çok kararsız kaldım

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
ikizlerim haziranda iki yaşına girecek doğum günleri ramazana geliyor ve ben erken yada geç yapmak istemiyorum.
ramazanda yapsam nasıl olur?
bi çorba sonra doğum günü menüsü ayıp mı olur iftar mı hazırlamak gerekir bilemedim

Bence misafiriniz az olacaksa iftar hazirlayin sonrasinda pasta kesin ama kalabalik olacaksaniz iftardan sonra yapin kutlamayi, normal bir dogum gunu menusu hazirlayin pasta borek kurabiye vs.

İftardan sonra pasta kesebilirsiniz. Yani yemek verilmeli bence

Bence misafiriniz az olacaksa iftar hazirlayin sonrasinda pasta kesin ama kalabalik olacaksaniz iftardan sonra yapin kutlamayi, normal bir dogum gunu menusu hazirlayin pasta borek kurabiye vs.

10 Erişkin 8 çocuk olacak hemen hemen
Iftar 8.30da iftardan sonra çağırmak için saat geç olur gibi sanki

iftar menüsü diye kalıplaşmış birşey mi var.He illa var diyorsan sen yine yap yemeklerini isteyen pasta börek isteyen yemek yesin.

10 Erişkin 8 çocuk olacak hemen hemen
Iftar 8.30da iftardan sonra çağırmak için saat geç olur gibi sanki

O zaman dogum gunu menusune ek olarak bir de corba ve ana yemek hazirlayin, iftari yapar ustune pastayi kesersiniz. Zaten dogum gunu hazirliklari yemek hazırlığından teferruatli oluyor o kadar zahmete girdikten sonra bir de ana yemek yaparsiniz, en azindan yemekli olmus olur.

ezan gec okunuyor...sanırım 9 cıvarında ...ınsnaları doğum gunu partısıne davet etmek ıcın saatın 10 olması gerekıyo...e oda cok gec
yerınızde olsam ramazzandan once yapardım. bende kızımın yasgununu 2 hafta onceden yapmıştım kardesımde yanımızda olsun dıye

çok kalabalık düşünüyorsanız iftara çağırırsınız misafirlerinizi bir çorba yaparsın sonra doğum günü menüsü yaparsın. mesela çocuklara çocuk menüsü köfte patates gibi yetişkinlere börek pasta zeytinyağlı falan bence olur.

çok kalabalık düşünüyorsanız iftara çağırırsınız misafirlerinizi bir çorba yaparsın sonra doğum günü menüsü yaparsın. mesela çocuklara çocuk menüsü köfte patates gibi yetişkinlere börek pasta zeytinyağlı falan bence olur.

10 kişi falan olacak çocuklarla 15-20 bende öyle düşündüm ama bi aile iş arkadaşım gelecek ayıp olur mı diye kararsız kaldım onun dışında herkes aileden zaten

Misafir çocukların yaşları kaç

Oğlum 5 yaşında 9 da yatıyor o saatte doğum gününe gidemeyiz

Eğer misafirler oruç tutuyorsa sadece börek çörek olmaz gibi normal yemek üstüne pasta olur

Zamanında yapacaksanız ve misafirler oruçluysa, çorba + yemek, üstüne de dg pastası, en ideali.
Belki aperatif olarak kurabiye börek çörek vs yanında

Misafir çocukların yaşları kaç

Oğlum 5 yaşında 9 da yatıyor o saatte doğum gününe gidemeyiz

Eğer misafirler oruç tutuyorsa sadece börek çörek olmaz gibi normal yemek üstüne pasta olur

Akraba olanlar sorun değil geç yatıyorlar Arkadaşımın çocukları 9-11 yaşındalar

yok canım sonuçta senin daavetlin değil mi niye ayıp olsun

Yemek hazırlasam pasta Börek yenmez tek pasta ile de geçiştirmek istemiyorum
En iyisi Çorba üstüne ikramlar olacak sanırım
Çünkü zaten Börek salata Çeşitleri sarma dolma vs olacak

Akraba olanlar sorun değil geç yatıyorlar Arkadaşımın çocukları 9-11 yaşındalar

Çocuklar sorun olmayacaksa; bence yemek üstüne diğerleri olmalı.

Tamam sarma dolma vs sofrada olur ama oruçlu insanların biraz da sofraya oturunca ilk açlık halinde kendinin doyacağına dair bir hissiyatının oluşması lazım.

biliyorum tıkanılıyor; esasen çok yenmiyor ama evde davet olunca beklenti yüksek olabilir.

Bir de madem doğum günün annen kv den ve diğer yakınlar bir kaç bir şey yapar gelir zaten.

İftara giderken de zira eli boş gidilmez.

Sofran zenginleşir; yavaş yavaş yersiniz.

Çocuklar sorun olmayacaksa; bence yemek üstüne diğerleri olmalı.

Tamam sarma dolma vs sofrada olur ama oruçlu insanların biraz da sofraya oturunca ilk açlık halinde kendinin doyacağına dair bir hissiyatının oluşması lazım.

biliyorum tıkanılıyor; esasen çok yenmiyor ama evde davet olunca beklenti yüksek olabilir.

Bir de madem doğum günün annen kv den ve diğer yakınlar bir kaç bir şey yapar gelir zaten.

İftara giderken de zira eli boş gidilmez.

Sofran zenginleşir; yavaş yavaş yersiniz.

Kv anne olmayacak
Kaynım ve ailesi iki ablam Çocuklarıyla ve iş arkadaşım ailesiyle

X