- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
Ediyorum arkadasim sende et insallah bu kadar cabalarimiza karsin tutunur bebislerimizAmin canım ben kupa cektirmistcektirmistim bu ay kadın öyle söyledi kendini zorlayacak hareketler yapma hiç bi kez süpürge yaptım o gün kasiklarim çok ağrıdı onu da bıraktım yapmadım dikkat et kendine
İnsallah ise yarar canim hersey istedigin gibi olurKzlar bnde varim su an cyclo progynova kullaniyorm bu ucuncu ayim son ay bakalm 1.5 yildir olmuyor yumurta tembelliqi var bndede
Amin canimm insallaaaaaahhhhEdiyorum arkadasim sende et insallah bu kadar cabalarimiza karsin tutunur bebislerimiz
Test ne zamn yapacaksın canmBenimde bugün adet günüm . Hastalanacak gibi değilim ama bilmiyorum bazen geciktiği olabiliyordu. 27 si evlilik yildonumumuz inşAllah eşime en güzel hediyeyi verebilirim. Dua edin..
Jbilmiyorun ki canım bazen geciktiği oluyor adetinin beklicem birazTest ne zamn yapacaksın canm
Himm bekle bakalım canim insallah vardırJbilmiyorun ki canım bazen geciktiği oluyor adetinin beklicem biraz
İnşAllah canımHimm bekle bakalım canim insallah vardır
Neden korkuyorsun canm ya hayırlısı herşeyin bazen çok istediğimiz şeyler bizm için hayırlı olmayabilirİnşAllah canımçok farklı bişey bu duygu . Öyle korkuyorum ki adet olacağım diye. Rabbim bilir tabi herşeyi..
Doğru söylüyorsun canım benimNeden korkuyorsun canm ya hayırlısı herşeyin bazen çok istediğimiz şeyler bizm için hayırlı olmayabilir
Aynen sabir etmeyi ogrenmemiz gerekiyo.. dua et bol bol için ferahlar.. birde hamilelik için dua yapıyorlar onları yap için acayip rahatliyo namazlar kiliyorlr onlarida deneDoğru söylüyorsun canım benimhakkımızda hayirlisi
Amin cnm insallh cumlemizin qonlune qre olsunİnsallah ise yarar canim hersey istedigin gibi olur
bugün yarın bende bekliyorum kırmızıların gelmesiniVe adet oldum kızlar((((
Kısmet canm kafani ferah tut bu ay fazla takmamaya calis .. insallh 2017 uğur getirirVe adet oldum kızlar((((
Gerçekten hayirlisi artık .. şükür ki eşim çok iyi beni o rahatlatıyor yoksa çok bunalıma giriyorumbugün yarın bende bekliyorum kırmızıların gelmesinibu ayda yaramaz bebişlerimiz yollarını şaşırtmışlar bulamamışlar annesi duayla sabırla elbet Allahın izniyle hayırlısıyla gelecekler ve bizde hayırlısıyla anne olcaz inşallah :)
İnşAllah canım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin RabbimKısmet canm kafani ferah tut bu ay fazla takmamaya calis .. insallh 2017 uğur getirir
Amin canım .. bekliyorum bnde 4 gün kaldı bakalm bnm kırmızı lar geleckmiİnşAllah canım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
şükür canım iyiki eşlerimiz varGerçekten hayirlisi artık .. şükür ki eşim çok iyi beni o rahatlatıyor yoksa çok bunalıma giriyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?