Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence misafiriniz az olacaksa iftar hazirlayin sonrasinda pasta kesin ama kalabalik olacaksaniz iftardan sonra yapin kutlamayi, normal bir dogum gunu menusu hazirlayin pasta borek kurabiye vs.
10 Erişkin 8 çocuk olacak hemen hemen
Iftar 8.30da iftardan sonra çağırmak için saat geç olur gibi sanki
çok kalabalık düşünüyorsanız iftara çağırırsınız misafirlerinizi bir çorba yaparsın sonra doğum günü menüsü yaparsın. mesela çocuklara çocuk menüsü köfte patates gibi yetişkinlere börek pasta zeytinyağlı falan bence olur.
yok canım sonuçta senin daavetlin değil mi niye ayıp olsun10 kişi falan olacak çocuklarla 15-20 bende öyle düşündüm ama bi aile iş arkadaşım gelecek ayıp olur mı diye kararsız kaldım onun dışında herkes aileden zaten
Misafir çocukların yaşları kaç
Oğlum 5 yaşında 9 da yatıyor o saatte doğum gününe gidemeyiz
Eğer misafirler oruç tutuyorsa sadece börek çörek olmaz gibi normal yemek üstüne pasta olur
yok canım sonuçta senin daavetlin değil mi niye ayıp olsun
bencede en mantıklısı o canımYemek hazırlasam pasta Börek yenmez tek pasta ile de geçiştirmek istemiyorum
En iyisi Çorba üstüne ikramlar olacak sanırım
Çünkü zaten Börek salata Çeşitleri sarma dolma vs olacak
Teşekkürlerbencede en mantıklısı o canım
Akraba olanlar sorun değil geç yatıyorlar Arkadaşımın çocukları 9-11 yaşındalar
Çocuklar sorun olmayacaksa; bence yemek üstüne diğerleri olmalı.
Tamam sarma dolma vs sofrada olur ama oruçlu insanların biraz da sofraya oturunca ilk açlık halinde kendinin doyacağına dair bir hissiyatının oluşması lazım.
biliyorum tıkanılıyor; esasen çok yenmiyor ama evde davet olunca beklenti yüksek olabilir.
Bir de madem doğum günün annen kv den ve diğer yakınlar bir kaç bir şey yapar gelir zaten.
İftara giderken de zira eli boş gidilmez.
Sofran zenginleşir; yavaş yavaş yersiniz.