Canım sakın canını sıkma. Bebişlerimiz zamanlarını sıralarını bekliyorlar. Bi gelselet en kıymetlilerimiz olacaklar zatenVe adet oldum kızlar((((
Mizfa hayirlisi olsun canim bnde bu gün adet oldumKan testi yaptirdim sonuc 0.54 malesef gebelik yok hayirlisi allahim demekki baska zaman vercek ama yinede cok uzuldum cok agladim eve zor geldim hastaneden cok zor beklemek moralm cok bozuk
Tabi öyle ama her ay hamileymisim gibi hissediyorum kendimi kandiriyorum ve sonuç hep aynı bu çok yoruyor beniCanım sakın canını sıkma. Bebişlerimiz zamanlarını sıralarını bekliyorlar. Bi gelselet en kıymetlilerimiz olacaklar zaten
Bende hamileyim sanmıştım bu ay . Bide hsg cektirince hamilelik artıyor diye duyunca hamilelik triplerine bile girmiştim.Kan testi yaptirdim sonuc 0.54 malesef gebelik yok hayirlisi allahim demekki baska zaman vercek ama yinede cok uzuldum cok agladim eve zor geldim hastaneden cok zor beklemek moralm cok bozuk
Bide o kadar yorulduk ki artik esimle tartismalarimiz artmaya basladi birbirimizi yipratiyoruz bos yere. Cok ufak sebeplerle tartismaya basladik resmen sebepsiz yere.Tabi öyle ama her ay hamileymisim gibi hissediyorum kendimi kandiriyorum ve sonuç hep aynı bu çok yoruyor benio degilesimide boş yere heveslendiriyorum bide şaka gibi adetim 2,3gungecikmez mi of of Rabbim yardimcimiz olsun camların benim
Nasl olcak bilmiyorum ama artik dusunmeyip akisina birakmaliyiz kafayi yicez yoksaBide o kadar yorulduk ki artik esimle tartismalarimiz artmaya basladi birbirimizi yipratiyoruz bos yere. Cok ufak sebeplerle tartismaya basladik resmen sebepsiz yere.
Maleseff o oluyo ya eşimin üzerine çok gittim bir ara oda çok kızdı ve üzüldü test iyi gelince oh kurtuldm senden ded adam düsünün.. hic farkında degildm o kadr canı sıkılmis ki ama bni yanlis anlama bn sadece tedavi icn kır ilaç faln kullanmak istemiyordu bnde üzerine gittim o yüzden bile alinms.Bide o kadar yorulduk ki artik esimle tartismalarimiz artmaya basladi birbirimizi yipratiyoruz bos yere. Cok ufak sebeplerle tartismaya basladik resmen sebepsiz yere.
Hoşgeldiniz..Selammm
Beni de aranıza alır mısınız?
Tabiki canim hosgeldinSelammm
Beni de aranıza alır mısınız?
Hoşgeldiniz..
Tabiki canim hosgeldin
Tanışalım cnim hikayeni dinleyelim burda dertleşelimHoşbuldum :)
Tanışalım cnim hikayeni dinleyelim burda dertleşelim
İnsallah.. baya br zorlu süreç olmuş senin için kullandığın bir çok kelimenin anlamını dahi bilmiyorm (leep) neler neler var hayatta Rabbim yardımcın olsun bir an önce kavusursun inşallah seni yavruna..Kısaca anlatayım o zaman :)
28 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, bu süre zarfında hiç korunmadım ve 16 yaşından konulmuş bir PCOS teşhisim var. Daha önce doktor yumurta tembelliğim olduğunu iletmişti. 3 defa Preseed ile denedim, olmadı. Bir ara Inofolic kullandım yine olmadı. Sonrasında yaptırdığım smear testinde CINII çıktı ve onun peşinde koşturdum çocuk aklıma bile gelmedi. Geçtiğimiz Mayıs'ta Leep operasyonu geçirdim drum 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama sonuç yine hüsran.
Bu ay geçirdiğim leep operasyonundan sonraki rutin smear kontrollerime giderken yumurta takibi yaptırma kararı aldım ve Puregon ile ilk adımı attım.
SAT'ımın ilk günü yani 16 Aralık'ta 75ml ile vurmaya başladım. 8. gün kontrollerde doktorum yumoşlarımın yeteri kadar gelişmediğini ve dozun az geldiğini söyledi ve 100ml'e çıkardı. Bugüne kadar 100ml olarak iğneye devam ettim. Bugün ki kontrolde sağ tarafta 17mm bir adet, solda ise 4 adet küçük henüz büyüyemeyen yumoşlarım olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesini akşam 9:40 itibariyle vuruldum. 36 saat sonra ilk olmak koşuluyla 3 gün gün aşırı ilişki önerdi. Ben işimi sağlama alıp iğneden 15 dk sonra ilk çalışmamı gerçekleştirdim. Diğerleri için beklemedeyiz.
Tek yumurtam zar zor geliştiği için pek bir umudum olmasa da kısmetten öte köy yok. İnşallah bu sefer başarabilirim :)
Bu süreç içersinde soğan kuru incir kuru veya çörek otu bal tarçın kürü denednmi pko hastalarına çok faydası varms diye biliyorum..Kısaca anlatayım o zaman :)
28 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, bu süre zarfında hiç korunmadım ve 16 yaşından konulmuş bir PCOS teşhisim var. Daha önce doktor yumurta tembelliğim olduğunu iletmişti. 3 defa Preseed ile denedim, olmadı. Bir ara Inofolic kullandım yine olmadı. Sonrasında yaptırdığım smear testinde CINII çıktı ve onun peşinde koşturdum çocuk aklıma bile gelmedi. Geçtiğimiz Mayıs'ta Leep operasyonu geçirdim drum 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama sonuç yine hüsran.
Bu ay geçirdiğim leep operasyonundan sonraki rutin smear kontrollerime giderken yumurta takibi yaptırma kararı aldım ve Puregon ile ilk adımı attım.
SAT'ımın ilk günü yani 16 Aralık'ta 75ml ile vurmaya başladım. 8. gün kontrollerde doktorum yumoşlarımın yeteri kadar gelişmediğini ve dozun az geldiğini söyledi ve 100ml'e çıkardı. Bugüne kadar 100ml olarak iğneye devam ettim. Bugün ki kontrolde sağ tarafta 17mm bir adet, solda ise 4 adet küçük henüz büyüyemeyen yumoşlarım olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesini akşam 9:40 itibariyle vuruldum. 36 saat sonra ilk olmak koşuluyla 3 gün gün aşırı ilişki önerdi. Ben işimi sağlama alıp iğneden 15 dk sonra ilk çalışmamı gerçekleştirdim. Diğerleri için beklemedeyiz.
Tek yumurtam zar zor geliştiği için pek bir umudum olmasa da kısmetten öte köy yok. İnşallah bu sefer başarabilirim :)
İnsallah.. baya br zorlu süreç olmuş senin için kullandığın bir çok kelimenin anlamını dahi bilmiyorm (leep) neler neler var hayatta Rabbim yardımcın olsun bir an önce kavusursun inşallah seni yavruna..
Bu süreç içersinde soğan kuru incir kuru veya çörek otu bal tarçın kürü denednmi pko hastalarına çok faydası varms diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?