Çok iyi bir eş fakat ailesini sürekli yalnız bırakan bir eş..

pinoky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
118
0
66
herkese merhaba.. 24 yaşında eşimle severek evlendim. evlenmeden önce 4 yıllık bir geçmişimiz var. herşeyiyle tanıdığım zannettiğim hayatıma soktuğum adamı evlendikten sonra tanıdım yazıkki.. yazık dedim çünkü 3 yaşında bir oğlum var ve ne yazıkki o da yaşanılanlara şahit bir şekilde büyüyor.. eşim çok iyi niyetli çok sevecen lugatında HAYIR YAPAMAM kelimeleri olmayan bir insan diyeceksiniz ki sorun ne sorun bu kadar iyi bu kadar sevecen bir adam fakat tüm bunları yaparken de bir taraftan ailesini eksik ve yalnız bırakan bir adam.. 4 yıllık evliyim bu dört yıl içinde kaç defa boşanma kararı alıp yapamadığımı biliyorum yapamadım çünkü çocuğum bir tarafı hep eksik büyümesin diye.. yapamadım çünkü onu çoook seviyorum.. hep akşamları evimde yalnız kalmama rağmen.. hep herkese karşı korunmasız kalmama rağmen..yüce rabbim herkesi bir sınavla sınarmış ya benim de sınavım bu olsa gerek.. ama çok çaresizim kopamadığı alkollü arkadaş çevresinden dolayı, tutamadığı düzelcek herşey sözlerinden dolayı.. çok şükür evimiz arabamız herşeyimiz var ama herşey maddiyat değil kii yalnızım işte bunu neyle satın alabilirim? fikirlerinize çok ihtiyacım var

Diyecek bişi yok gerçekten üzüldüm ne kadar anlatsan da kimse senin çektiğini bilemez, çocuk olması gerçekten sana bi bağ olmuş boşanma kararını uygulamamanda ama onu da düşünmek zorundasın, Allah yardmcın olsun canım pek bi fikir veremedm yardım edemedm ama

allah yardımcın olsun.. tıbbı destek alması gerek bence

Son düzenleme:
herşey çocuklar için değil mi? sanırım katlancam bu duruma.. çok saol yine de önemseyip okuyup cevap verdiğin için..

pinoky husnu kuruntu yapma canim arkadaslar henuz gormemistir konunu benim esimde oyleydi evliligimizin ilk yillarinda, alkollu ortamlar kahve ... arkadaslarini bana tercih ediyordu esimi ararlardi oda giderdi sabah cikardi 11 , 12 den once gelmezdi

pinoky husnu kuruntu yapma canim arkadaslar henuz gormemistir konunu benim esimde oyleydi evliligimizin ilk yillarinda, alkollu ortamlar kahve ... arkadaslarini bana tercih ediyordu esimi ararlardi oda giderdi sabah cikardi 11 , 12 den once gelmezdi

11-12 de gelse erken geldin derdim en erken geldği sattler bahsattiğin saatler.. arkadaş çevresinin kurbanı.. diyorum ya hayır demeyi bilmiyor ve öğrenemiycek de..

denedim denemez miyim.. light diolarmışş kalkıp gelemezmiş onu düşüncekmişim..

hep saçma sapan arkadaş çevresi yüzünden ailenle karınla çocuğunla oturan Light mı oluyomuş, herlde arkadaşları düzgün bi yuva kuramamışlar kocanı da kendi içlerine çekmeye çalışıyolar, ama 30 yaşında adam anlaması lazım yahu arkadaş alkol nereye kadar ömrünün sonuna kadar onlar mı yanında olcaklar

diyorum ya o kadar iyi niyetli bir insankii kimseyi kıramıyor ve kahretsin ben bu yüzden bırakamıyorum onu içini biliyorum asla yanlış yapmıycağını biliyorum ama eksiğim çok eksikk

isten gelince eve ugrar mi yoksa hemen arkadaslarinin yanina mi gider ??, ve her gun hafta sonu dahil arkadaslariyla beraber mi gezer ???

diyorum ya o kadar iyi niyetli bir insankii kimseyi kıramıyor ve kahretsin ben bu yüzden bırakamıyorum onu içini biliyorum asla yanlış yapmıycağını biliyorum ama eksiğim çok eksikk

Ya canım aslında zamanla o da anlar belki şimdi yine yaşı genç sayılr daha ne kadar böyle devam eder ki bıkar, sonuçta çocuğuna da sahip çıkıyosa sizi kmseye muhtaç etmiyosa, dövmüyosa şiddet uygulamıyosa daha ne kocalar var yani Boşver demiyorum ama Biraz da iyi yönünden bkmya çalışsak belki :/ Yuva dağıtmak öyle kolay bişey değil

peki cocuguyun bir gelisim sorunu var mi mesela konusamama ??? veya cocugun baba yoklugu cekiyor bi nevi bu durum ona nasil yansiyor yani sinirli bi yapisi mi var yoksa icine mi kapanik ?

zamana bıraktım zaten.. çünkü elimden gelen başka bişey yok. başlarda çok mücadele ettim ama artık bıraktım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…