Benimde ağrılar başladı sankiBenim geldi bugün.artık doğal yolla ümidim kalmadı.tüp bebek istyrm ama eşim pek yanasmiycak biliyorum.
Aminn canım benim. Bende bu ay hsg cekindimama 2 gun var adetime agrilarim şimdiden başladı ama hafif hafifbende aynı dertten muzdaribim 2,5 sene oldu sebebsiz infertilite benımkısıdehsg çekıldım yıne olmadı eylülde histeroskopi oldum inş vesile olur... Rabbim nasip etsin isteyen herkese
Bence bu kadr kafana takma canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı aşağı yukarı küçük farklar oluyo onuda farkedn farkediyo yani bn ilkinde farketmistm ama ikincide aynı adet belirtilerim oldu canm hiç fark yoktu hatta test yapıp çift çizgiyi gördükten sonra bile surekli adet olackmisim gbi gelip durmadn bakarsn bnce kendini dinlemeyi bırak ve biraz sakin oll .. daha 19 yasindasin biraz aklından çıkarmaya çalış aşırı takıyorsun..Aminn canım benim. Bende bu ay hsg cekindimama 2 gun var adetime agrilarim şimdiden başladı ama hafif hafif
Elimde değil kiBence bu kadr kafana takma canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı aşağı yukarı küçük farklar oluyo onuda farkedn farkediyo yani bn ilkinde farketmistm ama ikincide aynı adet belirtilerim oldu canm hiç fark yoktu hatta test yapıp çift çizgiyi gördükten sonra bile surekli adet olackmisim gbi gelip durmadn bakarsn bnce kendini dinlemeyi bırak ve biraz sakin oll .. daha 19 yasindasin biraz aklından çıkarmaya çalış aşırı takıyorsun..
Ay yazık onada bazı aylarda bnde öyle oluyorum ama bazen de çok sakinim bu ay mesela hiç ümidim yok gün bile saymiyorum kendini dinlrsen aaa bu belirti diyorsun geçen ay benm yaptığım gbi ..Elimde değil kieşime bile su an öyle sinirli davranıyorum ki resmen tüm sıkıntılarını adamdan cikartiyorum
Psikolojim bozulduAy yazık onada bazı aylarda bnde öyle oluyorum ama bazen de çok sakinim bu ay mesela hiç ümidim yok gün bile saymiyorum kendini dinlrsen aaa bu belirti diyorsun geçen ay benm yaptığım gbi ..
Calisiyormus ??Psikolojim bozuldune yapi cam bilmiyorum bunaldim iyice
Calisiyor musun diye sordun sanirimcanim hayır canım çalışmıyorumCalisiyormus ??
Ondan takıntı yapıyorsun evde bir uğraşın yok bence kendine bir uğraş bulmalisin bende evdeym sıkıldıkça onu düsünüyorm şunu mu yapsam bunumu yapsam diye mesela bn örgü yapıyorum kafami oraya verecem sende kendine birşey bul bence..Calisiyor musun diye sordun sanirimcanim hayır canım çalışmıyorum
C anm sende kucukmusun daha.2. Icin mi ugrasiyosun 21 yaşındaOndan takıntı yapıyorsun evde bir uğraşın yok bence kendine bir uğraş bulmalisin bende evdeym sıkıldıkça onu düsünüyorm şunu mu yapsam bunumu yapsam diye mesela bn örgü yapıyorum kafami oraya verecem sende kendine birşey bul bence..
Yok daha ne ablacimC anm sende kucukmusun daha.2. Icin mi ugrasiyosun 21 yaşında
Ben olmuyor diye takmiyorum esimde varikosel vardı onun için çok takıntı yapıyordum ama oda şükür iyi smdi bazı aylarda oldumu olmadimi taktigim oldu tabi ama bazen..C anm sende kucukmusun daha.2. Icin mi ugrasiyosun 21 yaşında
Kendine bir uğraş bul canım ne guzl bir sorunda yokmuş insallah tutar kalbini ferah tutKeske bende takmamayi basarabilsem hic bir problem yok sukurler olsun yeni asilamam oldu beklemedeyiz ama yatiyorum kalkiyorum ne kadar istemesemde aklima hep geliyo
En iyisi sorarlar canın sıkılır kaç günün kaldı canm bat a insallah o kırmızılar gelmzEczanede calisiyodum sirf o stresli isten kurtulmak icin 1 ay once biraktim simdi evdeyim kitap okuyorum spor yapiyorum ama daha tam atmis degilim bu dusunceyi kafamdan bu siteye uye oldum benim gibi olupta derdimi paylasabilecegim arkadaslrm olsun diye asilama oldgumu annem bile bilmiyo
Ay benm batta 30 aralık haberleşelim tezden geçer inşallah o br haftada belirti varmı hicAy insallah canim 15 aralikta oldu asilamam dr. 2 hafta sonra test istedi daha yeni 1 hafta oldu yani asilamam
Himm evet insallah gebeliktendir ama kafani fazla takmamaya çalışOlur canim haberleselim hayirli haberlerle insallah :)dr. bana progestan verdi olurda hailemile kalirsam rahime tutunsun diye.buyuk ihtimal onun yan etkileri vucuduma var goguslerimde biraz hassasiyet bide adet olcakmisim gibi ara ara belim agriyo normalde hastalancagm zaman belim agrir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?