çok kararsızım çok zor bi durum

gerizekalı adam.. bende çok sert tepki veremedim aynı binadayız ve o bina berbat dedikoducuların yaşadığı yer

evet aileme anlatmaya karar verdim sevgilimi öğrenirlersede yapcak bişey yok.. zararın neresinden dönersem kardır.. üniversite 2. sınıf öğrencisiyim çocuk sayılmam korkunun ecele faydası yok bunu biliyorum

Canim en dogrusu aileden saklamayin sizi koruyacak olan aileniz ALLAHIN IZNILE sakın korkupda soylemekden cekinmeyin kizsinlar ama biricik kizlarini tehlikeden uzaklasdirsinlar sevgilini bilseler kizarlar buda normal buyuk bi sorun degil ama ALLAH KORUSUN o sapikdan size zarar gelirse kahrolurlar hayatiniz mahvolur ailenize soyleme kararinizla en guzel karari verdiniz

haklısınız neresinden dönersem kardır . anlatıcam artık babamda kızsın istediği kadar sonradan daha kotu olaylar yaşamaktansa.

hatayı ilk önce kendinde aramalısın. neden bu adamla selamlaşmanın ötesine geçtin? neden bu adam senin araba hakkındaki durumunu iyi biliyor? bu kilgiyi bu adama kim veriyor? madem adamdan haz etmiyorsunuz böyle kişisel konuların bu adama gitmesine neden müsaade ettiniz? bu adam sana önce araba öğreteyim diyor, sonra başka bir şey diyor, sonra yine başka bir şey diyor. neden bu kadar şey söylemesine müsaade ettin, ağzına lafı tıkayıp yanından ayrılabilirdin. bu adamın niye telefon numarasını alıyorsun? adam telefonumu yaz ararsın deyince bunu niye kabul ediyorsun? bu kadar şeye ortam hazırlamana rağmen bir de sevgiline anlatıyorsun.

komple çok saçma. her şeyi boşver de kendi davranışlarını bir düzelt, üzerinde düşün.

eyvallah sevindim bilincinde olmana. Yazdıklarım yargılamak değil sizi haddim değil kimseyi.. Bazı şeyler belli barizdir gerçekler olması ve yapılması gerekenler. Hemcinsim olarak uyardım. Sert oldu evet sinirlendim çünkü. Ayrıca hepimiz insan evladıyız telaşlanma kötü bişey demedim

evet sonuçta sevgilimi tanısalar ne kadar cok severler ama öğrenince babam çok sinirlenecek ön yargılı bi biçimde, ama bu korku beni kararımdan vazgecirmiyo sonucta o adamla girdiğim diyalog daha kötü bi durum ne olursa olsun beni korur ailem saklayıp bi yere varamayacagımı anladım

haklısınız neresinden dönersem kardır . anlatıcam artık babamda kızsın istediği kadar sonradan daha kotu olaylar yaşamaktansa.

Babanız kızsa bile size olmaz öfkesi emin olun. Ne demek adamın biri gelecek, gözünden koruduğu kızına asilacak...

çok teşekkür ederim hepinize değerli fikir ve tavsiyeleriniz için arkadaşlar

Herkes burda "niye sevgiline anlatiyor" diye konu sahibin üstüne gidiyor. Sadece benmiyim o sevgilinin tepkisini yalnis bulan? Insan elbette hersey sevgilisi ile paylasir. Konu sahibine takilan adam en az 80-90 yasindaki bir adam. Yani aslinda fazla ciddiye alincak bir adam degil. Desen genç bir adam o zaman iyi kötü konu sahibin sevgilisinin tepkisini biraz anlarim, fakat 90 yasindaki bir adam için hem böyle höt höt agresivlik gösteren ve hatta numarasini isteyen ve konu sahibini aslinda daha çok tehlikye atan biri bana pek saglikli gelmedi. Yani ben konu sahibi olsaydim öyle bir sevgiliden kesin ayrilirdim.

Yani düsünüyorum da ben bunu esime anlatsaydim ilk basta gülerdik, kaç yasindaki adam daha neyi düsünüyor diye. Sonrada elbette esimde beni tembihlerdi, yani bu adam ile bir daha konusma felan gibisine. Hatta esim ile flört dönemimizde olsa, esimde babam ile konusmami isterdi. En azindan her ihtimalde biri bilir bu yasli adamin biraz sapik oldugunu. Yani babaya anlatilmasi dogru birsey'de, o sevgilinin agresefligi kesinlikle yalnis.

Babanız kızsa bile size olmaz öfkesi emin olun. Ne demek adamın biri gelecek, gözünden koruduğu kızına asilacak...

zaten adam bana bunları derken yüzüne bile bakmadım otobus bekliyordum. herşeyine hı hı deyip geçiştirdim ağır başlı bi kızımdır asla değişik bi tepki vermedim düşünün bunları yaptıgım halde böyle oldu.. tabi hata bendede var numarasını yazmamalıydım ama aramak için yazmadım yaz deyip durdu sustun cenesini kapasın diye yazdım. aslında arayamam aramalara kapalı telefonun dıeyecektım bu defa benim numaramı ister diye dıyemedım

olayı yanlış anlamışsınız. 40 küsür yaşında biri o adam. sevgilim çok korumacıdır bunu duyunca kafayı yedi. tabi ki o yaslarda bi insan için bunu dusunecek kadar cani değildir

Son düzenleme:

adam 40 küsür yaşında yani..

olayı yanlış anlamışsınız. 40 küsür yaşında biri ve sevgilim çok korumacıdır bunu duyunca kafayı yedi. tabi ki o yaslarda bi insan için bunu dusunecek kadar cani değildir

Nasil yalnis anlayim?

bizim sitede bi adam var düşünün torunu bile var 40 küsür yaşlarında

Yani 40 küsür yaslarindaki torunu var ve adam kendisidemi 40 yasinda? Vallahi bunu okuyunca ve diger yorumlari okudugumda bu konu bana biraz fake gelmeye basladi. Baskasinin dedigi gibi, nasil adam ile sohbete daldiniz, nasil adamin terbiyesizligine ses çikarmadiniz ve nasil o adamin numarisini aldiniz? Haydi hepsini yaptiniz, sevgilinin biraz agresiv oldugunu biliyordunuz, nasil bide herseyi ona anlattiniz?

Ve sonradan bide üstelik konu içerisinde bile bu yorumun ile yalan söylüyorsunuz. Bilmiyorum, bana artik inandiriciligini kaybetti.

CAnim tecavuzcusu var manyagi var canim cok dogru saklamakla cok kotu sonuclar olur sevgilinide tanirlar zamanla severler tanirlar onemli olan sapik sorununu cozmeniz hersey guzel olur insalkah yeterki saklamayin

ya resmen anlamısşınız beni o kadar rahatladım ki HEM BABAMIN O ADAMA KÖTÜ BİŞEY YAPMASINDAN KORKUYORUM HEM SEVGİİLİMİN KÖTÜ BİŞEY YAPMASINDAN KORKUYORUM bide sevgilimi duymasından koorkuyorum. evet nete resimde koydum aşıkta oldum ona işte böyle baban var neden böyle yapıyosun diyecekler ama yaptım işte yaptıgım kötü bişey değil.. yasımda çok kücük değil bilinçli bi kızım

ya arkadaşım ben delimiyim gecenin bu saatinde işim gücüm yok böyle yalan söyleyeceğim? Yaptıgım tek hata noktalama işaretlerini yerli yerince koymamışım adamın yasına tam bilmiyorum 40 kusur yasında ve torunu ufak daha 4,5 yasında . Yalan olsa keşke ya anlattıklarm.. Yada ben keşke şizofren olsam da boyle seyler uydursam koskoca insanları aldatsam. Yeter ki bunlar gerçek olmasa !!!!

CAnim tecavuzcusu var manyagi var canim cok dogru saklamakla cok kotu sonuclar olur sevgilinide tanirlar zamanla severler tanirlar onemli olan sapik sorununu cozmeniz hersey guzel olur insalkah yeterki saklamayin

ne kadar ılımlı güzel konuşmuşsunuz içimi rahatlattınız teşekkür ederim tavsiyelerinize uyacagım

adam 40 yaşlarındaymış ve torunu varmış. arkadaş yanlış cümle kurmuş ama yalan söylemiyor

Yani anlamiyorum hicmi televizyon izlemiyorsun? Bir kiz icin birbirini olduren , veya en iyi ihtimalle mahkemelik olan adamlari ? . Insallah kotu birsey cikmaz icini ferah tutmaya calis ama aklinda bulunsun erkeklere bu tur konular anlatilmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…