- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Bende anlatm o zaman bn 21 yasindayim 26 aylık evliym evlendigimzden beri düşünüyoruz evlendikten 9 ay sonra bir gebelik oldu ama 5 haftalık düstü sonra 6 ay sonra esimde varikosel olduğu nü öğrendik ve ameliyat oldu ameliyattan 5 ay sonra tekrar hamile kaldm oda 8 haftalik boş gebelik mis ondada kurtaj oldm ve 1 ay sonra çalışmalara başladık bu arada bütün gerekli testleri yaptırdık bnde pıhtılaşma varmis gebelik oluşunca iğne kullanacağım 4 aydır deniyoruz henüz gelen giden yok bekliyoruz.. bu arada soğan suyunu tekrar arastr istersen adeti düzene sokuyormus yinede denemeye çalış derim..Soğan kürünü sadece 1 gün deneyebildim midem kaldırmadıZaten genelde iltihabı ya da kisti olanlar için öneriyorlar diye biliyorum soğan suyunu. Bende onlar olmadığı için çokta zorlamadım kendimi.
İncir ve çörekotunu da denedim ama hiçbir faydası olmadı. Belki o süre zarfında rahim ağzımda problem var diye de olmamış olabilir ama bilemedim.
Sendeki sebep nedir?
Bende anlatm o zaman bn 21 yasindayim 26 aylık evliym evlendigimzden beri düşünüyoruz evlendikten 9 ay sonra bir gebelik oldu ama 5 haftalık düstü sonra 6 ay sonra esimde varikosel olduğu nü öğrendik ve ameliyat oldu ameliyattan 5 ay sonra tekrar hamile kaldm oda 8 haftalik boş gebelik mis ondada kurtaj oldm ve 1 ay sonra çalışmalara başladık bu arada bütün gerekli testleri yaptırdık bnde pıhtılaşma varmis gebelik oluşunca iğne kullanacağım 4 aydır deniyoruz henüz gelen giden yok bekliyoruz.. bu arada soğan suyunu tekrar arastr istersen adeti düzene sokuyormus yinede denemeye çalış derim..
Himm çok guzl o zamn..Seninde benden pek bir farkın yokmuş. Oldukça zor durumlar yaşamışsın. Ama biz yine de polyannacılık oynayarak iyi tarafından bakalım en azından hamile kalabilmişsin. :) Sağlıksız bir gebelikmiş sadece. Arkadaşımın da kürtaj sonrası 4 ay kadar olmadı 5. ayda tekrar hamile kaldı. Rahimin toparlanması biraz uzun sürmüş. İnşallah sen de bu ay güzel haberleri verirsin bize.
Reglim operasyon sonrası düzene girdi. Önceleri oldukça fazla düzensizdi ama şimdi en geç 30-31. gün gelmiş oluyor yine de olmadı mı olmuyor
Hoşgeldin canm sende çok zor süreçlerden geçmişin Allah yardımcın olsun okunma yı faln düsündünmü hiç ??? Gebelik lerin nasl oluyor artk tüp yoluylamiValla artık ben de paylaşa paylaşa,konuşa konuşa artık deliricem sanırım yakında.1 kere normal yoldan hamile kaldım 16 haftalıkken düşük yaptım,rahim filmi çekildikten sonra bugüne kadar süren sol tarafımda bir ağrı var.Laparoskopi ve histereskopi ameliyatları oldum ancak bu ameliyatlar sonucu açık olan tüplerim kapanmış.Yıllardır tüp bebek deniyorum her seferinde hamile kalıyorum ancak 1ay içinde yine düşük yapıyorum.
Sebep ne kimse bilmiyor,doktorlarım hayretler içerisinde bana bakıyor,dile kolay 6 gebelik,6 düşük.Gerçekten psikolojim artık iyi değil kızlar.Bir teşhis de yok gidip ameliyat olsam birşey olsam.Gideyim bir daha laparoskopiyle baktırayım diyorum ama bu da çocuk oyuncağı değilki,öyle elim kolum bağlı bekliyorum,neyi kimi bekliyorum bende bilmiyorum.
Kusura bakmayın dertleşme yazısını görünce attım kendimi içeriye,çok doluyum,lafın bir sağından bir solundan anlattım farkındayım karışık oldu.Valla kocama ciddi ciddi boşanmayı bile teklif ettim ben zamanında,git başkasıyla evlen belki çocuğun olur diye,hergün ağlıyorum ya hergün...
Himm çok guzl o zamn..bn kırmızılaro yiyecm test negatif ;(( .. en pozitifinden bakıyorum bnde senin dediğin gbi en azından gebe kalabiliyorum
Bn hiç ümitli değildim ama rüyamda gördüm iki gündür heveslenmistim tirt çıktıHAdi yaaHalbuki ben senden çok umutluydum
Cok geçmiş olsun canım .kan pihtilasmasi testi yapildi mi sana.veya yapisiklik varmiymis.vallahi bende 4 ay once düşük yaptım ertesi gün kurtaj oldum.kurtajdan 1 hafta sonra ortaya çıkan sağ kasigimda gecmek bilmeyen bi ağrı var 4 aydır da devam ediyor.kronik hale geldi.doktorlar anlamıyorlAr kac tane profesöre gittim ultrasondan bakıp birsey yok diyorlar.hepsi kas agrilaridir diyor.kas gevsetici agri kesici hepsini kullandim ama kasla alakasi yok çünkü gecmiyor bu ağrı. Surekli bi tarafım cız ciz.bazen sol tarafa da geciyor ama sag taraf daha baskın .ne olabilir ki acaba bu.Valla artık ben de paylaşa paylaşa,konuşa konuşa artık deliricem sanırım yakında.1 kere normal yoldan hamile kaldım 16 haftalıkken düşük yaptım,rahim filmi çekildikten sonra bugüne kadar süren sol tarafımda bir ağrı var.Laparoskopi ve histereskopi ameliyatları oldum ancak bu ameliyatlar sonucu açık olan tüplerim kapanmış.Yıllardır tüp bebek deniyorum her seferinde hamile kalıyorum ancak 1ay içinde yine düşük yapıyorum.
Sebep ne kimse bilmiyor,doktorlarım hayretler içerisinde bana bakıyor,dile kolay 6 gebelik,6 düşük.Gerçekten psikolojim artık iyi değil kızlar.Bir teşhis de yok gidip ameliyat olsam birşey olsam.Gideyim bir daha laparoskopiyle baktırayım diyorum ama bu da çocuk oyuncağı değilki,öyle elim kolum bağlı bekliyorum,neyi kimi bekliyorum bende bilmiyorum.
Kusura bakmayın dertleşme yazısını görünce attım kendimi içeriye,çok doluyum,lafın bir sağından bir solundan anlattım farkındayım karışık oldu.Valla kocama ciddi ciddi boşanmayı bile teklif ettim ben zamanında,git başkasıyla evlen belki çocuğun olur diye,hergün ağlıyorum ya hergün...
Bn hiç ümitli değildim ama rüyamda gördüm iki gündür heveslenmistim tirt çıktıneyse kısmet önümüzdeki aya sen yumurtlama günü ne Zaman
Ay nolur kafana takma takmazsan oluyorO zaman önümüzdeki BAT'ta bomba gibi haberler bekliyorum senden. Bu rüya önümüzdeki ay için de olabilir belli mi olur :)
Dün akşam iğneyi vuruldum ama henüz çatlama belirtisi yok. Bugün, yarın çatlar sanırım eğer yumoşlarım da benim gibi inatçı değillerse :) Sonra o bitmek bilmeyen bekleyiş başlayacak
Ay nolur kafana takma takmazsan oluyorcatlar onlar uysaldır :) inşallah canm ruyalarm çıkar inşallah .. rabbim bizlere de nasip etsin
Ya zamn olmasa da düsünürüz biz demiKoooocamannnn bir AMİNNNNN diyorum.
Takmamak elinde olmuyor ki insanın. Şansıma işler hep yoğun olurdu başka birşey düşünecek vaktim olmazdı ama bu ara bomboş hal böyle olunca düşünecek çok zaman kalıyor
Ya zamn olmasa da düsünürüz biz demibunun bir çözümü yolu yokmu yaaa bnde ise girmk istiyorum tekrardanhamileyken cikmistm daha baslamadm ise gitsem kafam yogunlasirdi
Aslında haklisin bnm gebelik süreci biraz daha sıkıntılı geçebilirmis yakın takip olacak iğneler faln hiç bir olmasa sıkıntıyi bn yaparm 2 dusuk olunca ama boylede evde sadece bu olaya konsantre oldugmdan çok takiyorum örgü yapiyordm baya oyalandm ama oda sarmiyo artk sıkıldim ondanYok canım yok ne yaparsan yap yoğunlaşmıyor. Bizim önceliğimiz ve en önemli konumuz bu olduğundan aksine işe tam konsantre olamıyorsun. Bence tek çaresi beynimizi formatlamak ama bu da mümkün değil ne yazık ki
Aslında çalışmıyor olman bu süreçte daha iyi en azından kendini bu dönemlerde yormazsın, bol bol uzanırsın bebişte daha rahat tututunur sana. Gerçi yaşayacak günü varsa ne yaparsan yap tutunuyor ama bizimkiler biraz nazlı olduğundan ne olur ne olmaz işi sağlama almak lazım. Mesela ben sırf bu yüzden önümüzdeki hafta için izin aldım.
Aslında haklisin bnm gebelik süreci biraz daha sıkıntılı geçebilirmis yakın takip olacak iğneler faln hiç bir olmasa sıkıntıyi bn yaparm 2 dusuk olunca ama boylede evde sadece bu olaya konsantre oldugmdan çok takiyorum örgü yapiyordm baya oyalandm ama oda sarmiyo artk sıkıldim ondan
Komsularimla aram yok çok sakin bir mahallede oturuyorum kız kardeslrrmlede görüsüyorumda bir iki gün geri kalan surec yine boş boya olayida neyi boyayabilirim ki bir kurs faln olsa giderdm aslında bir araştırayim..KArdeşin, yakın olduğun komşun falan yok mu beraber kafa dağıtabileceğiniz? Ya da şimdiki yeni moda evde birşeyleri boyayıp değiştirme. Eğer boyaları bulma şansın varsa çok güzel bir kafa dağıtma yöntemi olabilir. Ben evde olsaydım ilk yapacağım şey bu olacaktı :)
Komsularimla aram yok çok sakin bir mahallede oturuyorum kız kardeslrrmlede görüsüyorumda bir iki gün geri kalan surec yine boş boya olayida neyi boyayabilirim ki bir kurs faln olsa giderdm aslında bir araştırayim..
Bir inceleyeym bakalım teşekkür ederimİnternette videoları var canım millet tepsi dekor vs yapıyor. Tepsi boyama vs diye arat görürsün. Hangi malzemeler kullanıldığı falan da var.
Nerelerdesin ablacim...BirAsilAnnesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?