- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
Test yapılması gerekiyomus canm neden düşüyor diye yaptrdinmi sen.bana doktr 1düşük herkeste yasanabilir dedi gerk yok dediGelisim geriligi vardi yani aynisi benimde basima geldi cnm ilk gebeligim de o oldu ikinciside kendiliginden dustu
Ilki dusuk deildi ikinci dusuk oldu gondermedigim icinde patolojiye . Testlerm temiz cikti bnm hayirlisi deilmis demekki ikinci kimyasal gibi bisi olduTest yapılması gerekiyomus canm neden düşüyor diye yaptrdinmi sen.bana doktr 1düşük herkeste yasanabilir dedi gerk yok dedi
Evet canım 28Sende mi 28 yaşındasın cnm
Hasta olmayi bekliyorumKızlarrr ne yapiyosunuz
Niye oyle diyorsun hamissindir belkiHasta olmayi bekliyorum
Amin canım var mı belirtiBen de geldim kızlarbu ay bekleyişimizin sonu olur inşallah
Yok cnm ya anliyorum artık olcagm zamn.yarın olurum kesin.sen nasılsınNiye oyle diyorsun hamissindir belki
Değişik hiç bir şey hissetmiyorum yok galiba yineAmin canım var mı belirti
Sorun ne canım.hangi tedavileri gordunBeni de alın aranıza kızlar iki senelik evliyim ne yazık ki benim de çocuğum olmuyor aşağı yukarı 3 4 aydır tedavi görüyorum ama durumlar sıkıntılı galiba...
Canim hangi tedavileri goruyorsun.Beni de alın aranıza kızlar iki senelik evliyim ne yazık ki benim de çocuğum olmuyor aşağı yukarı 3 4 aydır tedavi görüyorum ama durumlar sıkıntılı galiba...
Sorun ne canimBeni de alın aranıza kızlar iki senelik evliyim ne yazık ki benim de çocuğum olmuyor aşağı yukarı 3 4 aydır tedavi görüyorum ama durumlar sıkıntılı galiba...
Benimde 2 gün var canım.. ilk hamileyim gibi hissetmiştim. Şimdi anlıyorum hastalanacgimiYok cnm ya anliyorum artık olcagm zamn.yarın olurum kesin.sen nasılsın
Benim geldi bugün.artık doğal yolla ümidim kalmadı.tüp bebek istyrm ama eşim pek yanasmiycak biliyorum.Benimde 2 gün var canım.. ilk hamileyim gibi hissetmiştim. Şimdi anlıyorum hastalanacgimi
bende aynı dertten muzdaribim 2,5 sene oldu sebebsiz infertilite benımkısıdeHamdolsun ki hiç bir sıkıntım yok. Tüm sonuçların temiz. Esiminde öyle. Ama çok istememize rağmen 2 senedir olmuyor evladımız. Bu ay hsg çektirdim onun sonuclari da temiz . Hsg den sonra hamile kalma durumu artabiliyormus. Yine çok hevesliyim ama bakalım . Hem heves hem korku ..
ilaçlar hariç cnm ilaçlarda 1,5-2.000 falan tutyor... Ben Acıbademe de sordum oda 6,500 +ilaçlar dedi... Mustafa Acette 6.000 yapıyor ... medicana hastanesi ise 5,700 +ilaçlar dedi... bende tüp düşünüyorum ama öncesinde aşılama yaptıracagım şimdiden araştırıyorum merkezleri... Fiyatları aşağı yukarı aynı merkezden ziyade doktor çok önemlıKızlar Istanbul bahceci tüp bebek merkezi hakkinda duyumlariniz varmi.ben iletisime gectim.6.5 milyr diyolr.ilaclar dahil mi buna sormadım.bilginiz varsa yazarmisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?