Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

aynen canım benim.
gebelik varsa ateş yüksekte kalır.
adet olacaksan düşüşe geçer.
ben test yapmadan ateşime bakıp anlarım hemen.
Himmm o zaman yumurtlama günün den itibaren takip yapmam gerek yoksa normal atesimi bilemem.. önümüzdeki ay deneyeym bunu

Himmm o zaman yumurtlama günün den itibaren takip yapmam gerek yoksa normal atesimi bilemem.. önümüzdeki ay deneyeym bunu

evet düzenli ölçüp fikir edinmen gerek.
mesela benim adet günlerim hep düşük ateşle geçer.
yumurtlamadan sonra yükselir ve adete kadar yüksek kalır.
adete 2 gün kala düşer ve adet olacağım derim.

evet düzenli ölçüp fikir edinmen gerek.
mesela benim adet günlerim hep düşük ateşle geçer.
yumurtlamadan sonra yükselir ve adete kadar yüksek kalır.
adete 2 gün kala düşer ve adet olacağım derim.
Himmm güzel bir yöntem artık bunu denerm hep

Merhaba. Öncelikle Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin. Bende 1.5 yıldır evliyim çalışıyorum diye istemiyordum çocuk ama zaman geçtikçe benden sonra evlenen herkesinde çocuğu olunca çok özendim Şimdide biz isteyip deniyoruz olmuyo e tabiki 4-5 hatta 10 yıldır deneyipte olmayanların yanında bizimki çok yeni ama yinede insanın içine kurt düşmüyo değil.

Mrb canm hoşgeldin aramiza yeni düşünme basladinz sanırım olur insllh kontrollerini yaptirdinmi ?

Mrb canm hoşgeldin aramiza yeni düşünme basladinz sanırım olur insllh kontrollerini yaptirdinmi ?

Hoşbuldum teşekkür ederim. Kontrol yaptırmadım aslında siteye üye olmamın sebeplerinden biriside bu. Daha önceden deneyimli olan insanlardan fikir almak ve ona göre doktora gözükmek çünkü evlendikten sonra hiç doktora gitmedim açıkcası o sandalyeden korkuyorum sanırım :) Bu ay 7. günüm geçti hala hasta olmadım cumartesi dayanamayıp test yaptırdım acilde ama değer 0.100 çıktı üşütmüşsün dedi ama ilk defa başıma böyle bişe geldi anlayamadım

Himmm olabilir . Adet döngün ne kadr canm.. bnce kendine iyi bir doktor bulup kontrolerini yaptırmalisn enfeksiyon varmi yumurtlama gerçekleşiyormu vs. Doktor gerekeni söyler zaten sonra inslhh olr canm yani enfeksiyon faln varsa önce tedavini olup sonra beklerdin ..

Bir ara düzensizlik vardı 3 ay yasmin kullandım 33 günde bir oluyodum ama şu an 7. gün ve hala olmadım hatta ilacı bıraktıktan sonra hamile kalırsın dediler ama olmadı bilmiyorum hiç alttan muayene olmadım korkuyorum işte Bi cesaret gelmesi lazım sanırım.

Hamile olabilirsin canm
Hiç korkulacak birşey yok canm zaten ultrason aletine jel suruyor doktor agritmiyo bn o kadr çok bakıldı ki alttan artk hiç tereddüt yok ilk bnde korkmuştum ama korktuğum gbi değil. Yasmindrn kaynaklı gecikme olabilir canm adetliyken 3.gunu git bakalım bir doktoruna adet düzensizliği olunca biraz geç oluyormuş hamile kalmak düzen olmaliyms 33 günde bir olmalı yani birde suan da yumurtlama günlerinde olabilirsn internet ten hesaplayabilisn o günlerde ilişki olması olasılığı yüksektir..

Yasmini bırakalı 3 ay falan oldu ondan kaynaklandığını düşünmüyorum hatta kahverengi lekeler geliyodu onlarda düzelmişti ilaçtan sonra dediğim gibi işte şuan 7 gün geçti hala hasta olmadım bu hafta içerisinde olmasam mecbur gidicem artık napalım korkunun ecele faydası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…