muzdaribim 2,5 sene oldu sebebsiz infertilite benımkısıde hsg çekıldım yıne olmadı eylülde histeroskopi oldum inş vesile olur... Rabbim nasip etsin isteyen herkese

Kızlar Istanbul bahceci tüp bebek merkezi hakkinda duyumlariniz varmi.ben iletisime gectim.6.5 milyr diyolr.ilaclar dahil mi buna sormadım.bilginiz varsa yazarmisinz
ilaçlar hariç cnm ilaçlarda 1,5-2.000 falan tutyor... Ben Acıbademe de sordum oda 6,500 +ilaçlar dedi... Mustafa Acette 6.000 yapıyor ... medicana hastanesi ise 5,700 +ilaçlar dedi... bende tüp düşünüyorum ama öncesinde aşılama yaptıracagım şimdiden araştırıyorum merkezleri... Fiyatları aşağı yukarı aynı merkezden ziyade doktor çok önemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…