Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

Amin canım ben kupa cektirmistcektirmistim bu ay kadın öyle söyledi kendini zorlayacak hareketler yapma hiç bi kez süpürge yaptım o gün kasiklarim çok ağrıdı onu da bıraktım yapmadım dikkat et kendine
Ediyorum arkadasim sende et insallah bu kadar cabalarimiza karsin tutunur bebislerimiz

İnşAllah canım çok farklı bişey bu duygu . Öyle korkuyorum ki adet olacağım diye. Rabbim bilir tabi herşeyi..
Neden korkuyorsun canm ya hayırlısı herşeyin bazen çok istediğimiz şeyler bizm için hayırlı olmayabilir

Doğru söylüyorsun canım benim hakkımızda hayirlisi
Aynen sabir etmeyi ogrenmemiz gerekiyo.. dua et bol bol için ferahlar.. birde hamilelik için dua yapıyorlar onları yap için acayip rahatliyo namazlar kiliyorlr onlarida dene

Ve adet oldum kızlar ((((
bugün yarın bende bekliyorum kırmızıların gelmesini bu ayda yaramaz bebişlerimiz yollarını şaşırtmışlar bulamamışlar annesi duayla sabırla elbet Allahın izniyle hayırlısıyla gelecekler ve bizde hayırlısıyla anne olcaz inşallah :)

Gerçekten hayirlisi artık .. şükür ki eşim çok iyi beni o rahatlatıyor yoksa çok bunalıma giriyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…