Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

bende aynı dertten muzdaribim 2,5 sene oldu sebebsiz infertilite benımkısıde hsg çekıldım yıne olmadı eylülde histeroskopi oldum inş vesile olur... Rabbim nasip etsin isteyen herkese
Aminn canım benim. Bende bu ay hsg cekindimama 2 gun var adetime agrilarim şimdiden başladı ama hafif hafif

Aminn canım benim. Bende bu ay hsg cekindimama 2 gun var adetime agrilarim şimdiden başladı ama hafif hafif
Bence bu kadr kafana takma canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı aşağı yukarı küçük farklar oluyo onuda farkedn farkediyo yani bn ilkinde farketmistm ama ikincide aynı adet belirtilerim oldu canm hiç fark yoktu hatta test yapıp çift çizgiyi gördükten sonra bile surekli adet olackmisim gbi gelip durmadn bakarsn bnce kendini dinlemeyi bırak ve biraz sakin oll .. daha 19 yasindasin biraz aklından çıkarmaya çalış aşırı takıyorsun..

Elimde değil ki eşime bile su an öyle sinirli davranıyorum ki resmen tüm sıkıntılarını adamdan cikartiyorum

Elimde değil ki eşime bile su an öyle sinirli davranıyorum ki resmen tüm sıkıntılarını adamdan cikartiyorum
Ay yazık onada bazı aylarda bnde öyle oluyorum ama bazen de çok sakinim bu ay mesela hiç ümidim yok gün bile saymiyorum kendini dinlrsen aaa bu belirti diyorsun geçen ay benm yaptığım gbi ..

Calisiyor musun diye sordun sanirimcanim hayır canım çalışmıyorum
Ondan takıntı yapıyorsun evde bir uğraşın yok bence kendine bir uğraş bulmalisin bende evdeym sıkıldıkça onu düsünüyorm şunu mu yapsam bunumu yapsam diye mesela bn örgü yapıyorum kafami oraya verecem sende kendine birşey bul bence..

C anm sende kucukmusun daha.2. Icin mi ugrasiyosun 21 yaşında

Keske bende takmamayi basarabilsem hic bir problem yok sukurler olsun yeni asilamam oldu beklemedeyiz ama yatiyorum kalkiyorum ne kadar istemesemde aklima hep geliyo

Eczanede calisiyodum sirf o stresli isten kurtulmak icin 1 ay once biraktim simdi evdeyim kitap okuyorum spor yapiyorum ama daha tam atmis degilim bu dusunceyi kafamdan bu siteye uye oldum benim gibi olupta derdimi paylasabilecegim arkadaslrm olsun diye asilama oldgumu annem bile bilmiyo

En iyisi sorarlar canın sıkılır kaç günün kaldı canm bat a insallah o kırmızılar gelmz

Olur canim haberleselim hayirli haberlerle insallah :)dr. bana progestan verdi olurda hailemile kalirsam rahime tutunsun diye.buyuk ihtimal onun yan etkileri vucuduma var goguslerimde biraz hassasiyet bide adet olcakmisim gibi ara ara belim agriyo normalde hastalancagm zaman belim agrir

Himm evet insallah gebeliktendir ama kafani fazla takmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…