merhaba arkadaşlar .. bugün yaşadığım zor ve berbat bi durumu sizinle paylaşmak ve fikir almak istiyorum. bugun çarsıda bi işim vardı ve sevgilimde yanımda olacaktı beraber gidecektik . ki öylede oldu zaten ama en başından başlıyorum.. bizim sitede bi adam var düşünün torunu bile var 40 küsür yaşlarında.. afedersiniz ama biraz gevşek tipli birisi.. çok haz etmeyiz. bugun bana seni ben bırakayım işin ne zaman biterse o zaman alırım dedi. bende teşekkür edip kibarca geri çevirdim.. tabi halen ısrar etmeye devam etti. benim ehliyetım olmadıgını biliyo ve bana "ben biraz bira içicem sonra işin bitince beni ararsın sana boş bi pistte araba sürmeyi öğretirim" dedi. aynen böyle. ben tabi halen teşekkür ederim ama işim geç bitecek arkadaşla buluşucam diyip geri çeviriyorum.. biraz rahat olsana artık ya aramızda kalır kimse bilmez takılırz dedi ben artık bi şekilde atlattım ve gittim. sevgilime anlattım durumu o acayip sinirlendi ve numarasını aldı benden zorla(adam beni ara işin bitince numaramı yaz demişti oylesine yazmıstım bende geçiştirmek için.) numarayı sevgilime verdiğime pişman oldum.. o adamı buluphastanelik edicem diyip durdu. bu durum babamın kulagına giderse hem beni hem o adamı hemde sevgilimi fena yapar.. şimdilik sevgilimi ikna ettim gibi ama kızlar gözü çok karadır nasıl benim sevgilime böyle bişey der diye kendi kendini ve beni bitiriyoben bu durumu kimseye anlatamıyorum annem bile bana çok kızar ne muhattap oldun diye.. haklıda aslında ama ailecek tanıdıgımz bi komşumuz oldugu için sert davranamadım . sevgilim konuyu kapatmış değil.. ya bana bırak 4,5 ay hastanede yatsın o adam yada babana anlat o halletsin dedi.. ailem sevgilim oldugunu bile bilmiyo bilseler iyi şeyler olmaz ki böyle bi durumda öğrenirlerse neler olacağını tahmin etmek pekde zor değil.. simdi sizden değerli fikirlerinizi istiyorum çünkü buna ihtiyacım var..
20 yaşındayım.. babama anlatırsam babam da çok sert ve otoriter bi adamdır ya tepkisinden çok korkuyorum
annene aynen oldugu gibi anlatmalisin, neden gecistiremedigini falan
en azindan bundan sonra ayni ortamda bir araya gelmek zorunda kalmazsin
merhaba arkadaşlar .. bugün yaşadığım zor ve berbat bi durumu sizinle paylaşmak ve fikir almak istiyorum. bugun çarsıda bi işim vardı ve sevgilimde yanımda olacaktı beraber gidecektik . ki öylede oldu zaten ama en başından başlıyorum.. bizim sitede bi adam var düşünün torunu bile var 40 küsür yaşlarında.. afedersiniz ama biraz gevşek tipli birisi.. çok haz etmeyiz. bugun bana seni ben bırakayım işin ne zaman biterse o zaman alırım dedi. bende teşekkür edip kibarca geri çevirdim.. tabi halen ısrar etmeye devam etti. benim ehliyetım olmadıgını biliyo ve bana "ben biraz bira içicem sonra işin bitince beni ararsın sana boş bi pistte araba sürmeyi öğretirim" dedi. aynen böyle. ben tabi halen teşekkür ederim ama işim geç bitecek arkadaşla buluşucam diyip geri çeviriyorum.. biraz rahat olsana artık ya aramızda kalır kimse bilmez takılırz dedi ben artık bi şekilde atlattım ve gittim. sevgilime anlattım durumu o acayip sinirlendi ve numarasını aldı benden zorla(adam beni ara işin bitince numaramı yaz demişti oylesine yazmıstım bende geçiştirmek için.) numarayı sevgilime verdiğime pişman oldum.. o adamı buluphastanelik edicem diyip durdu. bu durum babamın kulagına giderse hem beni hem o adamı hemde sevgilimi fena yapar.. şimdilik sevgilimi ikna ettim gibi ama kızlar gözü çok karadır nasıl benim sevgilime böyle bişey der diye kendi kendini ve beni bitiriyoben bu durumu kimseye anlatamıyorum annem bile bana çok kızar ne muhattap oldun diye.. haklıda aslında ama ailecek tanıdıgımz bi komşumuz oldugu için sert davranamadım . sevgilim konuyu kapatmış değil.. ya bana bırak 4,5 ay hastanede yatsın o adam yada babana anlat o halletsin dedi.. ailem sevgilim oldugunu bile bilmiyo bilseler iyi şeyler olmaz ki böyle bi durumda öğrenirlerse neler olacağını tahmin etmek pekde zor değil.. simdi sizden değerli fikirlerinizi istiyorum çünkü buna ihtiyacım var..
anlatmayı deneyeceğim ama adamın eşine gidip kızıma böyle böyle demiş deyince kadın eşini savunmak için farklı şeyler uydurursa diye anlatmayada çekiniyorum arkadaşlar sonuçta herkes kendi tarafını savunur ya
20 yaşındayım.. babama anlatırsam babam da çok sert ve otoriter bi adamdır ya tepkisinden çok korkuyorum
Adamin torunun mu 40 yasi var ay nekadar ahlaksizzz bence babaniza soyleyiniz cunki sapik beyinli birisi belli...
Çok basit eline al sopayı kırılmadık kemiğini bırakma pis sapığın. Git ailene anlat o adamı nasıl olsa bir sekilde duyacaklar. Sevgiline anlatmakla iyi yapmıssın ama sahıp cık basını belaya sokmasın yada o adamın numarasını bana ver agzını yuzunu kırıyımmerhaba arkadaşlar .. bugün yaşadığım zor ve berbat bi durumu sizinle paylaşmak ve fikir almak istiyorum. bugun çarsıda bi işim vardı ve sevgilimde yanımda olacaktı beraber gidecektik . ki öylede oldu zaten ama en başından başlıyorum.. bizim sitede bi adam var düşünün torunu bile var 40 küsür yaşlarında.. afedersiniz ama biraz gevşek tipli birisi.. çok haz etmeyiz. bugun bana seni ben bırakayım işin ne zaman biterse o zaman alırım dedi. bende teşekkür edip kibarca geri çevirdim.. tabi halen ısrar etmeye devam etti. benim ehliyetım olmadıgını biliyo ve bana "ben biraz bira içicem sonra işin bitince beni ararsın sana boş bi pistte araba sürmeyi öğretirim" dedi. aynen böyle. ben tabi halen teşekkür ederim ama işim geç bitecek arkadaşla buluşucam diyip geri çeviriyorum.. biraz rahat olsana artık ya aramızda kalır kimse bilmez takılırz dedi ben artık bi şekilde atlattım ve gittim. sevgilime anlattım durumu o acayip sinirlendi ve numarasını aldı benden zorla(adam beni ara işin bitince numaramı yaz demişti oylesine yazmıstım bende geçiştirmek için.) numarayı sevgilime verdiğime pişman oldum.. o adamı buluphastanelik edicem diyip durdu. bu durum babamın kulagına giderse hem beni hem o adamı hemde sevgilimi fena yapar.. şimdilik sevgilimi ikna ettim gibi ama kızlar gözü çok karadır nasıl benim sevgilime böyle bişey der diye kendi kendini ve beni bitiriyoben bu durumu kimseye anlatamıyorum annem bile bana çok kızar ne muhattap oldun diye.. haklıda aslında ama ailecek tanıdıgımz bi komşumuz oldugu için sert davranamadım . sevgilim konuyu kapatmış değil.. ya bana bırak 4,5 ay hastanede yatsın o adam yada babana anlat o halletsin dedi.. ailem sevgilim oldugunu bile bilmiyo bilseler iyi şeyler olmaz ki böyle bi durumda öğrenirlerse neler olacağını tahmin etmek pekde zor değil.. simdi sizden değerli fikirlerinizi istiyorum çünkü buna ihtiyacım var..
Kuzum yasadiklarin çok çirkin. Adamı reddetmen vs. buraya kadar tavrın iyi hoş. Durumu sevgiline anlatmak zorunda mıydın? Hayır. Uygun bir dille annene anlatman yeterliydi. O gerekeni babanla paylaşırdı. Tam birseyleri ispatlama yaşlarındaki bir erkeğe bu anlatılmaz. Gurur meselesi yapıp daha kötü şeylere sebep olabilirsin. Ah bu gençlik.
Çoğu genç kız gibi ilişki yönetmeyi bilmiyorsunuz. Ne gerek vardı da sevgilinize anlattınız durumu, üstelik adamın telefonuna kadar verdiniz? Hem sevgilinizin karakterini biliyorsunuz hem böyle bir olayı ona anlatıyorsunuz. Anlatmanız gereken kişiler aile bireyleriniz. Buna babanız da dahil. Belli ki adamın biraz fırçaya ihtiyacı var. Yoksa allah korusun başına daha kötü biley gelebilir.
Çok basit eline al sopayı kırılmadık kemiğini bırakma pis sapığın. Git ailene anlat o adamı nasıl olsa bir sekilde duyacaklar. Sevgiline anlatmakla iyi yapmıssın ama sahıp cık basını belaya sokmasın yada o adamın numarasını bana ver agzını yuzunu kırıyım[/QU
ah gebertmek istedim o an.. ama sevgilimide riske atamam ne kadar zorlansamda babama anlatıp ailem konuyu halletmeli bence çünkü başı belaya girebilir hiçte sağlıklı dusunmuyo bu konu açısından.
Sonuna kadar katiliyorum. En son duymaması bile gereken kişiler ilk önce duyuyor artık.
kesinlikle !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?