çok kararsızım çok zor bi durum

twixs

Güzel günler göreceğiz ✌
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
457
193
83
teşekkür ederiiim.

Son düzenleme:

Siz kaç yaşındasınız?

Babanıza anlatacaksınız tabiki bunun başka ne oluru var. Adam sapık bildiğin. Ya kötü bişey yaparsa biyerde sıkıştırıp size. Siz tedbirinizi alın ki uzak dursun sizden hem ailenizde onun ne halt olduğunu anlar.

20 yaşındayım.. babama anlatırsam babam da çok sert ve otoriter bi adamdır ya tepkisinden çok korkuyorum

annene aynen oldugu gibi anlatmalisin, neden gecistiremedigini falan

en azindan bundan sonra ayni ortamda bir araya gelmek zorunda kalmazsin

20 yaşındayım.. babama anlatırsam babam da çok sert ve otoriter bi adamdır ya tepkisinden çok korkuyorum

Bence ailenizle paylaşmanizda fayda var. Onlar en doğru yolu bileceklerdir. Hem sizin bir hatanız yok ki, medenice konuşmuşsunuz.

Son düzenleme:
annene aynen oldugu gibi anlatmalisin, neden gecistiremedigini falan

en azindan bundan sonra ayni ortamda bir araya gelmek zorunda kalmazsin

anlatmayı deneyeceğim ama adamın eşine gidip kızıma böyle böyle demiş deyince kadın eşini savunmak için farklı şeyler uydurursa diye anlatmayada çekiniyorum arkadaşlar sonuçta herkes kendi tarafını savunur ya

Adamin torunun mu 40 yasi var ay nekadar ahlaksizzz bence babaniza soyleyiniz cunki sapik beyinli birisi belli...

Aileniz size güvenmez mi? Siz dururken elaleme neden inansınlar. Böyle bir durumda kadin da kocasını savunuyorsa kendi bilir.

Son düzenleme:

arkadaşım neden bu kadar korkuyorsun anlamadım bu adamın bir derse ihtiyacı var sevgilin haklı babana söylemelisin

Çoğu genç kız gibi ilişki yönetmeyi bilmiyorsunuz. Ne gerek vardı da sevgilinize anlattınız durumu, üstelik adamın telefonuna kadar verdiniz? Hem sevgilinizin karakterini biliyorsunuz hem böyle bir olayı ona anlatıyorsunuz. Anlatmanız gereken kişiler aile bireyleriniz. Buna babanız da dahil. Belli ki adamın biraz fırçaya ihtiyacı var. Yoksa allah korusun başına daha kötü biley gelebilir.

Çok basit eline al sopayı kırılmadık kemiğini bırakma pis sapığın. Git ailene anlat o adamı nasıl olsa bir sekilde duyacaklar. Sevgiline anlatmakla iyi yapmıssın ama sahıp cık basını belaya sokmasın yada o adamın numarasını bana ver agzını yuzunu kırıyım

Kuzum yasadiklarin çok çirkin. Adamı reddetmen vs. buraya kadar tavrın iyi hoş. Durumu sevgiline anlatmak zorunda mıydın? Hayır. Uygun bir dille annene anlatman yeterliydi. O gerekeni babanla paylaşırdı. Tam birseyleri ispatlama yaşlarındaki bir erkeğe bu anlatılmaz. Gurur meselesi yapıp daha kötü şeylere sebep olabilirsin. Ah bu gençlik.

hepiniz çok haklısınız biliyorum ama işte bende korkuyorum o aile çok abartır herşeyi o yuzden benim annemde gelir bana patlar aileme anlatmasam bile sevgilim bişey yapacak durduramıyorum adamı.. cok sinirli

evet çok doğru söylüyosunuz bende boş bulundum söyledim keşke söylemeseydim pişmanım hemde çok.

Sonuna kadar katiliyorum. En son duymaması bile gereken kişiler ilk önce duyuyor artık.

Sonuna kadar katiliyorum. En son duymaması bile gereken kişiler ilk önce duyuyor artık.

öyle evet ama boş bulunup anlattım bide benden gizlin olmayacak duymam diye düşünme falan der hep. dedim pat diye bende

Canim sizi korkutmak istemem ama sonu tehlikeli olabilir sizin icin bence acil babaniza soyleyin derim ben yoksa sevgilinizlede araniz bozulur babanizin bunu bilmeye hakki var cunki kizina yasli bi sapik asiliyo bence ailenize mutlaka soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…