Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

Bizimde oyle canim esimin varikosel ameliyatindan kimsenin haberi yok. Bende hergun yuruyuse gidiyorum gunde 6-7 km yuruyorum. Ve bol bol kitap okuyorum ha bide bu siteyi okuyotum dertler paylasildikca kuculuyor sonucta

Bizimde oyle canim esimin varikosel ameliyatindan kimsenin haberi yok. Bende hergun yuruyuse gidiyorum gunde 6-7 km yuruyorum. Ve bol bol kitap okuyorum ha bide bu siteyi okuyotum dertler paylasildikca kuculuyor sonucta
Kesinlikle haklisin canim en iyisini yapiyosun insallah rabbim tez zamanda dualarimizi kabul eder bana dua et asilamam tutsun baska bi kulun duasini allah kabul edermis

Kesinlikle haklisin canim en iyisini yapiyosun insallah rabbim tez zamanda dualarimizi kabul eder bana dua et asilamam tutsun baska bi kulun duasini allah kabul edermis
Canim Allahim insallah sesini ve sesimizi duyar. Inan ettim simdi senin icin.
Allah herkedin dualarini ve bizim dualarimizi kabul edilenlerden eylesin.

Canım inşallah tutunmustur bebisin ama ayaklarımı başını çok sıcak tut sakın usutme çok önemli idrar yollarını usutmemen gerekiyo

Ben bugün uykuda çok midem bulaniyodu bi uyandım midem gerçekten bulanıyor ağzım da zehir gibiydi sonra geçti dedim tam bu seferde akşam yemeğinde oldu yiyemedim bıraktım bugün 25. Günüm inşallah kupa ise yaramıştır

Canimm inşallah işe yaramiştır ve bunlarin hepsi bi belirtidir

haklisin canim sagol tavsiyen icin elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum insallah canm seninde bebegn tutunmustur

haklisin canim sagol tavsiyen icin elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum insallah canm seninde bebegn tutunmustur
Amin canım ben kupa cektirmistcektirmistim bu ay kadın öyle söyledi kendini zorlayacak hareketler yapma hiç bi kez süpürge yaptım o gün kasiklarim çok ağrıdı onu da bıraktım yapmadım dikkat et kendine

Kzlar bnde varim su an cyclo progynova kullaniyorm bu ucuncu ayim son ay bakalm 1.5 yildir olmuyor yumurta tembelliqi var bndede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…