- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
Kizz abla deme bana kötü hissettim kendimi 28yaşındayım sadece 7yas varYok daha ne ablacim2 kere hamile kaldm ama biri boş gebelik mis biride kendi dustu
Kizz abla deme bana kötü hissettim kendimi 28yaşındayım sadece 7yas var
Yok canm şaka ya diyebilirsin.yaşlandık artıkdemim o zamn. Bnde öyle oluyorum bna denilince
Yok canm şaka ya diyebilirsin.yaşlandık artık
Bizimde oyle canim esimin varikosel ameliyatindan kimsenin haberi yok. Bende hergun yuruyuse gidiyorum gunde 6-7 km yuruyorum. Ve bol bol kitap okuyorum ha bide bu siteyi okuyotum dertler paylasildikca kuculuyor sonuctaEczanede calisiyodum sirf o stresli isten kurtulmak icin 1 ay once biraktim simdi evdeyim kitap okuyorum spor yapiyorum ama daha tam atmis degilim bu dusunceyi kafamdan bu siteye uye oldum benim gibi olupta derdimi paylasabilecegim arkadaslrm olsun diye asilama oldgumu annem bile bilmiyo
Kesinlikle haklisin canim en iyisini yapiyosun insallah rabbim tez zamanda dualarimizi kabul eder bana dua et asilamam tutsun baska bi kulun duasini allah kabul edermisBizimde oyle canim esimin varikosel ameliyatindan kimsenin haberi yok. Bende hergun yuruyuse gidiyorum gunde 6-7 km yuruyorum. Ve bol bol kitap okuyorum ha bide bu siteyi okuyotum dertler paylasildikca kuculuyor sonucta
Canim Allahim insallah sesini ve sesimizi duyar. Inan ettim simdi senin icin.Kesinlikle haklisin canim en iyisini yapiyosun insallah rabbim tez zamanda dualarimizi kabul eder bana dua et asilamam tutsun baska bi kulun duasini allah kabul edermis
Allah razi olsun canim benim insallah. seninde gonlunden gecenlerim tez zamanda olmasi dilegiyleCanim Allahim insallah sesini ve sesimizi duyar. Inan ettim simdi senin icin.
Allah herkedin dualarini ve bizim dualarimizi kabul edilenlerden eylesin.
Canım inşallah tutunmustur bebisin ama ayaklarımı başını çok sıcak tut sakın usutme çok önemli idrar yollarını usutmemen gerekiyoKesinlikle haklisin canim en iyisini yapiyosun insallah rabbim tez zamanda dualarimizi kabul eder bana dua et asilamam tutsun baska bi kulun duasini allah kabul edermis
Canimm inşallah işe yaramiştır ve bunlarin hepsi bi belirtidirBen bugün uykuda çok midem bulaniyodu bi uyandım midem gerçekten bulanıyor ağzım da zehir gibiydi sonra geçti dedim tam bu seferde akşam yemeğinde oldu yiyemedim bıraktım bugün 25. Günüm inşallah kupa ise yaramıştır
Amin canım inşallah normalde böyle olmam hiç ama bakalım artıkCanimm inşallah işe yaramiştır ve bunlarin hepsi bi belirtidir
Dayanabilirsen evet yapma canim yani biraz ileriye ötele test yapacagin günü.Hep test yapıyorum hüsranı görmekten çok yoruldum bu sefer sali ya kadar yapmiycam
haklisin canim sagol tavsiyen icin elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum insallah canm seninde bebegn tutunmusturBen bugün uykuda çok midem bulaniyodu bi uyandım midem gerçekten bulanıyor ağzım da zehir gibiydi sonra geçti dedim tam bu seferde akşam yemeğinde oldu yiyemedim bıraktım bugün 25. Günüm inşallah kupa ise yaramıştır
Amin canım ben kupa cektirmistcektirmistim bu ay kadın öyle söyledi kendini zorlayacak hareketler yapma hiç bi kez süpürge yaptım o gün kasiklarim çok ağrıdı onu da bıraktım yapmadım dikkat et kendinehaklisin canim sagol tavsiyen icin elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum insallah canm seninde bebegn tutunmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?